שאלה

James Hammerton

New member
פער גילאים זה עניין יחסי...

מה גם שזה לא המס' עצמו. הרי בין 44 ו40 אין הבדל גדול ומשמעותי בהתנהגות, אבל בין שנה וגיל 5? לכל אחד יש את ה"טווח" שלו שהוא מחשיב לגדול מדי, בהתאם לגיל שלו. לדעתי האישית גיל 18.5 וגיל 16 הם לא הבדל יותר מדי גדול ויש לא מעט זוגות סטרייטים בהפרש הגיל הזה - רוב הזוגות שאני מכיר למעשה (ואני מתאר לעצמי שגם גייז/לסביות). גם בהתנהגות ההבדלים אולי קיימים אבל כבר יחסית קטנים. ושוב - זה תלוי מאד באנשים עצמם...

TwelveEyes

New member
הפער הביולוגי הוא בולשיט.

השאלה הנשאלת היא האם הרמה המנטלית דומה. בין 14 ו-16, למשל, יש סה"כ הבדל של שנתיים בגיל, אבל במנטליות? הבדל של עולם ומלואו (לפחות אצל 75% מהבנות..
)

v i r g i n i a

New member
תודה:)

זה לא נראה לי עקרוני בין 18 ו 20 למשל אבל בין 16 ל18וחצי זה נראה לי הרבה, קצת פדופילי:)....אבל אולי אני סתם מגזימה....

TwelveEyes

New member
זה לא פדופילי בכלל.

16 זה עדיין לא בגיר, אבל זה כבר גיל ההסכמה. כולה הבדל של שנתיים וחצי.. למרות שכמובן, הכל יחסי בעיני המתבונן, ובמקרה המתבוננת הזו יצאה עם אנשים שההבדל בינה לביניהם היה "קצת" יותר משנתיים וחצי, אז קשה לה להתרגש

לא נכון ../images/Emo10.gif

בני 14 הם חמודים ^^ ארמ. למרות שקשר עם אחד כזה מוטל בספק, בעיקר לאחר ניסיון עבר עשיר:X אז חזרנו לנקודה שאת צודקת

ranushh

New member
לדעתי..

זה לא בדיוק משנה הגיל..נערים בני 16 יכולים להתנהג כמו בני עשרים ונערים בני 18 יכולים להתנהג כמו בני 12....תלוי בבגרות שלל אותו בן אדם. לי אישית היה חבר בו 20...אם זה מעודד

למעלה