שאלה...

the freaky girl

New member
שבע

התינוק מת ואוף המקלדת שלי מטומטמת אז אני רושמת ממקלהדתהוירטואלית וזה מעצבן אי לא יכוה להגיב כמו שאני רוצה קיצר אני עוד נע דשבה אחרי שאני אבא לה מכות

AeroSlash

New member
אהה נכון

העולל מת בפולין :((( כנראה שחישבתי לפי כמות הפיצולים באישיות שלך (כלבה חתולית עם פיצול אישות לברווז מגעגע)

Vrock

New member
למה את צריכה להיות ציונית?

את לא יהודיה לא? גם אני לא ציוני-אני פוסט ציוני...אבל זה כבר סיפור אחר.

Vrock

New member
לפי ההלכה את יהודיה?

חוצמזה, ג"כ ההורים שלך בטח אתאיסטים...

M a r U s k A

New member
לא אני לא יהודיה לפי ההלכה....

ואם אני יכולה להיות ציונית גם כשאני לא יהודיה לפי ההלכה... אבל עזוב אני לא

Vrock

New member
ציוניות היא השאיפה של יהודים למדינה

בציון...את לא יכולה להיות ציונית אם את לא יהודיה.

M a r U s k A

New member
אני כן יהודיה....

זה שזה לא לפי ההלכה זאת בעיה אחרת.. אתה רוצה להגיד לי שמי שאמא שלו יהודיה ואבא גוי אז הוא יכול להיות ציוני, ואני לא
במה הוא יותר טוב ממני

Vrock

New member
אני רואה גם אותו כיהודי...

אבל את יכולה להחילט שאת לא יהודיה...כשזה לפי ההלכה אז אתה לא יכול לנתק את עצמך מהיהדות גם אם אתה ממיר את דתך וכשזה לא לפי ההלכה אתה יכול להגיד שאתה אתאיסט ושאתה לא יהודי וזהו.

Vrock

New member
אבל אם את רואה עצמך כיהודיה אז זה

לא רלוונטי...אז את יכולה פשוט להגיד שאת לא חושבת שיהודים צריכים לחיות בישראל ושלהישאר בגולה זה בסדר...

AeroSlash

New member
לא יודעת..

אולי כי זה כל כך לא עניין אותי בעונה הראשונה (או מה שזה לא יהיה) שראיתי בדיוק פרק אחד, כמובן שנודע לי על כל הביטויים "הגדולים" של לובה וכל החרטא אבל לא ממש מזיז לי.. סה"כ כמו שיורדים על רוסים ככה גם יורדים על עדות אחרות וגם אם לא באותה מידה למדתי פשוט להתעלם..

wildgirl1

New member
אמממ אכן דנו בזה

אבל אני יגיד שוב. ההשפעה של ארץ נהדרת הייתה נוראית וגועלית אצלנו בביהס... בכלל עכשיו זה נירגע אבל לפני כמה זמן כשזה היה בשיאו התוכנית המפגרת הזאתי זה גרם להרבה סבל כעס ורגשות אצל המון אנשים חפים מפשע

leofur

New member
אההמ, דעה ששמעתי מאנשים...

שדמותה של "לובה" דווקא הציגה את העולים מרוסיה, כאנשים חזקים, עם עקרונות, שיודעים לעמוד על שלהם. הקטע של הצחור מהמבטא תרם בכך שאנשים ישימו לב. זאת דעה ששמעתי, לא יודע עם להסכים איתה, אבל יש רבים שטוענים ש"לובה" דווקא הועילה לתדמיתם של העולים מרוסיה בקרב כלל החברה בישראל.

Janem

New member
עכשיו לקחת טיקטק שלך

ולא באבא לובה בחיים שלך!!!! כן בקשה, נשק יש, פתחת תיק בקשה... אין על לובה, אין עלבונות מהומור... כמו שלובה אומרת: אין סליחה מזה קניאק

l1zard

New member
חחחחח

גמאני לא גיבשתי שום דיעה... האמת היא שלא נתקלתי בשום דבר כזה... כל פעם שמתחילים לדבר על באבא לובה אני דופקת שאף פעם בחיים לא ראיתי את זה ואז כולם משנים נושא ומתחילים לדבר על מה הם ראו ולא ראו בטלויזיה.. מוזר.. אבל תמיד זה סוטה לאותו הנושא :] דרך אגב... יש לי הזיות או שלמדת בהנדסאים? :/

M a r U s k A

New member
לא יאנה

התרופות לא משפיעות עלייך עד כדי כך קשה.... הוא באמת למד בהנדסאים

l1zard

New member
וואלה? ../images/Emo12.gif

וואי נחמד.. מתי? מי הוא? אני רוצה ליראות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה