שאלה

kory9

New member
שאלה

תראו אני חושב שחברה שלי לשעבר כישפה אותי הכל התחיל לפני כמה שנים היתה לי ידידה והתגייסנו יחד כלומר סתם ידידה ואפילו פחות מזה והיינו יחד בצבא והייתי מאוד צמא אז היא אמרה לי שהיא תכין לי לשתות כוס תיה אז אמרתי לה בסדר תכלס היינו מדברים ממש פה ושם ובכלל לא רציני אז היא הכינה ושתיתי עבר שבוע מאז המקרה ואני מרגיש שאני נמשך אליה באופן מטריף כל לילה אני חולם עליה וכל פעם שהיא נוגעת סתם בידי יש לי דפיקות לב חזקות מלווה בזקפה חזקה וחום אדיר שם למטה ופעם אחת היא החזיקה לי את היד כדי לומר לי משהו ובאותו זמן גמרתי במכנסיים ואחרי שהשתחררנו היא נתקה קשר ומאז אני לא יכול בלעדיה ואני מחכה שתתקשר ומאז שראיתי שהיא לא מתקשרת ניסיתי להוציאה מראשי עד לפני חודשיים שחלמתי עליה שוב חלמתי שהיא מתפשטת מול עיני דבר שבחיים לא ראיתי אותה ערומה כביום היוולדה ותפסה איתי ושכבה איתי בכוח ועלתה וירדה מעלי והתעוררתי עם תחתונים רטובים מנוזל מה עושים ?

P o M i K i

New member
לא קראתי את כל ההודעה

אבל נראה לי זה יתאים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=122&art_id=35

../images/Emo2.gif

פאק זה נשמע מבאס.. לא יכולה לשפוט אם היא באמת הטילה עליך כישוף אבל גם אם כן וגם אם לא זה נשמע לי מבאס רצח... בהצלחה מותק... מקווה שהכל יסתדר לך

האפור

New member
אוךךך....

אתה גורם לי להרגיש רגשות אשמה.. אז ככה קודם כל תבדוק אולי אתה פשוט מאוהב בה.. יכול להיות שאתה מאוד רגיש לריח שלה ובגלל זה התופעות הפיזית (אם אפשר לבדוק בכלל דברים כאלה) ואולי זה גם כישוף.. תבדוק אם היא עוסקת בתחום.

אני לא בטוח שצריך בשביל זה כישוף

אבל זה נישמע רע . בטוח לא יזיק לומר ק"ש על המיטה (מופיע בסידורים ) ו לנקות את הראש ליפני השינה \ אני אומר את זה לא ככישוף אלה כדרכים יהודיות (שלמדתי פה ושם ) להינצל מ כוחות טומאה ( זו טומאה גם אם זה לא כישוף) עוד שתי טיפים שן בחדר עם עוד משהו ואם אפשר עם אור דלוק .

ToryMaster

New member
נמחקו פה הודעות../images/Emo70.gif

בהמשך השרשור נמחקו הודעות שהכילו תוכן שנראה יותר כמו סיפור אירוטי מאשר כבקשת עזרה שלעצמה. הפורום הזה פתוח לכל הגילאים, לכן - הודעות כאלה לא ישארו בו הרבה זמן. צר לי על התגובות שמעניינות שנמחקו בנוסף, אבל אי ברירה. שימו לב להבא.

cast a

New member
מוזר אה.?

לפי מה שידוע לי קוראים לזה אהבה.. כן כן, התאהבת בה... מוזר הא?

Dark Muse

New member
אין דבר כזה כישופים

עכשיו כולם יהרגו אותי פה
אבל באמת, קורה להרבה אנשים שהם חלשים באופי וכמישהי שהם דלוקים עליה מאוד פתאום נוגעת בהם זה מבלבל אותם לגמרי (ממש כמו באמריקן פאי הסרט, שנדיה נגעה בבחור החננה הזה)

היועץ מ

New member
תשובה

יתכן והבחורה שמה לך בתה טיפות מיוחדות כדי שתתאהב בה בצורה חזקה ביותר, אבל ניתן להסיר כישוף זה בעזרת טיהור אנרגטי שבנוי משני טיפולים:
משיכת שמן ו(לפחות) 28 תקיעות שופר
ללכת למיקווה פתוח (רצוי ים) ולטבול במשך 6 ימים לפחות 7 טבילות בכל פעם. הכישוף ינוטרל באופן חד משמעי. אתה מוזמן לפנות אלי במסרים אישיים אם אתה זקוק לעזרה נוספת

למעלה