שאלה...

AeroSlash

New member
הוא היה במפגש הראשון..

אז תגלגלי את העמוד לקצהו העליון ותלחצי על הלינק גלריות.. הוא זה עם החולצה האדומה שכתוב עליה CCCP נראה לי..

l1zard

New member
אהההה...

אז בגלל זה הוא נראה לי מוכר!!! אבל אני עדיין לא יודעת מי.. :/ לא זכור לי שראיתי אותו בביצפר :/ טוב בעעע... חפיף.. :]

l1zard

New member
חחחחחחחחחחחחח

רגע ואתה יודע מי אני?

Janem

New member
שאלה:

מי שיוצא מהנדסאים, הוא הנדסאי? ז"א בעל דיפלומה של הנדסאי?

M a r U s k A

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא מבינה המ הספור סביבה?

לובה ממש מצחיקה... וזה ממש משעשע... לדעתי זה בכלל לא פוגע וסתם אין לאנשים מה לעשות אז הפכים תוכנית בידור לשטויות.. מה שהכי מטריד אותי.. זה שבכנסת הוטרדו מלובה, שכאילו פוגעת ברוסים, אבל זה שיש שם חיקויים של ראש הממשלה ובכל תוכנית בקביעות ירדו על הנשיא, זה בסדר?? =/

זה תלוי למי

אני מניח שלילדים יותר קטנים זה פגע.. אבל איזה רוסי לא חוטף ירידות ביסודי עכישו כשאני מסיים תיכון רק צחקתי מזה .....ותכלס ירידה על עדות קיים בכול מקום ..ככה זה גם ברוסיה שהיו עושים מיבטא גרוזיני וקווקזי לא נראה לי שזה תרם ברמות מטורפות כאלה שזה הראה לאנשים שהרוסים הם עם שעומדים על שלהם..והכול חחח אבל אני מניח שזה יצר קטעים מצחיקים עם הקופיאות הרוסיות "האורגינלות"

בדיוק, כמו שאמרו כאן

הנשיא יכול להתמודד עם הלעג ממרומי מעמדו, אבל ילד קטן בבית ספר, שזוג הורים שבאים לקחת אותו נראים לשאר הילדים מוזרים ועילגים, עלול מאוד להיפגע מזה. יש גילאים שמאוד לא קל בהם להיות שונה.

Angel lips

New member
תאמת כבר שחכתי מלובה....

אין לי דעה, יש כאלה שנפגעו, ויש כאלה שלקחו את זה בסבבה ובצחוק... לי אישית אין דעה בזה דיי אדישה.

niva99

New member
לי נראה דוקא שבבא לובה תרמה ל......

יותר אהדה כלפי העליה. אם נפרוט את דמותה של בבא לובה לפרוטות נבחין בדמות ססגונית שופעת חוש הומור,שאינה חוששת לומר את מה שעל ליבה גם אם תאבד את מקום עבודתה. לובה היא אישה אסרטיבית וכמעט כל משפטיה הפכו למטבעות לשון.["אין שפה אין עבדה,קשה קשה"...וגם:" תיקח דברים שלך ולא בא בבה לובה יותר לעולם"].

elinale

New member
מה אני אומרת על זה? כדאי שתתייחסו

"לובה" השפיעה אנושות על החברה הישראלית - אבל השאלה היא אם לטובה או לרעה, אז ככה:
ראשית כל הדרך שבה הוצגו העולים מברית המועצות הינה נוראית . ז"א שדמותה של לובה מוצגת כדמות טיפשה, בורה ונחותה, אשר כל מילה שלה מסתיימת ב ההההה . עבודה שזה לא הסיפור בקרב יוצאי ברית המועצות
שנית : קצת כבוד לאנשים שבאו מאותה הארץ שאנשי העלייה הראשונה באו ממנה!
וחוץ מזה! זה לא שיש לי משהו נגד זה שמגלם את לובה...... אבל לדעתי הדמות הינה זולה, מגעילה ובוטה

elinale

New member
חשוב שכולם יתייחסו לזה!

כן...הדמות "לובה" אכן השפיעה אנושות על החברה הישראליתץ ולוא דווקא לטובה. למה אני בעצם אומרת את זה ? ברוכים הבאים לטענותי!
ראשית כל : לובה הינה דמות שנבחרה בעצם לייצג את יוצאי ברית-המועצות - אבל בעצם הדרך שבה ייצגה אותם התוכנית "ארץ נהדרת" היא אובסורדית; ל"רוסים" אין מבטא יותר חריג מהמבטא של התימנים (עליהם כאילו לא יורדים! גם על הטריפוליטאים לא ..בטח!), הרוסים לוא דווקא עובדים כמוכרים בחנויות, מנקים וכד'
שנית כל: הרוסים לא אומרים בסופה של כל מילה את הצליל ההההההההה. אינני צודקת?
חוץ מזה... נכון שיש קופאיות רוסיות רבות , אבל זה עדיף מאשר לשבת בבית ולהתלונן שאין כסף - הרי הקופאיות בניגוד לישראלים אחרים מסוגלות לוותר על כבודן על מנת להתפרנס
איפה נולדו ראשי ממשלותינו ? במזרח אירופה (פולין , אוקראינה וכד') וברוסיה...
הרוסיים גם עובדים כרופאים מובילים , מורים , מקצועות חופשיים רבים נוספים וכד'
ובכלל : קצת כבוד לאנשים שבאים בעצם מאותו מקום , שממנו באו בעצם אנשי העלייה הראשונה וששם צמחה הציונות (אחרת מאיפה הייתה לשאר היהודים מדינה לעלות אליה?) טוב! בכל מקרה לכל אחד דעה משלו. אני לא מבקשת שתכבדו או תאהבו רוסיים, אבל דורשת בהחלט שתפסיקו את השנאה הזו בתוך העם. הרי אם תימני שונא פולני, רוסי שונא עירקי, מרוקאי שונא פרסי ולהפך אנחנו בעצם עם מסוכסך בתוך עצמו .... ואז מה יש בכלל לדבר עלינו ועל עמים אחרים?

Vrock

New member
אני לא מסכים איתך ב-100%

1)לרדת על מבטא-זה ממש שטויות. הרבה אנשים מדברים מוזר וזה מצחיק ואם אתה יורד על איך שהם מדברים לא אומר בהכרח שהם שווים לאפס בעינייך. 2)הרבה אנשים חשבו שלובה היא חרוצה, עובדת קשה, ובעלת יושר עבודה. 3)שוב-מבטא. 4)נכון מאוד 5)מה אכפת לי מראשי ממשלה או מהעלייה הרשונה. העליינה הראשונה הייתה מזמן, האנשים כבר מתו-והכבוד לא עובר בירושה. ראשי הממשלה שהיו רוסי או אוקראינים גם לא מעניינים אותי. כלל האזרחים מעניין אותי. 6)אז עובדים. אבל הם בחרו בקופאיתץ

AeroSlash

New member
תנשפי אוויר ותרגעי..

אני לא חושבת שהדמות של לובה עד כדי כך השפיעה על החברה הישראלית ועל אחת כמה וכמה אני בטוחה שכוונת היוצרים לא הייתה לזלזל בכבודם של העולים בעלייה הראשונה..

vk3

New member
לובּה, לובּושקה, לובּוֹב ../images/Emo70.gif

רק עם פתיחת הפורום פתחתי דיון שמן עליה, אותו תוכל למצוא ברשימת הסוגיות לדיון ולראות את כול התגובות... סתם מצאו את השעיר לעזאזל וכרגיל חרשו עליו כמו אידיוטים
בהתחלה קצת צחקתי, אבל במהרה ראיתי שזה עובר כול גבול
בישראל לא יודעים לשמור צחוק בגדר של צחוק... זה חייב לגלוש לעלבונות והשמצות ורק בגלל זה אני מוחה נגד לובּה וכד' ( לא מפני שזה דווקא על רוסים), כי בארץ לא יודעים גבולות, לא יודעים להשתעשע ולצחוק
אוהבים לפגוע... וזה מגעיל
היא בהחלט השפיעה ורק לרעה ולחפש את החיוב שבזה באמירות כגון שלובּה ייצגה את העקשנות, ההתמדה והכבוד העצמי של העולים וכו' וכו', סתם לא במקום
זה היה מיליונית מכול הקטע והדגש היה ברור למדיי
אסור לתת יד לדברים כאלה, כי אחרת זה יידרדר ונמצא את עצמנו בתחילת שנות התשעים הגזעניות

למעלה