שאלה

3פבלו

New member
שאלה

אני לא יכול להיתיעץ עם חברים לגבי זה כי הדעה שלהם בערך כמו שלי עם אחי כי לא נוח לי ממש ועם ההורים..
בקיצור אני וחברים שלי הולכים להזמין זונה ולעשות את זה בפעם הראשונה..אני רוצה לשאול אם זה שווה בכלל.. אני קצת מפחד כי אחרי זה אני פוחד שאני יצטער על זה.. אבל ההורומנים...חח
אז פורום יקר..תייעצו לי בבקשה עם שווה לעשות תצעד הזה בכלל

Dynamo1929

New member
תשובה

תאמת, אני לא הזמנתי, אבל לא מעט מחבריי כן הזמינו ובסה"כ נהנו (אלא מה?!) :) לדעתי, אם ממש בא לך-אז תזמין... לא נראה לי שתצטער אחר כך... למה כבר יש להצטער?! ואם אתה חושב בכיוון של למה לבזבז את הפעם הראשונה הכל כך מיוחלת סתם על איזשהי זונה... אז אולי אל תזמין... כאילו, לפי דעתי, לבנים זה לא כל כך משנה... כמו שאומר חבר שלי, "גבר בתול-מה זה?! מה יש לו קרום הבתולים ש"הולך לעולמו" אחרי הפעם הראשונה" או מה?!" אז אני די מסכים איתו...אז אם בא לך, לך על זה! (חיים רק פעם אחת!) :)

3פבלו

New member
אבל אתה יודע

(או שלא חח..) זאת הפעם הראשונה ובפעםפ הראשונה עושים אם מי שמרגישים עלייה משהו.. ויש גם את כל המחלות האלה.. אבל מה שכן אני ממש רוצה

Sheep From Hell

New member
חח..

שחברים שלך יזמינו זונה ואז פשוט תראה אם בא לך או לא.... האמת קצת חבל לתכנן ת'פעם הראשונה... או אפילו בכלל.. זה כאילו קצת עצוב.. לא עדיף שזה יקרה בספונטניות ובלי דאגות... ת'כלס לא חבל על הכסף? כבר עדיף שתמצא חברה ותבזבז את הכסך עליה ואז היא פשוט תישכב איתך(עדיף שלא תהיה בתולה ככה התהליך יהיה מהיר יותר)... חח.. ככה תרוויח גם בקטע שתשכב עם מישהי שמוצאת חן בעינך וגם לא תרגיש בעסה שהפעם ראשונה שלך היא עם זונה..חח

Dynamo1929

New member
אפשר שאלה...?

אמממ... לא יודע איך אצלכם, אבל אצלינו, בסה"כ קשה מאד להשיג את זה מבנות בגילאיי 15-17... זאת כמעט משימה בלתי אפשרית! כל אחת והתירוץ הרגיל שלה: "אני עוד לא מוכנה
" בעע! מה "לא מוכנה"?! אתן מפותחות פי 10 מכל בן באותה שכבת גיל, גם פיזיולוגית וגם מנטלית... אבל לא.. אתן מחכות לאביר על הסוס הלבן... אני שואל-למה?? :) תזרמו... תשתחררו... (:) בסוף כולם ירוויחו.. :)

Sheep From Hell

New member
צודק....

ת'כלס זה הכל התפתחות של נורמות חברתיות מעוותות..... צריך לעשות על זה מחזה מודרני..(חחח נכנסתי עמוק למאפיינים של בית הבובות......) כל השנים דוכאנו, לא היו זוכויות, הדת גרמה ל"סקס" להראות כמשהו מאוד מאוד מאוד מאוד מיוחד... בגלל שברוב הדתות הנפוצות יותר לנשים היו פחות זכויות, איכשהו זה גרם לזה שבנות נהיו נורא שמרניות...(יש איזה הקשר, לא מצליחה לבטא בכתב...) קיצור, הבעיה היא לחרוג מהנורמות החברתיות הללו כיוון שאז כמובן מי שתחרוג מהן תקרא שרמוטה, זונה, מלאת מחלות וכו'.......... אגב בהודעה הקודמת..התכוונתי לבנות לא בתולות כי להן הרבה יותר נוח לתת... ובנות שכן בתולות זה לוקח 3-12 חודשים..(לפעמים אפילו יותר...) זה הכל תלוי בחינוך ואופי...(בגלל זה אמרתי לו למצוא חברה שלא בתולה, הוא ישכיב אותה מהר יותר..חחח)

Lara F

New member
זה לא סטיגמה של הדת...

תראי כמה מחלות יש עכשיו! זה נראה לך תמוהה? ואגב- אין קשר בין החוסר זכויות של הנשים בעבר או בדתות כלשהן להיותן שמרניות- לדבריה של אולגה: זה ענינן של מוסר!!! (היא כאן אצלי מתנחלת) אם כבר את חושבת שלנשים צריכות להיות יותר זכויות ויותר כבוד- זנות בהחלט לא תסדר להן את זה!!! אלא בדיוק ההפך הן יאבדו את כל הכבוד שהן צברו במשך השנים ושוב יתייחסו אליהן כאל איזה חפץ או רכוש... ועוד משהו--- הרבה בנים חושבים שפעם ראשונה ובכלל כל פעם צריכה להיות אם מישהי נורמלית שתרצה אותם ולא אחת שעברה בין הרגליים של כולם לעזאזל המחלות- זה מסריח... --פוווייי

Sheep From Hell

New member
לא אמרתי שהן צריכות להיות זונות...

אפילו לא קרוב.... לי אין בעיה עם כל ה"שמרנות" הזאת... וזה גם לא קשור למחלות, כי פעם הייתה פחות מודעות למחלות ועדיין היה אותו מצב.... אני אומרת לך שאם מההתחלה היה שיוויון בין המינים אז המצב היה קצת שונה.. זה התחיל עם הדת, שבה נאמר על הקטע שרק לאחר הינשואים, ובלה בלה בהלה, ועכשיו אנחנו בתקופה מודרנית יותר, אבל עדיין נשאר מזה קצת בקטע של שמרנות וכל זה... פשוט בנות נורא רוצות להרגיש נאהבות, ואצל בנים זה גם אותו הדבר רק שוב בגלל הנורמות החברתיות הם נאלצים לשחק אותה גברים, וחולי סקס שכאלה... זה הכל תדמית.. וכל מי שיגיד שהוא רוצה אהבה ופוצי מוצי ישר יקרא הומו או לוזר.....(לא ממציאה דברים, רואה את זה מולי כל החיים) ומחלות זה באמת מסריח!!

Evil Gremlin

New member
זה רק נראה לך

שמתי לב שהרבה הנות יוצאות אם בנים מבוגרים יותר זה בגלל שבנים מבוגרים לא מתחילים איתם בדרכים עלובות (כמו "מה השעה?" או היותר גרועה "רוצה לשכב איתי?") פשוט צריך לדבר נורמלי איתם (ולא להתיחס עלים כ"הם" בניגוד ל"אנחנו")

Dynamo1929

New member
נכון...

וכנל לגבי אותן בנות שיוצאות עם בנים שמבוגרים מהן... אני מכיר לפחות 2 כאלה שכבר יוצאות תקופה ארוכה עם בני 20+ והן עדיין בתולות...

Dynamo1929

New member
אוקיי...

פעם ראשונה-אמממ.. מה אני אגיד לך... יש לי חבר שכבר הזמין זונה מספר פעמים, נהנה כמובן, ובגדול הוא לא מבין מה כל הקטע עם הפעם הראשונה ועוד אצל בנים?! ויש משהו בדבריו... מאכילים אותנו מהילדות בכל סיפורי ה"סינדרלה" האלה וטוחנים לנו שהפעם הראשונה צריכה להיות משהו מדהים, חד פעמי, בלתי נשכח, חוויה לכל החיים... לדעתי זה הכל חרטא... אני מכיר מספר בנות שהן כבר אחרי הפעם הראשונה והן ממש לא מתלהבות ממנו בלשון המעטה, אז בנים בכלל... כאילו, זה כולה הורמונים.... (סלח לי על הביטוי) אבל, עוד תזיין מספיק בחיים שלך ובכלל לא תשים על הפעם הראשונה הכל כך "מיוחדת" הזאת... אבל, כמובן אם אתה ממש בקטע של רגשות וכאלה, וזה מאד חשוב לך מבחינה רגשית שהפעם הראשונה תהיה עם מישהי שאתה באמת אוהב אז... תמשיך להביא ביד, חבר... (:) ולגבי מחלות, אם תזמין ממכון ליווי מכובד ואיכותי-אין לך ממה לחשוש. אז בשורה התחתונה, לדעתי אם ממש בא לך אז לך על זה... (כמובן אם אתה רוצה). :) בהצלחה! והכי חשוב, תהנה... (:)

Lara F

New member
צריך להתגבר על הרצונות שלך

ולא להתנהג כמו בהמה~!
חח.. מה אתה לא שולט ברצונות שלך? אם אמרת שאתה מפחד ממחלות (ובצדק) ורוצה להיות פעם ראשונה עם מישהי שבאמת אכפת לך ממנה ושבאמת תרצה אותך ולא את ה-500 ש"ח שלך..(ובצדק) לפי דעתי לשכור זונה זה משפיל... גם בשביל הלקוח וגם בשביל הזונה עצמה... אבל מה אני אגיד לך- זאת רק דעתי...

תגיד אתה דפוק?! זונה?!?!?! בעעעע!!!

איייייייייייכס! איך אפשר לעשות את זה עם זונה ועוד בפעם הראשונה?! זונות הן מגעילות... 959578923 גברים מזיינים אותן וכולן חולון במחלות ואיידס וזה מסריח.... תגיד אחי(בלי להעליב)... אתם עד כדי כך מכוערים שאף בת לא רוצה סתכם וסתם כבר מוכנים להזמין זונה? תתחיל עם בחורות נורמליות... תפתח קשר רציני ואז זה יבוא ויבוא באמת מאהבה ולא סתם עם איזו זונה מסיחה.... ההורמונים יכולים לכחות לא יקרה כלום... מקסימום תשחרר אותם קצת אתה והייד שלך.... מקווה שעזרתי...

דרך אגב.......

אם לא תקשיב לי ואתה הולך לעשות את זה אז שים קונדום(עדיף 2)... אם לא תשים את זה אז תחלה באיידס ותמות חח...

למעלה