שאלה

tipitTOFY

New member
שאלה

למה כישופי אהבה נחשבים למאגיה שחורה? הרי הבנאדם שעושה זאת הוא בעל כוונות טובות.. אני מתכוונת שאם אני ממש רוצה מישהו ואני בטוחה שאני יכולה להעניק לו הכל.. למה לגרום לו להתאהב בי זה דבר רע..? פשוט קראתי את זה באיזה אתר ואני לא מבינה למה..

P o M i K i

New member
לא שמעת

שהדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות? זה נחשב "כישוף שחור" כי את כופה על ימשהו אחר לאהוב אותך בניגוד לרצונו, זה במובן מסויים לאנוס מישהו.

זווית אחרת

תראו, גם אני חושב שזה לכפות משהו על מישהו. אבל השאלה שלי היא כזאת: הכרתי בחורה באינטרנט שידיד שלה עשה לחברה שלה כישוף. והם היום ביחד (איך לא..?) וטוב להם והקשר ביניהם הוא טוב. אז תחשבו על זה, שלשינהם טוב, זה לא שרע לה ושהיא לא יכולה לצאת מהקשר, אלא טוב לה והקשר ביניהם עכשיו מעולה, היא ינתה את הגישב שלה ודברים השתנו. מה אתם אומרים על דבר כזה? אז נכון, בטח עכשיו יבואו אנשים ויאמרו, שגם אונס באיזשהו מובן יכול לגרום להנאה ולכיף לבחורה, אבל זה ממש לא אותו הדבר.

P o M i K i

New member
אתה בטוה שטוב לה?

איך אתה יכול להגיד שה"טוב" הזה לא בא מההשפעות של הכישוף? גם אם טוב לה וגם אם לא זה לא משנה את העובדה שזה "כישוף שחור"...

Weirdi

New member
"טוב לה"

זה יכול להיות בגלל הכישוף, בגלל הכימיכלים שיש לה במוח כי היא מאוהבת, בגלל שהיא מתעוררת בבוקר איתו, או בגלל ההרואין שהיא לוקחת. זה משנה באמת למה? הסיבה לא משנה את ההרגשה. אם טוב לה אז טוב לה. מה שייקרה אחר כך זה כבר עניין שונה.

אבישיבא

New member
עין צוכה ועין בוכקת

היה פעם אדם בעל שני עניים באחת הוא ראה , בשנייה גם כשכוסתה העין הימנית הוא לא ראה מימין... כשכוסתה העין השמאלית הוא לא ראה משמאל... אבל עדיין הוא לא היה עיוור ועדיין הוא ראה... או שאולי לא... אבישי

מה זה טוב?

הכוונה שלי היא שטוב לה, שהיא מאושרת. אולי זה מה שחשוב? שטוב לה, שהיא מאושרת, שכיף לה? וזה לא כזה נורא, כמושאתם מציגים את זה. אם היא הייתה סובלת ולא היה לה טוב, אז אתם צודקים במאה אחוז, אבל המצב הוא שונה..

אבישיבא

New member
נכון אבל הוא עדיין לא רואה

בעין אחת... תחשוב על זה ככה , נניח שאתן לך כרית נעימה למגע ואז אני אשלול לך את היכולת להחזיק אותה ביד מסויימת כך שתוכל להנות ממנה רק ביד ימין לדוגמא אתה לא תתבאס מכך שאתה לא יכול להנות ממנה בשני ידיים? הכל קיים ברמות , גם הבאסה שלה היא יחסית להנאה. עכשיו אתה תחליט אם כן או לא אבישי

למעלה