שאלה...

s a g s a g

New member
שאלה...

אני עושה את התרגיל של הכדור אנרגיה בין הידיים כבר הרבה... ובזמן האחרון אני לא רואה ולא מרגיש כלום...אולי מישהו יודע מה לחשוב בזמן התרגיל? כי כשאני חושב שעולה אנרגיה מהבטן עולה לראש ויורדת לידיים, לא ממש עוזר בזמן האחרון...אז בבקשה, אני צריך תשובה בדחיפות... רק רגע, עוד שאלונת... כשאני מזיז את הידיים בזמן התרגיל הכדור נעלם והאנרגיה נשאבת חזרה לגוף או חזרה לאדמה... אני חושב שזה בגלל שאני צריך אנרגיה בשביל להזיז את הידיים, אז אני שואב בחזרה את כל האנרגיה למרות שאני ממש לא משתמש בכולה..... אז בבקשה, למישהו יש עצה מה לעשות?

Tal_Ya_Tal

New member
האנרגיה לא../images/Emo42.gifנשאבת חזרה../images/Emo62.gif

אתה פשוט מאבד ריכוז ואז אתה לא חש בה כבר. אתה לא אמור לחשוב על כלום פרט למיקוד בכדור האנרגיה הגדל לו בי כפות ידיך
L&L TALYA

s a g s a g

New member
אם אני זורק את הכדור...

זה בכלל אפשרי? ומה קורה אם אני זורק אותו? הוא הרסני ? או שאולי הוא מרפא מסוג האנרגיה שמתמשים בה ההילרים??

Tal_Ya_Tal

New member
בודאי שזה אפשרי../images/Emo9.gif וסוג האנרגיה שלו

הוא מה שאתה שמת בו! אם אתה בוחר לרפא בעזרתו, זהו סוג האנרגיה ששלחת ואם אתה מתכוון להרוס בעזרתו, זהו סוג האנרגיה ששלחת.
אמרתי לך. המחשבה שלנו בוראת. אנו שותפים ליצירה של היקום. א-כ-ן אנחנו כל יכולים
L&L TALYA

HUhybrid

New member
בחיי, טליה...

אינך שמה לב לפי הפרופיל שלו שהוא לכל היותר מושפע מסדרה מצויירת בטלויזיה? לא שדמיון מבורך זה לא דבר טוב, אבל לעודד את זה עד כדי איבוד קשר עם המציאות זה דבר אחר...

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gifהיובירד../images/Emo118.gifבלי שום קשר

אני מאמינה שכאשר מישהו שואל שאלה,יש לענות לו בכנות וכמיטב יכולתנו ברגע השאלה. מפני שבזמן השאלה, נפתחת היכולת לקלוט את התשובה. וזה אמור ב-מ-י-ו-ח-ד לגבי ילדים. שיטת מונטסורי מכיר?(
הבית על הגבעה). ומהי ה'מציאות' שנראית לנו כל כך 'מציאותית'???? היא בסך הכל עוד חלום שאנו מצוים בו. עוד פנטזיה שאין אנו זוכרים בכלל שאנו המצאנו אותה ואנו משתדלים לחיות בה 'על הצד הטוב ביותר שאפשר'
חחחחחחחח ולפעמים הסדרות המצוירות בטלויזיה כמו גם סרטי המד"ב מלאים השראה. (יענו 'מתוקשרים'
) ולמי יש ההשראה הגדולה ביותר אם לא לילדים? האאאאא? נכון שיש היום המון 'שטויות' המון 'הטעיות' שרלטנות וכו'. אך אנו צריכים להזכר לעצמנו מידי פעם שגם אנו חיים את האשלייה הגדולהL&L TALYA

למעלה