אי אפשר לייעץ בנושא... רק לכוון מעט
קצת באיחור, אבל לא נורא... תראה חבר יקר, הכול מאוד תלוי בך, באופי שלך, בחינוך שקיבלת וכו'. אם אתה אדם עם לא הרבה רגשות, גמיש, סופנטאני, זורם, אדיש לאהבה וכדומה אז לך על זה, הרי מה זה יישנה לך עם מי לשכב
סה"כ זנות היא עבודה עתיקת יומין והיא משרתת את צרכי האדם, כמו כול עבודה אחרת. הבעיה היחידה ששירות זה לא יכול לעבור בשקט מהתת מודע שלנו ומהתהוות הדמות שלנו ועוד בגיל כה צעיר- 17
הורמונים זה דבר מפחיד ואיום ועוד במאה ה- 21, בה כולנו גלויים לפורנו, מין וארוטיקה בלתי נדלית, המאיצה את התפתחות ההורמונים שלנו וגורמת לנו לאבד את הסבלנות ולפעול בפזיזות. אבל משום מה אני בטוח שחברייך אשר הזמינו את אשת הליווי לא פנו לשום פורום לייעוץ, לעומתם אתה כן פנית
זה כבר מעיד על כך שיש בתוכך ניגודים ומלחמה בין ההורמונים שלך למוסר/ חינוך/ אופי וכו'. למרות הכול אתה לא בטוח ואתה כאילו מחפש מאיתנו דחיפה לביצוע המעשה, כדי לא להרגיש אשם/ שפל, אתה כביכול מבקש שנשכנע אותך שזה בסדר ואז זה ייתן לך לגיטימציה ללכת אחרי חברייך. אבל כפי שראית כמספר האנשים, כך מספר הדעות ואי אפשר לתת תשובה חד משמעית בנושא. הכול תלוי בך ואתה חייב להחליט עם עצמך, אם אתה באמת זקוק לזה ולמה אתה עושה את זה
כי אתה רוצה או כי חברייך רוצים
אל תלך אחרי כולם, אז זה יהיה הכי נורא. עשה מה שנראה לך לנכון. אני לא מסכים עם החברים בפורום שלנו ששופטים את המעשה, ממש לא. אין מה לשפוט ואי אפשר לתת עצה, כי הם חונכו אחרת והם יינהגו אחרת, אבל את זה משהו שונה
ואי אפשר גם לבקש עצה או עזרה מאלה שעברו את זה, כי כול אחד יגיב אחרת לזה וממה שאחד נהנה השני יכול להיגעל
אבל לפני שתפעל כך או אחרת, קח הכול בחשבון, את המחלות, אמצעי המניעה, המוכנות שלך וכו'... כי זה גם יכול מאוד לפגום בך נפשית וליצור אצלך טראומה לא קטנה. לאמר שגברים הם כמו קופים שכול מה שמעניין אותם זה אוננות ומין, זו שטות
אולי הרוב כאלה
, אבל אפילו הם בעלי רגשות ונפש שיכולה להגיב בצורה מאוד מפתיעה להתנהגות של אותו אדם
על עצמי אני יכול לאמר לך שחשבתי על הנושא ואפילו חבר הציע לי זאת פעם
והתשובה שלי היא חד משמעית- לא
למה
כי חונכתי כך וכי... וכי... וכי... אני אישית לא יכול לא לערב בזה את הרגשות ויהיה לי מאוד לא נעים לעבור חוויה כזאת, יהיה לי מאוד קשה לקבל את זה שלאותה אישה לא יהיה איכפת ממני כלל והיא תרצה רק את הכסף ובכלל שזה יהיה ללא מה שנקרא... אהבה. אז אתה מבין, כול אחד והראש שלו... אז מה בראש שלך
רק תפעל עם שכל, תהיה זהיר ו