שאלה

Manic Subsidal

New member
אני טוען שרוק אלטרנטיבי אינה הגדרה

כשלעצמה..... המילה אלטרנטיב לא יכולה לשמש כהגדרה אף פעם והרבה להקות יכולות להקרא "רוק אלטרנטיבי" וניו מטאל ביחד ודיי כבר להתעסק בכל הפרטים הקטנים הבעעעעע האלה!! אנחנו לא פורום מטאל... צאו מזה בפורום מטאל תוכלו להתווכח כמה שבא לכם למה להקה X היא דת' מטאל מלודי סקנדינבי אולד סקול עם השפעות אפגניסטניות ולא פולק האבי מטאל נורדי עם השפעות יהודית בתוספת שמנת ופטריות שמפניון.

חחח. שמנת ופטריות?

בכל מקרה. שאלת ההגדרה לא נובעת מכך שאני חסיד של ניו מטאל, ואם כך מבחינתי כל מוזיקה אחרת היא תת רמה. ממש לא. רציתי פשוט להבין את ההבדל בין ניו מטאל (ולא מטאל - שאיני סובל) לרוק כבד למשל או לכל סוג של רוק. ניו מטאל ורוק? יש מבין? לצערי לא הצלחתי עדיין להבין מה ההבדל, ואם יש בכלל הבדל. שוב, לא עקב פנאטיות יתר. סתם בשביל לסדר דברים בראש.

Manic Subsidal

New member
רוק זאת ההגדרה הכוללת

ניו מטאל בעצם נמצא תחת רוק כנס לאתר www.allmusic.com ותקרא שם קצת, יש להם כל מיני הסברים על ז'אנרים וסגנונות - היסטוריה, להקות חשובות וכל מיני... זה יכול להיות מעניין לפעמים.

ShMo0LiKiPoDa

New member
כן.. וברגע שאתר ממציא סגנון

Punk metal זה כבר אומר שהוא לא אמין במיוחד.

maxbass

New member
../images/Emo35.gifPunk Metal

למי שלא מזהה, זאת להקה בשם otep (משו מאגניב, אגב)

Manic Subsidal

New member
מארדרדולס - נראה לי שגם הם

דרך אגב האלבום שלהם ממש טוב... beyond the valley of the murderdolls מומלץ! פאנק מטאל זה להקות שמנגנות משהו בין פאנק לטראש מטאל זה היה סגנון פופולארי בשנות ה 80 לפני שהתגבש הטראש הפאנק מטאל של היום קצת שונה

maxbass

New member
אני לא חושב שיש באמת

punk metal כסגנון מופרד עם להקות שיש בהם מאפיינים בולטים של פאנק ומטאל (יש פ'אנק מטאל, אבל זה כבר סיפור אחר)

Manic Subsidal

New member
כששמעתי את מארדרדולס

לא היה לי משהו אחר להגיד על זה חוץ מ"פאנק מטאל" אולי רוקנרול-מטאל? חח...

boolbool boy

New member
לוסט פורפטס לא מאנגליה אלה מבהוטן

בהוטן זה ארץ שליד הודו וסין

Manic Subsidal

New member
יש דיר אנ גריי מיפן

אבל לא יודע עד כמה אפשר לקרוא להם ניו יש לי אלבום אחד שלהם..... הם מוזרים

boolbool boy

New member
גם "במבמאיה" הם מיפן..

אבל גם הם לא מי יודע מה ניו מטאל, הם קצת פאנק רוק, אפילו שילוב של פופ רוק, שאני לא סובל כזה סוג של מוזיקה, וכפי שבטח מי ששמע לפחות כמה שירים שלהם יודע שכמעט בכולם הם משלבים היפ הופ.

כמה מקצה המזלג...

apartment26 the butterfly effect להקה אוסטרלית מדהימה שאני ממליצה לכולם בחום!!!! hell is for heros skindred a hundred resons sikth silver chair יש הרבה להקות שהם לאוו דווקא אמריקאיות זה פשוט ז'אנר שיותר משגשג בארה"ב. ראו ערך מה שהולךב ארץ, אז בהרבה ארצות אחרות זה גם ככה... שיש שלוש וחצי להקות. אבל נגיד באוסטרליה יש להקות מקומיות. ובאנגליה וכו...

למעלה