שאלה..

nami123

New member
שאלה..

האם כל המדריכים של קורסי הפסיכומטרי נוהגים להמציא משפטים חסרי כל הגיון או שאלו רק המדריכים שלי בלחמן? משפטים לדוגמא: כל הפלמלמים מצפצפים בירוק. כל הלוייתנים מלפפונים. כל הלוויתנים מסריחים. רק מי ששתה מיץ אכל פלפל. שום כפכף אינו עף לבד. כל החתולים גמישים. בכל מקרה.. החלטנו שצריך להמציא להם משפטים חדשים .. התחלנו עם: כל הלמלמים שורקים דשא.. אתם מוזמנים לשלוח את ההצעות שלכם למשפטים. ביי.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif יש(+משהו קשור) ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

מיליון ואחד משפטים חסרי הגיון כאלה בספרים, ובדוגמאות :| ככה זה. נראה לך למישהו יש כוח גם להמציא משפטים נכונים ? הרי הקטע זה במילא ההצרנות וכל זה.. תראו משהו שנתקלתי בו, קצת קשור ליצירתיות של מדריכים
יצירת מופת מאת אנקורי, מתוך הספר השמן: נתון: המפלצות הפסיכומטריות, שהפחידו תלמידות אומללות, שנתקלו בהן, משך שנים רבות, הושמדו כליל על ידי אנקורי פסיכומטרי. מה מהבאים בהכרח נכון ? 1. התלמידות הפסיכומטריות הפחידו את המפלות האומללות. 2. התלמידות הושמדו כליל. 3. המפלצות הפסיכומטריות הושמדו על ידי אנקורי פסיכומטרי. 4. כל התשובות נכונות. קשה משהו <או שלא
> אבל תודו שזה מקורי

Mapisto

New member
אני נתקלתי

כל הנרגילות עושיות מזכוכית מה שעשוע מזכוכית בא מסיני

sacrament

New member
אצלנו היה משהו שהצחיק אותי../images/Emo26.gif

מחירו של 1 ק"ג אורניום מועשר בתפזורת הוא 0.5. מיליון דולר. מחירו של טיל גרעיני הוא 7 מיליון דולר. פקיסטן רכשה ב-41 מיליון דולר 5 טילים ועוד כמות מסויימת של אורניום מועשר. כמה אורניום מועשר רכשה פקיסטן? וזה מהחוברת של קידום, אגב! אתם רואים מה מלמדים אותנו???

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif רייט ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

כל מכון עושה את זה, הנה מתוך אחת הסימולציות של קידום <פשוט מה שבא ליד> "נתונות הטענות הבאות: א. רק פוץ הוא קוץ. ב. כל קוץ הוא יוץ. ג. כל מי שאינו פוץ אינו יוץ. מה מהבאים נכון בהכרח? " קיצר, גם צוות הפיתוח של קידום מתאפיין ביצירתיות נפלאה, ללא ספק.

000שירה000

New member
פשושית- אני רואה שהמדריך שלך השקיע

מאוד בעבודות "הרעלה" בשיעור הראשון...

מממ ממש לא..פשוט..

הם משמ טובים..[לא הייתי בקורסים אחרים]..אבל אני משמ מרוצה מהקורס...[ומקווה שאהיה מרוצה מהציון]..

למעלה