שאלה

QAF Fan Block

New member
חחחח

אני נמצאת בפורום הזה כבר יותר משנתיים...לא תמיד הייתי פעילה אבל בשנה האחרונה כן הפכתי למשתמשת פעילה. השם משתמש הישן שלי זה JTrulez והחלפתי אותו לשם הנוכחי. לא התכוונתי להרגיז אותך. אם אתה רוצה לענות למישהי באופן אישי תמיד יש את מערכת המסרים של תפוז. בפורום כל אחד יכול "להידחף" לתשובה שלך גם אם אתה לא רוצה. והרבה אנשים כתבו פה שהם לא מבינים מה אתה כותב. לא רק אני

E2100

New member
אז את פריארית ,,תיהי עצמך

ותדברי איתי רק -כי יש אנשים דבילים ומנהקים שמקנים בסידרה שאני אוהב

E2100

New member
תגידי לי

את ראית כבר את 409 אולי תורידי עודפם אני מורי עכשיו -לא הספקתי פשוט

QAF Fan Block

New member
מה? למה פרייארית?

ואת 409 ראיתי כבר ביום שהוא יצא.......אני לא רוצה להוריד עוד פעם..... אני מורידה מספיק דברים עכשיו....תאמין לי!

E2100

New member
פיקה מה את רוצה היה לי קשה למצוא

עד שהורדתי את 408 זה גם היה לי קשה -אתם צריכים גם להוריד איתי ?אז מה הטענות אלי

pika17

New member
../images/Emo58.gifרגע רגע........

קודם חלילה לי בכלל אין טענות רק שאלתי שאלה פשוטה אני גם רואה מהתוכנה את העונה הרביעית ,אבל לא הבנתי משהו שכתבת לא בכתב,אלא בסדר של הפרקים אני כבר ראיתי את 409 ואתה כתבת שהם רבים שוב אז לא הבנתי אם היתככונת ל408 שראיתי שהם רבים ואז ב409 משלימים שראיתי אותו אוו היתכוונת להמשך מה יקרה הלאה אתם הם רבים עוד פעם אוו שזה ניגמר ב409.מה יהיהי אתם הלאה?זה הכול זה כול מה שרציתי לדעת.

E2100

New member
PIKA

ראיתי עכשיו רק את 409 ,סוף סוף היה מקסימום נהדר -לגבי בראין בסוף כן הוא השלים הם. העובדה שכולם יודעים - וככה בסוף שג'סטין הלך לבשל לו בכוח -בראי השלים עם ג''סטין -עכשיו אין הרבה ספוילרים מה שאני מוריד מי הטלויזיה זה הספוילרים היחדים רק פיקה ויש לך תפרמו ליום ראשון {שנגמר הכי גאים יש לך בקרוב נכון ?

pika17

New member
לזה היתכוונתי../images/Emo58.gif

כי ראיתי את 408,409 והם השלימו לגבי 410 ראיתי את הפרומו הרבה זה לא נותן לגבי ההמשךואיך העונה תסתיים.?[409 היה פרק טוב] בכלל עונה טובה .למרות שהעונה ה3 שמשודרת עכשיו בלוויין סוף סוף מיתרוממת מהפרק הבא 308.

DawnR

New member
אני חייבת להגיד...

שפרק 309 הוא אחד הפרקים הכי טובים בתולדות "הכי גאים שיש".... שחר.

DawnR

New member
309 ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

נראה לי שמכל העונה השלישית זה הפרק שזכור לי הכי טוב בעיקר בגלל הסצנה של בריאן וג'סטין במיטה......שברקע השיר Weapon של Matthew Good... שחר.

E2100

New member
בפרק 409 שימי לב ש.אמט

יש לו חבר חדש -שבהתחלה החבר יתגאה בעצמו יותר מדי הם הכירו במסיבה אמט היה הקונדיטור ?לא כל כך מוצא חן בעניי החבר מהפוטבול ..של אמט הוא באמת הומופט נראה לי

E2100

New member
החבר החדש של אמט

אגב PIKA הוא מתימר להיות הומו -אני לא מבין הזה גם כי אנחנו ראינו שבפרק 409 יש לו אישה ,הוא מתארס לה ?, תיראי אותו גם ב410 שתורידי תפרק הזה -השחקן שמגלם אותו הו MATT BATTAGLIA תיראי בכתוביות הסיום הוא מוכר לי מי מהסידרה על המצילים -משמר המפרץ

למעלה