שאלה...

leofur

New member
שאלה...

אההמ, אני לא זוכר אבל יכול היות שכבר דנו בזה פעם. אז קיצר, לכבוד החזרה של "ארץ נהדרת" ביום ראשון הקרוב, איך דעתכם השיפעה "לובה" על דמותם של העולים מרוסיה...? אני אישית לא התלחתי לגבש דעה חד צדדית...

Vrock

New member
לא השפיעה.. אבל פתאום

התחילו להציק לנו שנגיד דברים ברוסית.

כן... דברים מגעילים... וקללות...../images/Emo10.gif

פשוט זה לא נעים ששואלים אותך "איך אומרים לך תזדיין ברוסית...." זה כלכך לא יפה... וכשמתחילים לחקות את לובה לידך ולרמוז לך בקטנה שאתה רוסי מסריח עם מבתא חררה....
סה"כ עליי לא השפיע אבל על הישראלים בבצפר שלי - כן...

Vrock

New member
זה מצחיק כששואלים אותך איך אומרים

כל מיני קללות ברוסית ואתה לא יכול לענות להם בקללה....

מממ... לזה כבר המצאתי פתרון...

נגייייייייייייד שאני מקללת אותו במילה лох אז אני אומר כמו בערית.... יא לוך..... כאשר הוא יקלל מישהו אחר הוא גם יגיד יא לוך אך המשמעות תהיה שהוא לוך!.....
ו... ברגע שאני אמרתי שהוא לוך אני אומרת למין זכר- יא לוך ומיכיוון שאני נקבה אני לא נכללת....
מממ... ובקשר לבנים.... אולי פשוט תעשו ההפך...
אה.... ואיזה כיף לבנות כשאומרים נגיד ש"אם מישהו קם הוא בן זונה....." הבנות לא יהיו בני זונה מן הסתם גם אם הן יקומו...
חוצמזה... מממ... אם יש לך עוד רעיונות אני אשמח לשמוע....

למה שלא תחשבי כצת?

שהייתי יותר קטן ושאלו אותי כל מיני מישפתים ברוסית הייתי מלמד אותם להגיד דברים שונים לגמרי כך זה היה מאוד מצחיק ליראות את המרוקאים המפגרים האלה מקללים את עצמם או חושבים שהם מקללים מישהוא ובעצם מציעים לו תא עם עוגיות....

גם את זה אני עושה.... חשבת שלא?!

הכי מצחיק היה כשאמרתי להם לומר "חוצ'יש חאסו?" זה היה די מצחיק כשהו אמר את זה למורה באנגלית.... שהייתה שמנה..... ואחרי זה התברר שהיא הייתה רוסיה(?!) והבינה הכל... וצחקה כמו לאשאדקה ...

Angel lips

New member
פרפר.. זה שמחקים ליידך את לובה

לא ניראה לי שמנסים לרמוז לך משהו, חיקויי כל העדות הוא מצחיק, לכל אחד יש את המבטא השפה היחודיים לו, ןכשמחקיים רוסים כחלק מהעדות אין צורך להעלב.. זה המבטא שלנו ואין לנו צורך להעלב כאשר עושים אותו כמו שתעלבי אם ידברו איתן ברוסית.. המבטא זה חלק מאיתנו (למרות שלי אין אותו). וקללות.. זה סיפור בפניי עצמו, בכל שפה הדברים הראשונים והמענינים ביותר אלו הקלולות, לא ככה?

ברור!!! אני לא נעלבת.... בעצם אני ה

היא זאת שחיקיתי את לובה במסיבת סיום של כיתה ח'....
רק שלפעמים עושים את לובה רק מדברת מילים רעות עליי... ואז אני מתעצבנת...
חוצמזה גם לי אין מבטא....
וכן.... קללות זה די מעניין...
"בינט אל כאלב" - פירושו בערבית בת כלבה... (הכוונה לא אלייך כן?...
) מיזה אני נקרעתי מצחוק..... בינט-... כמו לומר פאביאזקה..
חחחחח

M a r U s k A

New member
בהתחלה זה הצחיק אותי...

אבל הבנתי שאני צוחקת על עצמי
כי זה אשכרה צחוק מהתרבות שלנו התקשרתי לחברה שלי (ישראלית) והפלאפון שלה היה מכובה אז ענה המשיבון "אלו , מי זה מתקשרת בשעה כזאת
אנחנו בית עם תרבות
.... " ...... לא זוטכרת את ההמשך.. זה גם לא עקרוני.. פעם ראשונה זה הצחיק אותי, פעם שנייה כבר לא, אני מבינה שזה הומור ובלה בלה בלה... אבל אני לא רואה יותר מדי בדיחות ופרסומות, ותוכניות שמתבססות על לעשות צחוק מהתרבויות האחרות שקיימות בארץ
שמתי לב שבכל הופעת סטאנד אפ שהייתי בה, לפחות רבע שעה יורדים על רוסים
ודי חלאס...

wasted years

New member
זו בסה"כ סאטירה מרינה

קומיקאים יורדים הרבה גם על אתיופים, פרסים, אשכנזים, תימנים.. ואף אחד לא לוקח ללב... אחרי הכל זה נחמד קצת לצחוק... ראיתי הופעה של שלום אסייג שבו הוא ירד על כל עדה אפשרית, אבל על הרוסים כמעט ולא, לאף אחד אין טינה או איבה לרוסים שבגללה "צוחקים" עליהם. זה סטאנד אפ, אם לא יספרו בדיחות שם אז מה יעשו?

M a r U s k A

New member
עומר מלצ'י

אני יודעת שזו סאטירה אני לא מוגבלת, ועצוב לי שאתה חושב ככה
אני רק אומרת מה שאני רואה ומרגישה מסביבי וזו לא ההרגשה הכי טובה בארץ! למעשה אין לי שום הרגשה טובה לארץ הזאת.. אבל זה כבר לדיון אחר, ואל תצלבו אותי על כך שאינני ציונית

AeroSlash

New member
מרוסקה!

קבלי ח"ח.. גם אני לא ציונית, עכשיו אנחנו שתיים.. "שתיים זה תמיד בתחת"

למעלה