שאלה

Too complicated

New member
שאלה

חברה שלי קנתה אבן מזל נגד עין הרע ואנרגיות שליליות. בחנות אמרו לה שצריך לטהר את האבן קודם... איך עושים את זה? זה בכלל נכון שצריך לטהר את האבן? חברה אחרת אמרה שצריך לשים את זה בצלחת עם מים ומלח... מישהו יכול לעזור? תודה

ליאת39

New member
כן, צריך לטהר...

כל הלילה האבן צריכה להיות במי ים ואחר כך לשטוף אותה היטב במים זורמים כשחברתך אומרת "מעכשיו את האבן שלי" או לשטוף את האבן, להניח אותה במשך כ- 4 שעות בשמש ואחר כך אחיזת האבן ולומר "מעכשיו את האבן שלי". כך האנרגיות של חברתך נכנסות באבן, והיא תוכל לעזור לה! בהצלחה!!!

Too complicated

New member
אוקי.. עוד שאלה...

מים עם מלח שקול למי ים? או שאנחנו צריכות ליסוע לים ולהביא משם מים?.. ומה יותר עדיף? לשים את האבן בשמש, או לשים את האבן במים מלוחים? תודה רבה על העזרה...

ליאת39

New member
הבחירה שלה, אין כאן עדיפות.

יש בחנויות טבע מלח ים למכירה.... אין צורך לנסוע במיוחד לים, למרות שזו אפשרות תוך כדי גם להנות ממנו

berrya

New member
אהההה

אל תהרסו לי D: קניתי היום אבנים ולא טיהרתי (כי לא ידעתי) והן בתורות ביד שלי כל הזמן וזה מרגיש נפלא להביא גיחה לים את אומרת.. אין צורות טיהור אחרות?

nehud

New member
טיהרת אותה עם האהבה שלך...

אין צורך במעשה חיצוני אהוד

צ ל י ל 8

New member
רגע../images/Emo70.gif לפני הטיהור..... ../images/Emo18.gif

לא לכל אבן מתאים טיהור של מי ים או של שמש. יש כל מיני סוגי אבנים ויש אבנים שאסור להם להיות במי ים או בשמש כי הם ייהרסו, תלוי מאיזה חומרים הם מורכבים. אז הנה לינק לאתר של קריסטלים, ושם תוכל לבדוק איזה אבן יש לחברה שלך ואיך מתאים לטהר אותה.

טיהור גבישים

בספרי אנחנו הגבישים ואתם בני האדם, מהגבישים באהדה (מהדורה שניה 1995) אני כותבת על 11 שיטות שונות לטיהור גבישים. הכנסתי בדיוק היום מאמר בנושא זה ל'מאמרים' באתר הרשמי של אורה סומא ישראל - הקישור להלן.

למעלה