שאלה

brotos

New member
שאלה

חבר שלי ואני שמנו לב שכל להקות היו מטאל שאנחנו מכירים הם אמריקניות. יש להקות (גדולות ומוכרות, כמובן) לא-אמריקניות?

Manic Subsidal

New member
בטח! בניו מטאל אתה מתכוון?

את האמת לא חשבתי על זה אף פעם, אבל כמה דוגמאות: בליינסייד משוודיה, לוסט פרופטס מאנגליה, גואנו אפס מגרמניה אני חושב, רמשטיין גם מגרמניה, דה ראסמוס מפינלנד - שונא אותם בלי שום קשר, ובטח יש עוד מלא להקות מפורסמות שבאו מכל מיני מקומות בעולם מלבד ארה"ב שאני לא יודע עליהן.

maxbass

New member
דה רסמוס?

זה כבר נראה לי בלי שום ספק לא ניו מטאל (עם כל החוסר ספציפיות בהגדרה)... זה איזה גלאם רוק פופ שכזה, לא?

Manic Subsidal

New member
לא יודע מה זה, אבל זה לא משהו

הסינגל הראשון שלהם - אין דה שדואוס (אוהו אוהו) היה די ניו מטאל כזה, לא סטנדרטי אבל עדיין. די אהבתי אותו, אפילו הורדתי את האלבום הזה שלהם בגללו, ואתה יודע מה? האלבום מסריח לא מומלץ!

Nomade

New member
דה רסמוס זה פאקינג פופ .

המון אנשים נוטים לבלבל בין פופ וסוגים מסויימים של מטאל . evanesence זה לא פאקינג מטאל -________-

brotos

New member
אבל לניו מטאל יש אוריינטציה אמריקני

ת, נכון? בדומה לשיוך הבריטי של הרוק הפרוגרסיבי בשנות ה-70'. ורמשטיין לא נראה נחשבים לממש ניו מטאל, לדעתי.

Manic Subsidal

New member
ניו מטאל באמת מוקדו בארה"ב

אבל זה מונע מלהקות מחוץ לארה"ב לנגן בסגנון? אני לא חושב, אפילו בישראל יש כל מיני חלוצים אז רמשטיין הם אינדאסטריאל או לא יודע מה, אני קורא לכל להקות הרוק האגרסיביות שהמוסיקה שלהן נשמעת קצת יותר חדשנית ניו מטאל, אם נתעקש על הניו מטאל ה"אמיתי" אנחנו נישאר עם מעט מאוד להקות שאני בספק אם למישהו עוד איכפת מהן, כי הניו מטאל ה"אמיתי" בשלבי גסיסה מתקדמים. תהרגו אותי... בעעע

MysteriOfir

New member
לגביי גואנו אייפס

אני בטוח שהם מארצות סקנדינביה...אני חושב הולנד.

maxbass

New member
אתה יכול למצוא הגדרה אחרת?

אני לא, אז אפשר לשייך אותם, למרות שאין להם אפיונים בולטים לניו מטאל

Guano Apes

שייכים לזרם של הרוק האלטרנטיבי. מבלי להיות קטנוני, אתה טוען שרוק אלטרנטיבי חופף לניו מטאל?

למעלה