שאלה

Malcolm X

New member
שאלה

עשיתי קורס מיד אחרי השיחרור, אבל לא ממש השקעתי....בסוף הוצאתי רק 600....נפילה חזקה בפרק המילולי (מתחת ל100)... כעט, שנתיים מאוחר יותר, אני חייב לשפר את הציון לפחות ל680...יש לציין שהאנגלית שלי ברמת שפת אם (145 נראה בטוח) ומתמטיקה אני מאמין שאני יכול להוציא 130 בערך...הבעיה הייתה ונשארה במילולי... קורס חוזר יכול לעזור לי??? או שפשוט עבודה אינטנסיבית עם הספרים של הקורס יכול להספיק לי???

yakirml

New member
מלקולם X היקר,

בגלל שאתה זקוק לשיפור של 80 נק. אני מציע לך לקחת קורס. אלא עם יש לך אפשרות להשיג ספרים עדכניים, חבר שיוכל לעזור לך וללמד אותך שיטות פיתרון מהירות ומספיק זמן פנוי כדי לשבת וללמוד (כמו שעשית אז בכלא כשהשלמת בגרויות ולמדת לימודים אקדמאים. אולי כדאי לחזור לשם).

Malcolm X

New member
נכון...ניצלתי את זמני בחוכמה בכלא..

"Education is our passport to the future, for tomorrow belongs to the people who prepare for it today."

cogitoman

New member
לדעתי הקורס הוא לא ה"בעיה"

תשמע מה שאתה מתאר קרה גם לי שעשיתי פסיכומטרי לפני 5 שנים. אני הייתי ילד טלויזיה. כמעט ואף פעם לא הרמתי ספר.. מאוד מאוד התקשתי בפרק המילוי וגם הוצאתי בו פחות מ-100 שדפק לי את הציון לחלוטין. במהלך השירות הצבאי קראתי איזה 30 ספרים לפחות..ומה אני אגיד לך...אומנם אני לא מבסס את דבר על עובדות מדעיות אבל...כבר בקורס (השני) שלקחתי, עכשיו בתור חייל, הרגשתי שינוי דרסטי. פתאום אני פותר פרק מילוי עם 3 טעויות(!) לפעמים אפילו עם 0 טעיות
לפני חצי שנה ניגשתי שוב..כמובן שעברתי את ה- 700. אני באמת חושב שכדאי לפני שנכנסים לעוד קורס לנסות להבין מה קרה לך בבחינה? האם הייתי מבולבל? לא מרוכז? לא מפוקס? בזמן שפתרת את הפרק המילולי? האם אתה קורא ספרים? אם אלא...אולי כדאי להתחיל. את לא צריך לקרוא גם כן עשרות ספרים כמוני...אפילו תתחיל עם איזה 2-3. זה יעשה הבדל משמעותי. אם אתה לא מתחבר לספרים קרא משהו קליל. סגנון "געגועי לקיסינג'ר" של אתגר קרת או משהו כזה. אם אתה תולעת ספרים בדיוק כמוני (אני מתיימר להיות תולעת לפחות) ואני הכפשתי אותך כרגע, אני מתנצל!!!

Malcolm X

New member
אצלי ה"בעיה" היא אחרת...

בזמן הקורס.....פשוט הייתי בטלן ולא עשיתי שיעורים ולא השקעתי....באתי למבחן ועשיתי את מה שיכלתי...הוצאתי 600....לא יישמתי טכניקות ולא כלום.....
השאלה היא האם לימוד בבית עם ספרים שקיבלתי בקורס יכול לעזור לי להוציא 680??? זאת השאלה האמיתית....

למעלה