שאלה...

• פותח הנושא Lao
  • פורסם בתאריך

Lao

New member
שאלה...

אז ככה: סבתא רבה שלי ידעה לקרוא בקלפים, ובזמן מלחמת העולם השנייה היא קראה לאישה אחת מהכפר על בעלה. בעלה של אותה אישה היה חייל ותמיד כתב לה, אך באותו פרק זמן הפסיק לכתוב וכולם חשבו שהוא מת. סבתא רבה שלי קראה ואמרה לה שבעלה חי ובאותו שבוע הוא חזר הבייתה. סבתא שלי, הייתה ילדה קטנה אז והיא הייתה בבית יתומים בזמן שרוב משפחתה היו בעיר תחת מצור של הנאצים. ולילה אחד היה לה חלום שהיא רצה במסדרון ארוך ובסופו יש דלת, כשהיא מגיעה אל הדלת, היא נפתחת וראשה של דודתה מציץ {עם אותו כובע ושרשרת שהיא הייתה לובשת כל הזמן} מהדלת והיא אמרה לה :" באתי אלייך רק בחלום." וסגרה את הדלת. ויום אחרי החלום הזה סבתא שלי קבלה מכתב שאמר שאותה הדודה נפטרה מרעב בגלל המצור. לי קרו כמה פעמים שיש לי הרגשה שאני יודעת מה יקרה. דברים ממש קטנים אבל די בחיי היום יום. נגיד {סתם דוגמא היחידה שבאה לי לראש..} זפזפתי בערוצים וראיתי סצינה, מסרט שאף פעם לא ראיתי, עם שני אנשים {אחד עם הגב למצלמה} וידעתי פשוט מיהו אותו שחקן עם הגב למצלמה. {דין קיין ששיחק את קלארק קנט} אבל זה היה סרט על חורשות או משהו כזה. וזה לא שזיהיתי אותו, פשוט ידעתי. וקרו לי הרבה פעמים בהם חלומות שחלמתי התגשמו. אני יודעת לקרוא בקלפי טארו, ויצא לי שלוש פעמים {שקראתי משהו על עצמי} שלושה קלפים שהשילוב שלהם מסמן כוחות וידע מאגי. {הכוהנת הגדולה, השטן והירח.} השאלה שלי זה האם אני יכלה להחזיק בכוחות מבלי לדעת על כך ומבלי להשיג אותם? נ.ב. אמא שלי נתנה לי סיכה כזו ששמים על הבגד, סיכה שהייתה שייכת לסבתא רבה שלי. {זאת שכתבתי עליה.} הסיכה הזו היא בצורה של הסמל הזה של מכושפות. ראיתי את הסמל הזה בעוד כמה אתרים של מאגיה. הייתי רוצה לדעת מה משמעותו? תודה לכם, לכל מי שקורא. {ועוד יותר למי שעונה..
}

ToryMaster

New member
נתחיל מהסוף

הסמל נקרא טריקווטרה (אם הצלחתי לכתוב את זה נכון
), אבל מעולם לא טרחתי לבדוק מהו מסמל
בנוגע לכוחות. ה"כוחות" שאת מדברת עליהם, נמצאים בכולם במידה זו או אחרת, בחלקנו הם יותר דומיננטיים, בחלקנו פחות, בחלקנו הם עולים על פני השטח באופן טבעי, ואצל חלקנו צריך לחפור ולחפש אותם. חשוב לי שתביני שלפחות בדרך שאנ ירואה את זה, אנחנו לא אקסמן, זה לא שלי יש כוח טלקינטי, להיא יש כוח לעוף, ולהוא יש כוח לנופף שרביט ולגרום לשמים ליפול. זה כמו ספורט לדוגמה, כולנו יכולים לעשות את זה, השאלה היא כמה זה מעניין אותנו, כמה אנחנו משקיעים, וכן, יש בזה גם גורם פיזי, לא כולם יכולים באותה מידה, וזה לגיטימי לחלוטין, כי אז אנשים מוצאים דרכים אחרות או סוגי ספורט אחרים להתמחות בהם. אז בנוגע לשאלה שלך - כן, את יכולה "להחזיק בכוחות" מבלי לדעת עליהם, למרו תשלדעתי את רואה את זה טוב כמוני

Marsha Figg

New member
השילוש הקדוש-../images/Emo54.gif

האב, הבן ורוח הקודש. זאת משמעות הטריקווטרה
.

תמשיכי להיתחבר לעצמך

רוב האנשים מחזיקים אצלם כוחות לא מנוצלים . . . אל תיצתרפי לסטתיסטיקה !

Lao

New member
תודה, וכעיקרון, זה מה שאני עושה

בזמן האחרון...

אפשר תור?

שלום... תראי אני בקלפים לא מבינה כזאת גדולה אבל פעם שמעתי שאם את קוראת לעצמך בקלפים אז מה שרצית שיצא מההתחלה זה מה שיצא (הבנת...?) פשוט לא טוב שאדם קורא לעצמו בקלפים אבל זה רק משהו ששמעתי אולי אני טועה לא יודעת את המבינה. תגידי חוץ מזה אולי תקראי לי בקלפים גם...?

Lao

New member
ברור שאפשר לקרוא לעצמך בקלפים!!!!

כל מי שאני מכירה שקורא בקלפים, כולל המורה שלי שלימד אותי, קורא לעצמו בקלפים!! אני לא אתחיל להסביר לך איך זה עובד, אבל זה באמת עובד. כל הקריאות שעשיתי לעצמי ולאחרים צדקו. כולל קריאות שעשיתי לעצמי, וקיבלתי תשובות שממש לא אהבתי.. את מבינה? את יכולה להיות בטוחה שאם את קוראת לעצמך,
בתנאי שאת יודעת איך לקרוא
אז זה יצא לך נכון.

Lao

New member
כן, כעיקרון תלוי בשאלה ובסוג הפריסה

נגיד אני שואלת אם החבר שלי אוהב אותי, אז התשובה היא תשובה על שאלה שנשאלה בזמן הווה, למרות שבפריסות שאני משתמשת הקלפים מראים, עבר, הווה, עתיד ופונטציאל.. {ועוד הרבה דברים, מה כן ולא לעשות שלא לפגוע בזוגיות, או מה הסובבים חושבים אם הוא אוהב אותי או לא...} אני יכולה לשאול נגיד, אם אני בדיכאון, מתי יקרה לי משהו משמח או מתי אני אצא מהדיכאון. זה יראה לי את העתיד, מתי. {למרות שאני עוד לא ממש מתמצאת בשאלות של זמנים..}

The Patryn

New member
אבל... אבל... ../images/Emo12.gif

העתיד לא קרה! איך את יכולה לדעת משהו שעוד לא קרה?? ואם נגיד תראי שמחר אני אקנה אוטו, תגידי לי את זה ובכוונה מחר אני לא אקנה את האוטו? את יודעת כמה משתנים משפיעים על העתיד?? את בחיים לא יכולה בחשבון את כולם! בכלל, איך קלפים יכולים להראות כל כך הרבה דברים?

Lao

New member
זה לאא עובד ככה,

אם נגיד אני באמת רואה שאתה הולך לקנות מחר אוטו, אתה באמת תקנה אוטו רק אם תמשיך לפעול באותה הדרך, תמשיך באותם התיכנונים שהיו לך קודם לכן. בפריסה הקלטית יש שני קלפים, אחד אומר לך מה כדי לך לעשות בקשר לעיניין המדובר, והשני אומר לך מה לא לעשות. במקרה ואני רואה שאת הולך לקנות אוטו אבל ישדדו אותך הקלפים הללו יגידו לך לא ללכת, וככה תינצל מהשדידה. העתיד באמת יכול להשתנות בכל פסיעה שאנחנו עושים. הקלפים מראים לנו את מסלול העתיד שאמור להוית לנו על פי אותה הדרך שבה אנחנו פוסעים, על פי אותם התיכנונים שיש לנו באותו רגע. זה אחד היתרונות בקריאת קלפים. אתה קורא שמשהו רע יקרה לך, נגיד במערכת יחסים, אז אתה משנה את הגישה שלך, את הדרך הטבעית שבה הייתה נוהג. וככה שינת את העתיד, את רוע הגזירה.. אתה מבין?

The Patryn

New member
אני לא מבין כמה דברים...

"רק אם אני אמשיך לפעול באותה הדרך..." מה זה "אותה הדרך"? איך את יכולה להגדיר מה הדרך הנוכחית שלי? הרי בסופו של דבר האירועים יתרחשו רק בצורה אחת, האם בכלל יש לנו השפעה על הצורה הזו? חוצמזה, איך הקלפים יודעים מה "כדאי" ומה "לא כדאי"? כדאי ולא כדאי זה דבר יחסי, ואני חושב שהקלפים יכולים להציג רק עובדות. את השאלה האם זה כדאי או לא כדאי אפשר להשאיר רק לאדם. לדוגמה אני שואל את הקלפים האם כדאי לי להתחתן עם X. מה הם יגידו? מאיפה הם יכולים לדעת מה אני מחשיב כנישואים טובים ואיך הנישואים יצאו? הם יוכלו אולי להגיד לי שX תבגוד בי (נצא מנקודת הנחה שבאמת אפשר לדעת כאלה דברים מראש, למרות שאני מאוד בספק), ואז אני כבר אחליט האם כדאי לי או לא כדאי לי להתחתן. אולי אני בכלל בנאדם שממש לא אכפת לו שאישתו תבגדוד בו?

Lao

New member
אז ככה:

כשאתה קורא בקלפים אתה בעצם שואל את המלאך השומר שלך שאלה. הקלפים בעצם הם התרגום של התשובה. המלאך השומר שלך מכיר אותך ויודע מה כדי ולא כדי לך. ככה בעצם אם לא אכפת לך שX יבגוד בך אז לא אכפת לך. אבל אם לבגידה יהיו תוצאות שאחר כך ישפיעו על דברים יותר חשובים, ובדרך עקיפית ישפיעו עלייך לרעה אז המלאך השומר שלך יזהיר אותך. מלאך שומר יודע גם את כל הדרכים שבהם אתה יכול ללכת. זאת אומרת שהוא יודע מה כדי לך לעשות ולאן תגיע עם עצמך אם תלך ככה או ככה. אם "תלך באותה הדרך" זה נגיד אתה רוצה להיות שחקן ומתכנן ללכת ללמוד בתלמה ילין. ואתה שואל את הקלפים אם אתה תצליח כשחקן בעתיד. והקלפים יגידו לך שכן, ויופי טופי. אבל אחרי זה תשנה את דעתך ותחליט שלא ללכת ללמוד בתלמה ילין, פה שינית את הדרך שבה אתה הולך, הדרך שבה הלכת כששאלת את הקלפים ופה יכול ליהיות ששנית את זה שתהפוך להיות שחקן. אתה מבין?

ToryMaster

New member
עד כמה שהדיון מעניין

הוא שייך לפורום טארוט, אנא מכם - העבירו אותו לשם

למעלה