שאלה

ענבר 23

New member
שאלה

היי בננות יש לי שאלה... היום מאוד באופנה חצאיות. מצאתי בעונות חצאית מקסימה ואופנתית, אך איני יודעת איזה סגנון של חולצה יתאים ע"מ לחסות את הבטן ומצד שני שיראה צעיר, אופנתי. מה שלא עשיתי, ראיתי שאני נראית כמו חוזרת בתשובה איני מצליחה ליצור את המראה הסקסי הזה של החצאיות הנפוחות. מכירות? האם יש לכן עצה בשבילי
למי שרוצה להעזר במידע...אני בסביבות מידה 4-5 "במתאים לי" בחולצות... תודה על עצתכן וקבלת הפנים היפה שעשיתן לי...

להלה30

New member
הי ענבר

לא ברור לי הסגנון של החצאית אבל אני לא ממליצה ללכת עם חולצה ארוכה (טוניקה) וחצאית כי אז באמת תיראי דתיה. חולצת מעטפת הולכת בד"כ יפה עם חצאיות. כל חולצה עם מחשוף נדיב ומראה לא 'דודתי' יכולה להתאים.

מצטרפת לדעתה של להלה , בעקרון

החולצה עושה את ההופעה הכללית (במידה ואת לובשת חצאית) כי אם תלכי עם חולצה ארוכה (בסגנון טי שירט) הכול יראה גדול מידי ולא סקסי ויתן מראה "דתי" מידי. לעומת זאת אם תלכי עם חולצה שמגיעה עד קו המותניים , טיפל'ה צמודה ההופעה תהיה סקסית ושונה לחלוטין. וזאת הבעיה לבנות שאוהבות ללכת מכוסות באיזור הבטן, קצת קשה להגיע להופעה יפה עם חצאית בגלל אורך החולצה.
אולי תאמצי את השיטה של חולצה עד קו המותניים ומקסימום תוסיפי איזה חגורה עבה ויפה באיזור הבטן? זה גם יהיה יפה לפי דעתי... יכסה את מה שלא צריך ויראה את כל מה שצריך !

DREAM111

New member
ענבר מצטרפת לדעתן של הבנות

אני חושבת שחולצת מעטפת יכולה להיות אחלה רעיון כמו כן חולצות ישרות שמגיעות עד לקו המותן או האגן אבל גבוה ממנו. אני חושבת שלי במסיבת סיום שלה לבשה חצאית וחולצה שתתאים לתיאור הזה ממליצה בחום להציץ על התמונה.

ענבר 23

New member
איפה נמצאת תמונתה של לי

להזכירך טרם הכרתי את כולן.... אני חדשה כאן

sigalit33

New member
ועוד אפשרות...

גם לי יש את בעית החצאית+בטן ואפשרות נוספת מעבר לחולצות מעטפת היא גופיה שמגיעה עד קו הבטן ומעליה חולצה/עליונית - או פתוחה לגמרי או מכופתרת חלקית. הגופיה עושה מחשוף מאד יפה וסקסי והחולצה מסתירה מה שרוצים. לחתונה שהיתה לא מזמן לבשתי חצאית שחורה עם פרח, גופיה שחורה ומעליה חולצה מכופתרת אדומה שהלכתי אותה סגורה רק עם שני כפתורים באמצע. חבל שאין לי תמונה... זה היה מסביר יותר טוב, אבל בטח הבנת את הכוונה שלי.

למעלה