לא רוצה לגרור יותר מדי
אני שונא שויכוח בין שני אנשים הופך לויכוח בין שני אנשים אחרים, אז אני לא רוצה לגרור את הדיון כאן יותר מדי. אני מקווה שנסכם את זה בקרוב. 1. יש הבדל בין הבעת תסכול לבין הקריאה הנחרצת שעשה אילת'יד כנגד ספר שהוא קונצנזוס ומרכזי. אילו הייתי מתפרץ לפורום משחקי קונסולה וטוען בתוקף, וללא כל ספק, שהפלייסטיישן היא מכשיר מושחת ומעוות ושמי שמשחק בו הוא לא גיימר, הייתי עושה דבר דומה למה שעשה כאן אילת'יד. אולי בגלל שאת אינך קרובה לחוקים, כפי שאת אומרת, זה לא מפריע לך במיוחד, אבל לנו זה מפריע מאוד, ומותר לנו שייתחשבו גם ברגשותינו, אחרי הכל. 2. יכול היה להציג את עצמו גם בתוך הת'רד הזה כאן, בהודעתו הראשונה, כשהביע את דעתו. יכול היה גם להציג אותה כהבעת דיעה באמת, ולא כ-"כל מי שחושב אחרת ממני הוא מושחת", מה שאמר כמעט במילים אלו במהלך ההודעות הראשונות בעץ. 3. אני לא מתוסכל במיוחד, אני מרוגז. מסיבה לא ברורה ומסתורית לי למדי, תמיד חושבים שאני מתוסכל כאשר אני מרוגז - והאמת, זה די מתסכל (סטא-גא-דיש!). נראה שגם את פספסת את אותה נקודה שפספס אילת'יד - גם פרנהייט וגם גילגם מדברים *בדיוק* על הבעיה שהעלה אילת'יד, ומשתמשים באותה הדוגמה שהוא הביא כדי להוכיח נקודה. זה דיון ברמה אחת למעלה - לא מדברים כאן על הלוחם הזה בכלל, אלא על איזון ופאוור-גיימינג - ונראה שאילת'יד פספס את זה. כל התסכול והדברים שהולכים כאן הם שטותיים למדי, למעשה - כולם מדברים על אותו הדבר. פרנהייט וגילגם פשוט מקצועיים יותר, ולכן הדיבור שלהם מקצועי יותר וברמה אחרת, וייתכן שכאן נעוצה הבעיה. זה דומה למצב בו בחור נכנס לחדר של מהנדסי תוכנה ומתחיל לדבר על "איך אני לא מצליח לראות סרט במחשב", ובזמן שהם ינסו להסביר על codec והגדרות וידאו, הוא לא יבין על מה לעזאזל הם מדברים.