שאלה

hangman Jury

New member
שאלה

היי אני במקרה הגעתי לפורום הזה... ויש לי שאלה אני ראיתי ממש מזמן סרט ישן עם ניקול קידמן שהבן שלה נהרג בתאונת דרכים... והיא ובעלה מנסים לשכוח מזה ויוצאים לשייט באוקיינוס של כמה ימים... ובדרך מגיע להם באיזה סירה איזה פסיכופט ועושה בעיות.. וקורים מלא דברים... אני זוכר שהיה לה רובה שיורה חצים.... וכלב כזה בתוך הספינה.... ובדרך בעלה רואה ספינה גדולה מרחוק, נכנס אליה ורואה מלא גופות.. ורואה איזה קלטת וידאו... וקורים כאלה דברים מוזרים.. בקיצור הפסיכופט הורס להם את הכיף בספינה... מישהו יודע איך קוראים לסרט? כי ראיתי אותו ממש מזמן... לא נראה לי שהוא משנות ה-90...

shiray

New member
"סיכון רטוב"

הסרט ההוליוודי הראשון שניקול השתתפה בו...

Lancelot99

New member
../images/Emo45.gif סרט מצוין! כשהיא עוד היתה

מתולתלת...

gloria23

New member
חחחחח

תלתלים...אני הכי אוהבת את התסרוקת ממולן רוז'...בכל אופן זה סרט בסדר..מותח ,אני אוהבת את השחקנים גם ניקול וגם בילי זיין.מומלץ!

hangman Jury

New member
באמת סרט מוזר אבל אהבתי אותו

סרט אימה כזה שיש שם רק 3 שחקנים חחח ניקול, בעלה, והפסיכופט.. לפני שהם עולים לספינה רואים עוד אנשים אבל ממש לדקה... כל הסרט זה רק 3 שחקנים.... אבל סרט טוב לפי דעתי

shiray

New member
האמת שזה הכי טוב ככה

לא שזה סרט המתח הכי טוב שיש, ממש ממש לא, אבל יותר נחמד כשיש קצת דמויות בסרט מתח ואז יש דגש על כל אחת מהן. כמו נגיד ב"האחרים" שגם בקושי היו שם דמויות...

N i c o l e

New member
חחח...אני זוכרת

שראיתי אותו פעם אחת שהייתי אצל סבתא וסבא שלי, היה לי משעמם אז העברתי ערוצים ונתקלתי בסרט עם ניקול (שמסתבר, היה הסרט הזה...) ואז גם סבתא שלי הגיעה וראתה שזה עם ניקול והצטרפה לראות... מיותר לציין שלאחר כמה דקות היא עזבה את החדר...(היא לא מתה על סרטי מתח...)

shiray

New member
אתן רציניות???

טוב שלא הראו אותו בערוץ 4 איזה מליון פעם... כולל בספיישל שהיה פעם לניקול קידמן.

Padme Amidala

New member
../images/Emo12.gif

מתי זה היה בערוץ הסרטים?! הסרט היחיד של ניקול שהם טוחנים שם זה עיניים עצומות לרווחה...

Kidmaniac Liron

New member
וידוי...

גם אני לא ראיתי אותו אף פעם... אבללללללללל לפני שבועיים בערך הייתי באופיס דיפו וראיתי את ה DVD ב 50 ש"ח! זה חלק מ "המוזלים של וורנר", ראיתי את זה גם בסטימצקי ובטאוור רקורדס אם אתן מעוניינות לקנות גם
עוד לא היה לי זמן לראות, אבל לפחות יש לי את האפשרות עכשיו!

shiray

New member
איך?!?!?

את ראית את כל הסרטים שלה שאי אפשר להשיג בארץ בשום מקום, ואת "סיכון רטוב" לא ראית??? ואי שם בחופש הגדול שבו יאצ מולאן רוז' היה את זה בלילה... אני זוכרת שהלכתי לישון והעברתי ערוצים ופתאום אני קולטת את ניקול אז המשכתי לראות את הסרט ורק למחרת בדקתי בעיתון איזה סרט זה היה וקישרתי.. חוץ מזה שמאז היה את הסרט לפחות עוד איזה 3 פעמים בטלוויזיה- בספיישל של ניקול, אחרי איזה 3 חודשים מהפעם הראשונה שראיתי וגם לפני כמה חודשים מעכשיו..

Kidmaniac Liron

New member
אכן כך ../images/Emo9.gif

זה אחד הסרטים היחידים המוכרים שלה (לא מדברת על הסדרות האוסטרליות האלה!) שלא ראיתי. ד"א..... מצאתי את ה DVD של "דיוקנה של גברת" באיביי ב 10 דולר!!!!!!! משום מה, ה DVD הזה הוא Out of Print ולא מוכרים אותו בחנויות. אם תנסי לחפש אותו באמזון, יש אותו רק מה"משומשים" והמחיר ההתחלתי הוא 50 דולר!

shiray

New member
באמת?!?!?

הזמנת פעם משהו מ-EBay? אני תמיד מזמינה מאמאזון או מאתר אוסטרלי אחד... האא ובחופש אני טסה עם המשפוחה לארה"ב ככה שאני מקווה למצוא שם דברים שווים!

Kidmaniac Liron

New member
אוהו, איביי זה שטן...

אם הזמנתי משהו מאיביי????? לצערי יותר מידי! כל מה שאומרים על זה שזה מסוכן זה בולשיט, כי אם את נזהרת ויודעת ממי להזמין (בד"כ צריך להזמין מאנשים שיש להם פידבק מצוין ולקרוא טוב את פרטי המכירה) אז אין שום בעיה. מה גם שאת התשלום אפשר לבצע דרך Paypal ואז את לא נותנת את פרטי הכרטיס לאף אחד וגם לא מסתבכת עם שליחת כסף בדואר. עד עכשיו כל הזמנה שעשיתי באיביי עברה מצוין ואף יותר מזה. טפו טפו טפו! חחחחחחח למה שטן תשאלי???? כי זה מ-מ-כ-ר!!!!!!! אני פשוט מכריחה את עצמי לא ללכת לשם ולנסות לשכוח שזה קיים. הבעייה שפעם ב-, מישהו נותן לי לינק לשם (למשהו שהוא קנה או משהו כזה) ואני מוצאת את עצמי מחפשת מציאות (ותמיד יש!). האמת היא שזו רק פעם שניה שהזמנתי DVD משם... הפעם האחרת הייתה את מהדורת האספנים של "האחרים". כל השאר זה כל מיני דיסקים ופרומואים "נדירים". את שאר ה DVD שיש לי (תמונה מצורפת) או שקניתי בחו"ל (אלו שבאנגלית) או בארץ (אלו שבעברית)
מאמזון (אני בד"כ מזמינה משם דיסקים) הזמנתי את CM. מאיזה אתר אוסטרלי את מזמינה DVDS?

shiray

New member
חחח אוקיי

אני רק נוהגת להזמין ממקומות ששמעתי מאחרים שהם הזמינו משם... אבא יגיע הביתה ונראה. איזה דיסקים ופרומואים נגידים יש שם?!!? ואנחנו קונים מ- www.ezydvd.com.au... יש שם כמה יקרים שאנחנו לא נקנה משם אבל יש גם הרבה זולים (רק צריך לזכור שדולר אוסטרלי זה איזה חצי מדולר אמריקאי) ומבצעים ממש ממש שווים... ואת מתה איך חזרנו מלונדון- שמנו בגד במזוודה ואז דיוידי, ועוד בגד ועוד דיוידי... מלאי קנינו שם! אני רוצה סניף HMV בארץ!!!!!! בחופש הזה אני גם הולכת לקנות מלא בארה"ב... באסה רק שאין לניקול איזו פרימיירה באותו זמן...

Kidmaniac Liron

New member
לאיפה בארה"ב את נוסעת?

HMV באמת אחלה חנות!!! אישית אני הכי אוהבת את VIRGIN. אבל כעקרון גם בחנויות הקטנות שם אפשר למצוא יותר ממה שאפשר למצוא פה
וגם במחירים זולים יותר. גם אני בפעם האחרונה חזרתי עם כ- 15 DVDs (אם לא יותר) אבל ניסיתי לא להגזים! מתי את נוסעת?!?!? אנחנו צריכות לפתוח איזה שרשור OFF ולדבר על ארה"ב, DVD (לא של ניקול) וחיות אחרות

shiray

New member
עוד לא סגרנו מסלול

ביום שני ההורים ילכו לאיזה מקום שמתמחה בארגונים טיולים לארה"ב... יעני את אומרת איפה את רוצה להיות ומסדרים לך באיזה ימים הכי נוח ומאיפה לטוס לאן ומה הסדר המומלץ ורכב והכל... בנתיים יש לנו ברשימה את ניו יורק (מן הסתם!), בוסטון, האיימיש, מפלי הניאגרה, אבא רוצה וושינגטון, אני רוצה לוס אנג'לס, אמא רוצה יוסמיטי פארק אבל מוכנה להתפשר והאח רוצה מקומות שיש מה לצלם בהם... ובאמת אנחנו צריכות לפתוח איזה שרשור שוק שכזה... את עדיין פה? כי אם אני אפתח ואז את כבר ישנה לך זה יהיה קצת מיותר...

למעלה