שאלה

k e e n

New member
שאלה

היי, אני מהנדס חשמל במקצועי וכרגע סיימתי את שירותי בצבא. בימים אלה אני מתלבט בין מספר עבודות שהוצעו לי ע"י חברות שעבדתי איתן בצבא (בעיקר תעשיות בטחוניות) לבין חברות אזרחיות. בהינתן שההצעות שהוצעו לי נראות סבירות (עם תנאים לא רעים), האם כדאי לי להתחיל לחפש עבודה ע"י שליחת קורות חיים וראיונות או שכדאי ללכת על ההצעות "המובטחות"? ועוד משהו, מה השכר שמהנדס עם 6 שנות ניסיון יכול לצפות לו? (ולא השכר כפי שיש בטבלאות...) תודה רבה על ההתייחסות

k e e n

New member
עוד משהו

מישהו יודע במקרה אם יש ביקוש למהנדסים עם ידע בRT? Vxworks, RTOS וכו'.....

dc24

New member
אם יש לך שנה שנתיים ניסיון

אז יש הרבה מאוד ביקוש.....

® רן

New member
תשובות

RT - Real Time RTOS - Real Time Operating System VxWorks - מערכת הפעלה לסביבת RT של חברת Wind River, מאוד נפוצה בשוק (אם כי בשנים האחרונות לינוקס מתחיל לתפוס נתח מסוים גם כן).

® רן

New member
אני לא מכיר שיטה אחרת

חוץ מלהתקבל למקום עבודה שמשתמש בזה. יש קורסים של חברת Wind River, אבל הם לא יעזרו לך ללא נסיון ותרגול ואת זה כמעט בלתי אפשרי לעשות בבית משום שלוחות הפיתוח והרשיונות לכלי הפיתוח עולים אלפי דולרים. מערכת ההפעלה עצמה אינה מסובכת כלל - מה שמסובך בפיתוח RT/Embedded הוא בד"כ האינטגרציה של חומרה-תוכנה. אגב... חשבת לפתוח לעצמך משתמש משלך בתפוז ולא להסתובב עם כרטיס אישי של ילדה בת 13 שמככבת בפורום "מיכאלה"?

galgal21

New member
יש לי נסיון מעשי באינטגרצית חומרה

-תוכנה וזה בכלל לא מסובך עבורי אך למרות זאת אני לא מוצא עבודה (אולי בגלל הגיל או בגלל שעברו כמה שנים מאז שעבדתי בזה). אגב האם לחברה הזו WIND RIVER אין מערכות הפעלה שאפשר לתרגל עליהם ? אז איך היא מלמדת ללא תרגול ?

® רן

New member
יש לי הצעה

תתקשר למשרדי Wind River בארץ (ראה קישור) ותשאל אותם מתי נפתח הקורס הבא, כמה עולה להרשם, האם אפשר לקבל גרסת Evaluation של המוצר שלהם למטרות לימוד, וכולי. הם יוכלו לתת לך פרטים הרבה יותר מוסמכים ממני. http://www.windriver.com/il/contact/

tapuztal

New member
תחפש בגוגל vxworks simulator

ן vxworks emulator, יש כמה דברים שאפשר להשתמש בהם.

galgal21

New member
הילדה הזו היא הבת שלי. אני לא

מתענין בדיוק באיזה כרטיס אני משתמש, לא מתענין במה שהיא כותבת ולא מתענין במכאלה.

למעלה