שאלה

בוסטר1

New member
לאסוף עוד

אם חשבת למכור..... אני לא מכיר פה אספן של עטיפות שוקולד וחוץ מזה אנחנו תמיד בעד להמשיך לאסוף וכמובן שחרר תמונות ורקע על האוספפפפפ

אני במבוכה:

ואני מתנצל מראש, חשבתי וחשבתי, ולא הצלחתי להחליט אם זו הודעה רצינית ובאמת מישהו אוסף עטיפות של שוקולד, או שזו מתיחה. מצד אחד - נשמע מוטרף. מצד שני, יש כאן הרבה כאלו, מוטרפים אבל רציניים לגמרי.

טוב, בסוף התברר שזו סתם שטות, אבל

כשהייתי ילדה אספתי עטיפות שוקולדים של עלית - של פופאי ומשפחת ברבאבא בעיקר. הסיבה העיקרית היתה, שבתוך העטיפה היה אותו ציור שבחוץ, אבל ללא צבעים, כך שילדים משועממים במיוחד יכלו לצבוע אותם. אחרי שצבעתי, כבר היה חבל לי לזרוק. באיזשהו שלב, כבר לא היה חבל לי...

לא יודעת. סוף שנות ה- 70, תחילת 80

מצאתי אותה איפשהו. כאן או בפורום אחר שאני גולשת בו. לא זוכרת. שמרתי אותה במחשב, כי באמת היתה לי עטיפה כזו.

תמיר1991

New member
אההה אוקיי, תודה על המידע.

משום מה זה נראה הרבה יותר חדשני, משהו כמו תחילת שנות התשעים. תמיר.

טל ענבר

New member
תמיר - תקן חתימתך!

אלטנוילנד, ולא כפי שכתוב. פרט לכך, הצרוף בנימין זאב הרצל ודאי היה נראה מוזר להרצל, שכל ימיו סבר - בטעות?.... - ששמו הוא תאודור הרצל, בלי בנימין ובלי זאב!

תמיר1991

New member
תודה על התיקון, באתר שבדקתי

כאשר הכנתי את החתימה היה כתוב אלטנוילד. שמו הוא אכן תיאודור הרצל, אך אני מעדיף להשתמש בשמו העברי. אוסיף גם "תיאודור". אתקן את החתימה כעת. תודה, תמיר.

evilihi

New member
אווווו

זה פשוט נוסטלגי...להערכתי זה היה אמצע שנות השמונים כי אני פשוט זוכרת את זה...או שהיה משהו דומה? היה גם דרדסים וקטקטים נדמה לי ועוד כמה דוגמאות...

כנראה תחילת שנות ה- 80

(פשוט, באמצע שנות ה- 80 כבר הייתי בת איזה 12-13, ולא נראה לי שצבעתי עטיפות של שוקולד אז). שכחתי לציין שבגלל שמאוד מאוד אהבתי את הברביונים, היה לי גם בובת ברבנבון (רק לאחר נבירה ב קישור הזה, נזכרתי שכך קראו לו) מפרווה, וגם לאחותי היתה אחת, אבל אין לי מושג של מי. היו לנו גם ספרים. בכלל, ה קישור הזה הביא לי מכת נוסטלגיה רצינית. שנים שלא חשבתי עליהם. ולמי שרוצה תמונות - יש כאן.

python 4

New member
אהבתי את הקישור שנתת

אכן נוסטלגי להפליא, והמסר החבוי שהם מדברים עליו שם ממש נכון לדעתי! כמובן שבגיל 7 לא מבינים דברים כאלה..

evilihi

New member
אז ככה...

לפני כמה חודשים פשוט נזכרתי בבראבא אחרי שראיתי תמונות וכמה שירים שקשורים (נדמה לי שזה היה באתר TELEVISIA או משהו כזה - בכל אופן אתר ישראלי). אז לאחר נבירה/חיפוש מצאתי DVD של ברבאבא אבל למרבה הצער זה בגרמנית בלבד ואני מה לעשות לא דוברת את השפה.. אבל..מצאתי סופסוף DVD של מר קו הנוסטלגי..זה פשוט תענוג...יש לי את הDVD הראשון (בינתיים) בסדרה מתוך 3 אבל בשאיפה יהיו את כולם בקרוב..זוכרים את הצחוק ההיסטרי שלו? בכל DVD יש בערך מאה פרקים של 2-3 דקות כל אחד. סורי אבל זה היה פשוט פרץ של נוסטלגיה מצדי (והכל בגלל אש"י).

לא מצאתי באמאזון,

ובאי-ביי מצאתי סט של שלושת התקליטורים, כל אחד ב-30 דולר, ללא משלוח. למרות שדגדג לי באצבעות, נראה לי מוגזם לקנות זכרון נחמד במחש מאות ש"ח.

למעלה