שאלה...

sickX6

New member
טכנית נראה לי שכן

זתומרת, יכול להיות בן אדם שהוא לא יותר ממכונה, לא? בתיאוריה לפחות?

Tal_Ya_Tal

New member
האם יתכן גוף ללא רוח חיים???יתכן!!!

אך זהו בר מינן
L&L TALYA

s a g s a g

New member
תיקון..

אני מתכוון למצב שהאדם אוכל שותה ישן אבל פשוט אין בו זכר לרוח חיים...

cacaroto

New member
הנשמה מכילה את האדם

הנשמה לא נמצאת בתוך האדם (רבים חושבים כך) הנשמה מכילה את האדם היא מסביבו והיא גם כן החומר של גופו. נ.ב. לגבי התרגיל של כדור האנרגיה בין היידים: זה דורש ריכוז ברמות גבוהות מאוד. איך הצלחת?! הייתי מאוד רוצה להצליח לעשות זאת...

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifמסכימה קקרוטו../images/Emo121.gifהנשמה

מכילה את הגוף! אך ישנו מצב, די נדיר, שנשמה בוחרת לעזוב את הגוף ונשמה אחרת, בדרך כלל מפותחת יותר, 'לוקחת את המושכות' וממשיכה עם הגוף. מצב זה נקרא WALK IN או בעברית 'נכנסין'. אני מאמינה שאסתיה תוכל להוסיף פרטים על כך
L&L TALYA

s a g s a g

New member
אני מבין ש'איך הצלחת' זה שאלה רטורי

אני מבין ש'איך הצלחת' זה שאלה רטורית... אבל אני יספר לך... בהתחלה לא האמנתי ממש שזה קיים, אבל ניסיתי לעשות דברים אחרים כמו טלקינזיס וטלפטיה (שדי הצלחתי אני מודה).. ואז ראיתי שגם אוהב מתעניין ברוחני, באתי אליו אחרי הבי"ס ועשיתי היפנוט עצמי ושיכנעתי את עצמי שזה קיים ואפשר לעוף ולשחרר בועות אנרגיה... אח"כ מדיטציה שדימיינתי שהכוח שמקיף אותי בא לי מהבטן משתחרר ויוצר בועה סביבי, אחרי המדיטציה התחלתי בתרגיל, שמתי את הידיים מלפני בתנוחה של הפיינל פלאש של מקיטה...ודימיינתי שבאה אנרגיה מהאזור שמעל האגן מתנפחת לפי קצב הנשימה, כל לקיחת נשימה הבטן מתמלאת באנרגיה וכשאני נושף אני מוציא את האנרגיה השלילית, ככה עד שהרגשתי עיקצוצים בכל הגוף חוץ מהבטן...ואז דימיינתי שיש צינורות שעולים למעלה לראש ולוקחים את האנרגיה לשם,... ואז הרגשתי כאילו יש מחסום בכתף, אז פתחתי אותו וכל האנרגיה נשפכה לזרועות ואז האצבעות עיקצצו..... . . . העזתי לפקוח עיניים וראיתי שיש אור לבן בוהק, בוהק מאוד... וכמו שבטח דימיינת, ניסיתי 'לירות' את הכדור כמו מקיטה בפיינל פלאש... אז הזזתי קצת את הידיים הצידה וכך זה נגמר...

cacaroto

New member
מוזר!

אני הייתי 5 שנים בקראטה קיוקושינקאי ולא הצלחתי להרגיש את אנרגיית הצ'י אפילו טיפה.

s a g s a g

New member
כמו שאמרתי-

יחעתדמיין שהאנרגיה באה וזורמת ליד ו\או לרגל וזה ייתן שיפור....

גב

New member
הי טליה../images/Emo24.gif עכשיו כשגם את כתבת

על מה שקראת לו WALK IN אני כבר חייבת לשאול, כי זה נשמע יותר מתמוה. אז אשמח אם תוכלי להוסיף או אם אסתיה או מי שיש בידיו יותר אינפו' יוסיף: מדוע שנשמה תבחר לפנות את מקומה ולתת לנשמה אחרת מפותחת יותר להיכנס? הרי ההתגלמות בחיים הפיסיים נעשים על מנת לתת לנשמה להתפתח דרך הקשיים של ההתנסות הפיזית. ומדוע שאותה נשמה מפותחת לא תתגלם גם היא בגוף אחר? אני מניחה שתשובה כלשהיא תעלה עוד שאלות...אשמח גם לשמוע מה המקור לידע הזה (מאיזו תורה, תחום, תיקשור וכד'). תודה מראש לכל העונים

הי גב, טליה משכה אותי לכך כי

מדובר על ידע ממקור ראשון. אך אנסה להיות מסודרת. לפעמים, בלי שנדע, יש הסכם טרום לידה שנשמה מסוימת מפנה מקומה לנשמה אחרת שאמורה להגיע לזמן מוגבל, בגוף בוגר על פי רוב, כדי לבצע משימה מסוימת. במקרה כזה לא מדובר על לפנות מקום אלא על תליך טרום לידה. מקרים אחרים הם כאשר נשמה מסוימת סיימה את התפקיד שלה ויכולה להשתחרר לתמיד והגוף מספיק מתאים וכך גם הידע הנמצא בנפש ובזכרונות המוח כדי לתמוך בתהליך שהנשמה המתחלפת אמורה להגשים. על פי רוב נשמות אלו מחליפות אנשים שהם בגדר 'צמח', מוות קליני או משהו אחר שהתעוררו מחדש - על פי רוב חווים אצל האנשים האלו שינוי אופי. בפנים רואים על פי רוב שינוי מאד קיצוני בין צד ימין של הפנים לצד שמאל 'כמו שני בני אדם שונים' - כאמור גם זה מתוכנן רק לוח הזמנים של האדם כפוף לשינוי ואם לא הגשים את שנועד.... יגשים בפעם אחרת. ואם הגשים מה טוב. בעשרים השנים שחלפו, ובמיוחד בעשור האחרון של המאה העשרים ועד שרובן נפרדו במהלך 2001/2002 המון אנשים התעוררו ממות קליני ומהיותם צמחים כי המון נשמות מתחלפות הגיעו כדי לנסות ולהציל את כוכב ארץ. יותר לעומק אפשר לקרוא על הסיפור של הנשמה המתחלפת שהתגשמה כאן דרכי בכפתור 'מאמרים' של האתר הרשמי של אורה סומא ישראל להלן. ברכותי אסתיה

גב

New member
תודה רבה אסתיה../images/Emo24.gif

קראתי את דברייך וגם את המאמר באתר, ורציתי להוסיף ולשאול: 1. האם נתקלת במקורות וכתובים אחרים בדברים אותם תיארת? 2. האם פגשת אנשים המחזיקים באמונה זו? (לא אנשים שעברו איתך הליך, כי אם כאלו שנפגשו איתך ובשיחה הסתבר ששניכם עברתם את אותו הדבר). 3. אם אינני טועה, במאמר כתוב שהנשמה שנכנסה אצלך נשארה עד 2002. אם הבנתי נכון, האם הנשמה המקורית חזרה ובעצם המשיכה עם הידע שהתווסף מהנשמה שנכנסה למספר שנים? 4. כתבת על התנאים לכניסת נשמה כזו - בטראומה או בתרדמת. אילו עוד אפשרויות קיימות? האם יכולה להיכנס נשמה חלופית במהלך החיים הרגיל, אולי בלילה - כשהאדם ישן? 5. ושאלה אחרונה חביבה להודעה זו: כתבת בהודעה (כאן למעלה) שיש שני סוגים של נשמות נכנסות. האחת באה לתקופה קצובה, והשנייה מחליפה לגמרי נשמה שעוזבת את הגוף. מה ההבדל ביניהן מבחינת המשימה שנשלחו לעשות? במקרה של התקופה הקצובה - מה עושה הנשמה המקורית לאחר שחזרה - האם היא מקבלת מהנשמה המתקדת ששכנה תקופה בגוף כלים נוספים, או דבר אחר? מצטערת על ההצפה של השאלות..
אודה לך מאוד אם תוכלי לענות

Tal_Ya_Tal

New member
וויי גב../images/Emo6.gifזה נשמע כמו CROSS|פטיש{

EXAMINATION מקצועי ביותר
בכל חיי פגשתי שתי נשים נוספות פרט לאסתיה. שהאחת ידעה שהיא WALK IN ולגבי השניה, היו לנו 'חשדות' שאחר כך התאמתו. אצל הראשונה זה קרה בגיל 42 לאחר שאורח חייה שונה לחלוטין בעקבות קורס NLP, גירושין ומחלה קשה. אצל השניה זה קרה בגיל 4 לאחר טביעה בים. במקרה הראשון, האשה הכירה את יעודה וממשה אותו. במקרה השני, אני פגשתי בה כאשר רק החלה לגלות את יעודה והיתה צריכה להפעיל כח רצון עז. אין לי קשר עם שתיהן כיום ואיני יודעת מה אירע בחייהן(הראשונה לא ישראלית ויתכן שחיה כיום בלוב). שמה ריאה והיא קשורה לסנט ג'רמיין ולאחווה הלבנה הגדולה. השניה שמה תמר ולפני כ-13 שנה היא חייתה באשדוד. בספרה 'אני והנסיך משבט אישה' מספרת הסופרת הישראלית אלה שוניה על גילויי היותה WALK IN בעצמה ואילו בספר 'חוצן 101' מוזכר עניין ה'נכנסין' אף הוא. אני שמעתי על כך לראשונה לפני כ 14 שנה מפי אחת ממורותי לתקשור ומודעות, אירן שרון. כך שזהו דבר מוכר וידוע. לא 'רק עניין של אמונה' L&L TALYA

אענה גב כמיטב יכולתי../images/Emo39.gif

אני כמובן לא יודעת 'הכל' אך אנסה לענות עם מה שיש לי - לפי הסדר. 1. יש רק באנגלית מידע על נשמות מתחלפות. היו כמה אתרים בנושא אבל מיעוט, הרוב לא ממש התעוררו עד לקראת היציאה כי המעבר לגוף אחר יוצר המון בלגן וצורך לסינכרוניזציה בכל הרמות. 2. הדרך היחידה היא להיכנס למנועי החיפוש באנגלית ולכתוב WALK-IN שזה השם האנגלי של התהליך. מהתדר של קריון היה עוד אחד בסקוטלנד. כאשר לימדתי קריסטלים ותהליכי טרנספורמציה במרכז הבין לאומי לכיוונים חדשים, באנגליה, בפברואר 2002 שמעתי עליהם מאחת מתלמידותי מאירלנד שבדרך ללמוד אצלי 'קפצה אליהם' - כמו ד"ש זה היה עבורי. 3. אני לא יכלתי לדעת שהמקורית תחזור, ככל שידעתי הייתי אמורה למות במהלך 2001/2002 וגם הכנתי את הקרובים אלי לצורך זה. מאחר והיתה החלפה ואכן המקורית נכנסה ולא מתחלפת אחרת הרי שכעת יש לי ידע נוסף מהקודמת - אבל רק מה שהצליח לעבור לתאי המוח כי הנפש והרוח נשארו אלו שנולדתי עימן במקור. 4. נשמות מתחלפות אינן חייזרים או 'גנבים בלילה', כל התהליך מתוכנן כחלק מתכנון הבריאה האינסופית-חסרת הזמן. תהליך ההחלפה הוא תמיד תהליך של מות בו הנשמה מתחלפת, למעט מעטים שעושים זאת במודע - אך גם כך לא תמיד התהליך הוא הרמוני. אני זוכרת שכאשר ביצעתי את התהליך התהלכו על השפתים שלי צרעות, לא יכלתי לזוז הדבר היחיד שהחזיק אותי היו מרכזי האנרגיה שעל ערוץ האנרגיה שבדשא, זה שהיה קיים והזמני שיצרתי לצרכי המעבר. אני יכלתי לחשוב אבל לא לזוז. חשבתי שאסור לי לזוז כדי שהצרעות לא תעקוצנה אותי - כי זה דיגדג את השפתיים שלי, אבל כאמור לא יכלתי לזוז. כאמור אפשר לישון טוב בלילה ובכל זמן אחר כי אין 'החלפות מסוג'מחטף', נשמות מתחלפות הן רק אלו שבנקודת הוה יש להן משימה לבצע והן מגיעות בשליחות ועוזבות או כשסיימו את המשימה או כשמגיע פרק הזמן שהוקצב להן. במקרה שלי המשימה לא הושלמה. 5. אין הבדל מבחינת אורך הזמן אלא כל אחת והזמן המוקצב לה, אני לא ממש יודעת מה כל אחת אמורה להגשים אלא בגדול את התדרים שאמורים היו להגיע. 6. אני קיבלתי המון כלי עבודה. בעצמי פיתחתי את השיטה של השתחררות מדפוסים והולוגרמות מגנטיות אך היתה זו הנשמה המתחלפת שכחודש אחרי השינוי הביאה אתהדרך להשתחרר מישויות ואנשים 'ערפדונים' המתישבים על ההילה וגורמים להתמכר אליהם ולא לפעול כפי שאמורים היו. סתיו 1996 וחורף 1997, קיבלתי את הדרך של הנומרולוגיה האוניברסלית המתמירה את המפה המסורתית של הנומרולוגיה לארבע מפות של תדרי אור וצבע להגשמה (לימודים באתר. חורף 1997, קיבלתי את האסטרולוגיה האוניברסלית אשר מתמירה את המפה המסורתית הנומרולוגית לארבע מפות לידה שונות של תדרי אור וצבע. כפי שאולי קראת באתר תחת לימודים. אני לא התכוננתי לעשות תואר והיתה זו הנשמה המתחלפת שבחרה בכך עבורי. תמיד רציתי להגיע לירושלם אך היתה זו הנשמה המתחלפת שזיכתה אותי בכך. הנשמה המתחלפת היא זאת שהגיע לשם שעימו אשאר, שמי הנוכחי. היא שחררה אותי מהיותי מכבש למרות שעדיין הייתי נחושה ללכת בדרך הבורא ולהתיחס לספר התורה הקדושה כספר חוקים אוניברסלי (לא בהכרח בדרך הדת אלא בדרך הבריאה) אכן קיבלתי כלים רבים אבל גם חזרתי שונה בעצמי. המעבר והחזרה מחזירים עם ידע שלרוב הלידה משכיחה מהאדם - אבל ברשותך זה לא נושא שאפרט. ערב טוב, אסתיה

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo24.gifגם אני מודה לך../images/Emo51.gifאסתיה

שהסכמת לחלוק אתנו
L&L TALYA

למעלה