שאלה

KingRat

New member
דברי בתולה זקנה ../images/Emo105.gif

הנמ... פעם ראשונה לבנים באמת לא אמור להיות כזה ביג דיל... זה לא שכואב לכם או שדורות על גביי דורות, מראשיתה של האנושות נמנתם עם הצד המיני שחונך (וכמוהו גם החברה כלל לדורותיה עד היום) להאמין שהאישה היא החוטאת הראשונה, וכעונש על כך יש עליה להשתעבד לגבר לעולם, שעל האישה להיות צנוע וחסודה, להוליד ילדים ולדאוג לשלום הבית, וכשיבואו הפמיניסטיות הדגולות של ימינו ויגידו שכל זה הוא בימי הביניים, שהאישה משתחררת מכבלי המטבח, הילדים והדת אגיד להם בחזרה שמכלא אחד עוברת האישה לכלא אחר, לכלא של איפור ודיאטות וגילוח שיער ושלמות שלא ניתן להשיג ועוגמת נפש בלתי נידלת, ובכלל? נקבות צריכות להבין אחת ולתמיד שהן לא טובות יותר מהזכרים בשום צורה שהיא. העולם מנוהל ע"י גברים, שהם החכמים יותר, החזקים יותר, המוכשרים יותר והמצטיינים יותר בכל! ואיך כל זה קשור לנערינו הצעיר ולבעיות ההורמונים שלו? למה על בחור צעיר ונלהב כמוהו לבזבז את מיטב זמנו על בתולות שמרניות או נשות קריירה פמניסטיות רוצות להיות? אני אומרת, קח לך זונה ובנה לה בית! ושיהיה לך לבריאות. אולי תלמד אותך טריק או שניים. אתה תהנה, היא תקבל משכורת והכל יהיה לטובה. ובדבר המחלות? חבוב... יש קונדומים... עוד מימי מצרים העתיקה (בגירסת עלים וחומר דביק להצמדה...).

Evil Gremlin

New member
אני לא אומר לחכות לחתונה או משהו

אני פשוט חושב שזונה זה קצת נמוך ועלוב... פעם ראשונה צריכה להיות עם מישהו..לא עם זונה (אלא עם כן הזונה מאד נחמדה עליך)

Sheep From Hell

New member
קונדומים נועדו להקרע.....

כל דביל יודע שזה לא תמיד מחזיק מעמד................... חוץ מזה זונאה עושה את זה בשיל הכסף, זה קצת מבעס לדעת שהיא אפילו לא נמשכת אליך........... בשבילהן זה כמו עוד עבודה... ולדעתי עדיף לשכב כשיש משיכה(פיסית ונפשית) הדדית, ככה שני הצדדים משקיעים אחד בשני. וגם הרבה יותר נחמד לדעת שהבנאדם נמצא איתך מרצונו החופשי!!

3פבלו

New member
לא זה לא שאני

מכוער הבעיה היא שאני לא יודע איך לגשת לבחורה..כאילו יש לי ידידות אבל אני נכנס איתן לקשר אחרי די הרבה זמן.. וגם אין לי ממש בטחון בגרוש.. עובדה אני בן 17 אין לי חברה ולא התחלתי בחיים עם אפ אחד...אבל לעומת זאת התחילו איתי אבל לא ידעתי מה לעשות ואיך להמשיך וזרום אז ברחתי מיזה..ואפילו הנשיקה הראשונה עוד לא היתה לי..

Lara F

New member
אז מה? --אתה לא לבד!

והעובדה שאתה בן 17 לא אומרת שאתה כ"כ זקן וזהו חייב להזדיין בדחיפות אחרת משטרת האופנה והזוהר תתפוס אותך ותהרוג אותך על זה שעוד לא התנשקת, אתה לא היחיד שככה! וחוץ מזה עוד לא התנשקת אבל להזדיין עם מישהי שאתה לא מכיר שלא אכפת לך ממנה ולא אכפת לה ממך אתה כבר רוצה..? לא חבל?

bariska

New member
בקיצור ולעניין

הפעם הראשונה צריכה להיות עם מי שאוהבים..וגם הפעמים הבאות!! אבל בשביל paznabraziya אפשר ללכת לצד.. אבל זאת רק דעתי..

טוב..

אני חונכתי הדרך הזו, שכל העניין נראה לי נורא ואיום. זה פשוט לא מוסרי. אז יהיה מי שיגיד שאנחנו בשנת 2004 ולאף אחד לא אכפת, אבל לדעתי אדם צריך שיהיה לו כבוד, ואין שום כבוד בהזמנת זונה. ובכלל, מה כל כך מתפלאים שגם גבר רוצה שהפעם הראשונה שלו תהייה מיוחדת? מה גבר הוא לא אדם? גם גברים רוצים יחסי מין עם רגשות.. היחס אל זונות הוא כמו אל רכוש, הן באות והולכות. אולי זה נשמע שמרני, אבל בעיניי זה איום לשכב עם מישהי בלי רגשות אליה בידיעה שלא תראה אותה שוב ובידיעה שלא אכפת לה ממך והיא גם כנראה לא נמשכת אליך..

bariska

New member
זה החינוך הנורמלי

ההגיוני..שכל ההורים צריכים להעביר לילדים שלהם!

Zot ani 1

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה.... לדעתי הזמנת זונה זה הדבר הכי לא מוסרי שבן אדם יכול לעשות... וגם שפל... כאילו מה איך המוח שלכם עובד? כל מה שאתם רוצים זה לתקוע את האיבר שלכם ולא משנה איפה? מה עם האהבה? או שזה מושג שכבר לא מתאים לתקופה המודנית שלנו ולשנת 2004??? בקצב הזה בשנת 2020 כולם יהיו כמו רובוטים יפעלו ללא רגשות וללא מוסר מינימלי...

vk3

New member
אי אפשר לייעץ בנושא... רק לכוון מעט

קצת באיחור, אבל לא נורא... תראה חבר יקר, הכול מאוד תלוי בך, באופי שלך, בחינוך שקיבלת וכו'. אם אתה אדם עם לא הרבה רגשות, גמיש, סופנטאני, זורם, אדיש לאהבה וכדומה אז לך על זה, הרי מה זה יישנה לך עם מי לשכב
סה"כ זנות היא עבודה עתיקת יומין והיא משרתת את צרכי האדם, כמו כול עבודה אחרת. הבעיה היחידה ששירות זה לא יכול לעבור בשקט מהתת מודע שלנו ומהתהוות הדמות שלנו ועוד בגיל כה צעיר- 17
הורמונים זה דבר מפחיד ואיום ועוד במאה ה- 21, בה כולנו גלויים לפורנו, מין וארוטיקה בלתי נדלית, המאיצה את התפתחות ההורמונים שלנו וגורמת לנו לאבד את הסבלנות ולפעול בפזיזות. אבל משום מה אני בטוח שחברייך אשר הזמינו את אשת הליווי לא פנו לשום פורום לייעוץ, לעומתם אתה כן פנית
זה כבר מעיד על כך שיש בתוכך ניגודים ומלחמה בין ההורמונים שלך למוסר/ חינוך/ אופי וכו'. למרות הכול אתה לא בטוח ואתה כאילו מחפש מאיתנו דחיפה לביצוע המעשה, כדי לא להרגיש אשם/ שפל, אתה כביכול מבקש שנשכנע אותך שזה בסדר ואז זה ייתן לך לגיטימציה ללכת אחרי חברייך. אבל כפי שראית כמספר האנשים, כך מספר הדעות ואי אפשר לתת תשובה חד משמעית בנושא. הכול תלוי בך ואתה חייב להחליט עם עצמך, אם אתה באמת זקוק לזה ולמה אתה עושה את זה
כי אתה רוצה או כי חברייך רוצים
אל תלך אחרי כולם, אז זה יהיה הכי נורא. עשה מה שנראה לך לנכון. אני לא מסכים עם החברים בפורום שלנו ששופטים את המעשה, ממש לא. אין מה לשפוט ואי אפשר לתת עצה, כי הם חונכו אחרת והם יינהגו אחרת, אבל את זה משהו שונה
ואי אפשר גם לבקש עצה או עזרה מאלה שעברו את זה, כי כול אחד יגיב אחרת לזה וממה שאחד נהנה השני יכול להיגעל
אבל לפני שתפעל כך או אחרת, קח הכול בחשבון, את המחלות, אמצעי המניעה, המוכנות שלך וכו'... כי זה גם יכול מאוד לפגום בך נפשית וליצור אצלך טראומה לא קטנה. לאמר שגברים הם כמו קופים שכול מה שמעניין אותם זה אוננות ומין, זו שטות
אולי הרוב כאלה
, אבל אפילו הם בעלי רגשות ונפש שיכולה להגיב בצורה מאוד מפתיעה להתנהגות של אותו אדם
על עצמי אני יכול לאמר לך שחשבתי על הנושא ואפילו חבר הציע לי זאת פעם
והתשובה שלי היא חד משמעית- לא
למה
כי חונכתי כך וכי... וכי... וכי... אני אישית לא יכול לא לערב בזה את הרגשות ויהיה לי מאוד לא נעים לעבור חוויה כזאת, יהיה לי מאוד קשה לקבל את זה שלאותה אישה לא יהיה איכפת ממני כלל והיא תרצה רק את הכסף ובכלל שזה יהיה ללא מה שנקרא... אהבה. אז אתה מבין, כול אחד והראש שלו... אז מה בראש שלך
רק תפעל עם שכל, תהיה זהיר ו

למעלה