שאלה...

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo141.gifבשמחה

את יודעת טליה, אודות לגב בכלל העלתי למודעותי את כל המתנות שקיבלתי. פשוט לא חשבתי עליהן ודוקא מעניין מאד שדוקא כשאני שוקלת לנתק את הקשר עם האורה סומא גב מזכירה לי להזכיר לעצמי את כל המתנות הנפלאות שקיבלת מקיץ 1996 והלאה כך שיהיה לי מקום לשחרר. אני חושבת שכמעט בטוח שהקורס של 30.11 הוא האחרון שכן אני שולחת את החומר שלי לרבי יהודה סילמן חבר הבד"ה בני ברק כדי שכן/לא יאשר את הדרך שבה אני מלמדת כתואמת את תורת ישראל - לאחר שבעקבות החוברת שתרגמה שולמית הוא נתן פסיקה הלכתית האומרת כי האורה סומא היא עבודה זרה - ואכן אני מצדיקה אותו בתהליך וכיצד שהפכו את השיטה הנפלאה הזאת למשהו 'אחר'. שכחתי שגם את תהליכי הטרנספורמציה דרך ההנחיה שלי קיבלתי מהנשמה המתחלפת - כל כך הרבה דברים טובים טליה זו היתה ממש זכות ונפלא שאני יכולה להעלות חלק מרשימת המצאי שלי - מעניין שרובן הן בהיבט של מורה ומנחה, מל טוב הוא שיש לי את ירושלם כמתנת מגורים גם כן. להתקרא, אסתיה

גב

New member
תודה רבה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

אני חייבת לציין, אסתיה, שעלייך לקבל צל"ש על הסבלנות ועל התשובות המפורטות. תודה רבה לך. ואני שמחה שהשרשור עזר להחזיר לך את ההמודעות לכל הדברים הטובים
לטליה - תודה רבה מאוד גם לך
והייתי רוצה לשאול עוד: מעין שאלת תם: איך יכולים אותם אנשים שיש בהם או שהייתה בהם נשמה נכנסת, לדעת כי זהו מצבם? האם יכול להיות מצב שאדם כזה יגלה ויגשים את ייעודו ללא הידיעה כי התגלמה (או מתגלמת) בו נשמה אחרת? והבהרה קטנטונת: כששאלתי לגבי השינה - האם יכולה הנשמה להיכנס בזמן החלום, כוונתי לא הייתה למחטף או סיפורי זוועות למיניהן, אלא לכך שזמן חלום הוא זמן מתאים לדבר שכזה, כי המודעות הולכת לישון..

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gifהי גב../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif

בלילה הנשמה איננה נעלמת מהאדם אלא השינה מאפשרת לשחרר דברים שהאינטנסיביות של העירות איננה מאפשרת. השינוי בכל מקרה הוא רק במצב של מות - פשוט ההחלפה איננה מוכרת כלידה מחדש אלא חושבים שהאדם התעורר. כל צמח שהתעורר מתרדמת וכן הלאה היה נשמה מתחלפת. בהחלט אפשר שלא לדעת, הרבה לא מודעים לכך אלא שומעים מהסביבה 'כמה שהשתנעת' 'את ממש לא אותו אדם שהיית' - ודאי שמעת על כאלו שהתעוררו מתרדמת וראו בהם שינוי ממשי. תכלס לא משנה אם יודעים או לא יודעים שהיתה נשמה מתחלפת כי אין לכך ולא כלום עם הגשמת יעוד. את היעוד יש להגשים וזהו, אם מצליחים או לא זה מצב מציאותי אבל העובדה שקיימת נשמה מתחלפת איננה משנה את העובדה שלכל אדם כמה דברים חיוניים להגשים בעולמנו. לא משנה איזו נשמה הגשימה את היעוד גב כי הגוף הוא רק המכונית עימה מגיעים למקומות השונים במרכוז ממוקד (העולם התלת-מימד בכוכב ארץ במקרה שלנו). ברמה מסוימת הידיעה איננה ברכה כי אם מחויבות. ערב טוב אסתיה

Tal_Ya_Tal

New member
הו../images/Emo24.gifאסתיה../images/Emo9.gifזה ממש מרגש מאד

אף שידעתי את ספורך-כי ספרת לי, היה מרגש לקרוא אותו שוב ואם תרצי אשמח לצרף אותו גם לרשימת המאמרים כאן. אני מקווה בשבילך ולטובתם הנעלה של כולנו שתקבלי את האישור שאני יודעת עד כמה הוא חשוב לך- ללמד בתואמות לתורת ישראל ואולי מכאן תבוא גם הגאולה על האסטרולוגיה הנחשבת על ידי חלק נכבד מאנשי תורת ישראל כעכו"ם L&L TALYA

גב

New member
עוד שאלה../images/Emo9.gif(בוקר חדש שאלות חדשות)

צצה לי עוד שאלה בקשר למשהו שכתבת, אסתיה: לגבי זה שאדם יכול לעשות זאת במודע...תוכלי לפרט?

מי שיודע כיצד לעשות זאת גב

הם אלו שמותר להם לעשות זאת. לא מדובר כאן על משחק אנרגיות שמסכן את השפיות (כמו אצל אוהב2) וגם לא במה שנקרא 'מסע אסטרלי' שבעצם הוא שימוש בשדה האסטרלי הנמצא בכל מקום כדי להגיע לשם, אלא הנושא הוא מהותי, ראשוני ודבר עמוק יותר שלא אמור לעבור מפה לאוזן אלא להתבצע כאשר מקבלים אישור, לאלו שיודעים. אני מאמינה גב כי כשתממשי את היעוד שלך או חלק מהם ויגיע זמנך לקבל אישור לעזוב לפני הזמן שנקבע לך אז אם תחליטי לעזוב הנפש שלך תנחה אותך בתהליכי העזיבה האלו. אני מצטערת שאינני יכולה לפרט את התהליך מטעמים של סכנת איבוד חיי אדם. ערב טוב, אסתיה

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifכך עשיתי גם אני באחת../images/Emo121.gif

מהתממשויותיי במצרים העתיקה
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
WELCOME../images/Emo24.gif../images/Emo92.gif../images/Emo140.gif

גב, אסתיה עשתה את מרבית העבודה
L&L TALYA

בהמשך למסר שלך שהתגובה לא עלתה...

את נמצאת בתהליך נפלא משלך, שמחי עליו ונקי כל שחור ואפור מחייך כדי לתת את המרחב הנדרש לתהליך. את תדעי בדיוק מתי מגיע הזמן כי גם חווים וגם שומעים את האישור לצאת ואת הסיפוק העמוק ביותר של עשיית דבר בעל ערך. אני זוכרת שבסוף שבוע המדיטציות עם שומר כוכב ארץ והקתדרלות, המדיטציה האחרונה היתה במירון במרכז האנרגטי שמעל לקבר של בר יוחאי, לאחר מכן עשינו את השבת באכסנית הנוער, מאחר והיתה קבוצה דתיים שם אז ערב שבת בפרהסיה היתה עבורי חויה אפילו נפלאה יותר. במוצאי שבת ירדה עלי פתאום תחושת שלווה וסיפוק פנימי, חשתי כי אם הבורא היה קורא לי אליו באותו יום ושואל 'אסתי, האם עשית דבר בעל ערך בבריאתי?' תשובתי לשאלה היתה 'כן, הבורא, עשיתי'. אני מאחלת לכל אדם לחוות זאת. ערב טוב, אסתיה

גב

New member
תודה אסתיה../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo188.gif../images/Emo42.gif

atmanpath

New member
על זה נאמר

שאלו פעם מורה סיני זקן: "מאסטר- האם אנו בני האדם מסוגלים לחוות היתנסות אלוהית?" אנה המאסטר: "לא- אנחנו יצורים אלוהיים החווים התנסות אנושית..."

למעלה