שאלה

pika17

New member
שאלה

שאלתי כבר את זה ,אבל אף אחד לא יודע בעצם מה יקרה עד סוף העונה חוץ מימה שאני אמרתי? אתם לא יודעים איך העונה תסתיים?

ofrikit

New member
כשאת אומרת עונה..

את צריכה להסביר על איזה את מדברת..?

pika17

New member
אני יודעת.....

בערך ,אבל רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיודע את ההמשך איך העונה ה4 תסתיים?אז מישהו יודע?

E2100

New member
גיייל בטוח שלא ימות -הוא יבריא

והעסקים שלו יפרחו וככה עד לעונת כשתסיים בסוף יהיה טוב -לגבי ג'סטין בכמה פרקים הוא צרך להירגע אבכל כמו עונה3 אל תדאגו ג'סטין מתכנן הכול {בראין ג'ס
עד הסוף

JTrulez

New member
ץגלי לנו מה את יודעת!!

לא איכפת לי אם זה לא בטוח...זה סתם נחמד לדעת!! פליז......!!!

E2100

New member
אני גם כשאני מוריד פרק

את יודעת שיש -קדימון לפרק שיהיה {כלומר ליום ראשון הקרוב ?לפרק 409 את מבינה
אז לפי הפרק הוא לא אמר לג'סטין שהוא נבדק כחולה סרטן רשמי אז בראין וג'סטין יריבו כי הוא לא פתח תפה ואמר לו, עכשיו בראין הוא לא סיים תבדיקות הוא צריך לנסוע עליהם כל הזמן -אני מוריד פרק שלם עם הבקרוב של ימי ראשון שיהיה אז אני יספר

E2100

New member
עכשיו ג'סטין יבלה אצל דפני

כי בראין ברוגז שובפם

pika17

New member
מה?.....................

בריאן כועס שוב על מה .הם לא הישלימו ב409? מה קורה שם?............?.

E2100

New member
פיקה את רואה גם יש לך תוכנה

-אני מבין שאין לך

QAF Fan Block

New member
חחחח את באמת מנסה להבין מה הוא

כותב?? (E2100) טוב האמת גם אני לפעמים אבל בעיקרון ויתרתי על זה מזמן.....:) ותגלי בבקשה!! (את המשך העונה) או תשלחי לי במסר אם את לא רוצה לפרסם בפורום!

QAF Fan Block

New member
מה כפויית טובה??

כל הפורום ולא רק אני חושבים שאתה כותב מוזר!! אנחנו בקושי מבינים מה אתה כותב ולמה אתה מתכוון! אולי יותר קל לך להתבטא באנגלית....אני לא יודעת..אולי תנסה?? אני לא יכולה לקיים יחסי גומלין תקינים עם מישהו אם אני לא מבינה בכלל מה הוא כותב בגלל זה אמרתי שאני כבר לא מנסה להבין בכלל מה אתה כותב סליחה אם העלבתי אותך

E2100

New member
ואני מנסה להבין ?

אני מההתחלה הייתי פה ,נכון ואת נכנסת אתמול רק -אז אני שואל למה כשאני מדבר עם מישהי ,מישהי אחרת נדחפת לתשובה שלי או שאת מחליפה כינויים שאני יתבלבל
בחיי שאני אוהב אותך אבל אתם מרגיזות ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

למעלה