שאלה

evilihi

New member
לי יש את הדיסק עם העטיפה הכחולה

ויש אדום וירוק... נסה באיביי גרמניה..שם קניתי את שלי..נדמה לי שזה היה 16 יורו ועוד 5 משלוח להולנד ושם ידיד שלי קיבל בשבילי ושלח לי אח"כ..זה היה לפני שנה בערך... וכן, זה LA LINEA ולקח לי די הרבה זמן למצוא את זה.... ואני יודעת שאסור לדבר על הורדות לא חוקיות בתפוז...אבל יש דרכים להשיג בלי לקנות

אני מת על מר קו ואפילו ידעתי לחקות

אותו כשכעס או כשהיה מבסוט היה פופלרי מאוד בתחילת שנות השמונים. איך משיגים DVD כזה

ש י ר ד ן

New member
אומנם אני קטנה

ואני רק בת 11 אבל אימא שלי ממש אהבה אותם כשהיא הייתה קטנה ועד היום כשיש נסיעות ארוכות אנחנו שמים בטייפ באוטו את השירים מהפסטיבל ההוא. אני ואחותי "מתות" על השיר הזה ואם אני לא טועה היה אותו בלא נפסיק לשיר הרגיל לפני שהתחיל כוכב נולד. היו צריכים להגיד כל קבוצה בתורה מילה ומישהו אמר פרחים בהתחלה במקום ורדים אבל זה ורדים כי זה צריך להתחרז עם ילדים! עד היום יש גם אצל סבתא שלי שתי בובות: אחת שלברבשיר וברבשריר. לאימא שלי ולדוד שלי. ירדן.

evilihi

New member
אם זכרוני אינו מטעה אותי..

צריך להיות לי התקליט משנות השמונים..סיפורים שירים וכו...אבל זה יהיה מבצע לגלות אם זה ישנו או איננו.. ובקשר למר קו - נסה באיביי גרמניה ובאמזון גרמניה..היה 22 יורו בפעם האחרונה שבדקתי..

KaNiJa

New member
למיטב זכרוני, יצא לי לאכול את...

השוקולד הזה, אז הוא היה בשוק אי שם בין 84 ל-89.

tamidb

New member
ואי איזו נוסטלגיה

עשית לי את היום . איזה כיף להזכר.

oren*

New member
מה אתה מגדיר "ענק" ואילו עטיפות יש

לך בו? אם יש עטיפות ישראליות ישנות אשמח להחליף או לקנות ממך.

שמחים ששעשענו אותך

והפגנו מעט את שיעמומך. מה לעשות. יש בעולמנו כמה יצורים עלובי-נפש ומעוררי רחמים ומי אנחנו שנמנע מהם רגע של אושר? המשך חיים קצת יותר מלהיבים ומשמעותיים.

ואני דווקא חושבת שמעז יצא מתוק -

הנה יש לנו שרשור יפה על ברבאבא, שלא היה בא לעולם אלמלא שעמומו של ההוא מעטיפות השוקולדים. בגלל זה אין אף פעם אוף טופיק בפורום הזה. משהו תמיד יהיה און טופיק בשביל מישהו.

למעלה