שאלה

Lancelot99

New member
אממ לירון? למה יש לך את האחרים

גם בעברית וגם באנגלית???

shiray

New member
כי בעברית הגרסה מעפנה

יש רק כמה דקות מאחורי הקלעים ואיזה טריילר... באנגלית יש גרסה מיוחדת עם שני דיסקים והכל... אני מניחה שהיא קנתה בארץ מה שהיא מצאה ואז ראתה את הגרסה המיוחדת אז היא קנתה אותה בשביל התוספות... אבל זו רק אני עונה בשמה...

Kidmaniac Liron

New member
רק את האחרים?

גם את "משחקים מפתים" קסם מעשי" ו"השעות" חחחח.. טוב, אז לכל סרט יש את הסיפור שלו. במקרה, שירה קלעה בול לסיפור של "האחרים"... ראיתי את הגרסה העברית באופיס דיפו, וקניתי אותה למרות שידעתי היא זבל (כל הגרסאות המקומיות הן פשוט זבל, אבל לפעמים זה כ"כ זול שפשוט שווה לקנות רק בשביל התרגום - לראות עם חברים וכו'). את הגרסה של זון 1 רציתי בכל מקרה (היא הרבה הרבה יותר טובה) וקניתי אותה באיביי. כעקרון הסיפור הוא כמעט אותו דבר גם לסרטים האחרים. את "קסם מעשי" כבר היה לי בגרסה האמריקאית שלו, אבל לא יכולתי לעמוד בפיתוי של לקנות גרסה מתורגמת כשהיא עולה רק 50 ש"ח. עם "משחקים מפתים" זה היה בדיוק ההיפך, קודם הייתה לי את הגרסה הישראלית וכשמצאתי את האמריקאית, קפצתי על המציאה. "השעות" זה הכי מבאס כי קניתי את הגרסה הישראלית ב 180 ש"ח ממש כשזה יצא (הייתי בטוחה משום מה שזו גרסה איזורית, עם כל התוספות הקיימות כמו ב "מולאן רוז'") ודווקא את מה שהכי רציתי לראות (הקומנטרי) לא היה שם. אז כשהייתי בארה"ב, קניתי את הגרסה הטובה.

shiray

New member
חחח חתיכת קרועה!

איכשהו אצלי זה ממש משלים- או שיש לי בקלטת או שיש לי בדיוידי... או שהייתה קלטת ואז קניתי דיוידי ומחקתי את הקלטת... את "השעות" הזמנתי מאמאזון, את To Die For מצאתי ב-HMV וקניתי בלי שבכלל ראיתי את הסרט קודם... את מולאן רוז' קנו לי ביום שזה הגיע לחנויות בארץ, מה היה עם דוגוויל את יודעת, ואת האחרים קניתי במבצע בסופר פארם... ואז יש לי כאלה שהקלטתי- "קסם מעשי", "בכוונת זדון" ועוד כמה... האא ואת משחקים מפתים אמא שלי העתיקה מדיוידי שהשכרנו לוידאו (לפני שהתחילו להגן על הכל... ויש לנו מכשירים משולבים אז זה הכי קל בעולם) ויש לי גם במחשב אז בכלל סבבה... וזה הימור, אין מה לעשות- צריך להחליט אם על ההתחלה להזמין מחו"ל או לחכות ולקוות שבארץ יהיו את כל התוספות...

Kidmaniac Liron

New member
אבל זה מבאס שיש את זה בקלטות!

את כל שאר הסרטים שלה (שלא ראית בתמונה) יש לי בקלטות... Windriders, Flirting, Nightmaster, My Life, Malice, Batman Forever, Eyes Wide Shut, וכו' אבל בעידן ה DVD, זה כבר לא לעניין, אז אני מנסה לאט לאט להשלים את האוסף ב DVD. התכנית שלי היא כזאת: את כל החדשים לקנות, ומדי פעם להשלים את הישנים
נמשיך ב OFF!

Padme Amidala

New member
חחחח

אני קניתי את "השעות" (הגרסא האיזורית) ב30 שקל. מה השוני בינה לבין הגרסא בארה"ב?

למעלה