שאלה.... מישהו שמע את השיר של ג'ניפר -Alive? אם כן, מה דעתכם???
J j e n n y lopez New member 6/5/04 #2 יווו שיר מ--ה--מ--ם הוא ממש מדהים!אבל למה עכשיו את שואלת ( את חחח....)
G GuItAr2 New member 6/5/04 #3 כי פעם ראיתי תוכנית של ג'ניפר והשמיעו קצת את השיר הזה, ומכיוון שזה לא באף דיסק אני רוצה להוריד אותו....זה שיר שקט נכון?..
כי פעם ראיתי תוכנית של ג'ניפר והשמיעו קצת את השיר הזה, ומכיוון שזה לא באף דיסק אני רוצה להוריד אותו....זה שיר שקט נכון?..
J j e n n y lopez New member 6/5/04 #4 כן הוא ממש יפה ויש אותו בדיסק J To The LO שיר 11 רוצה שאני אשלח לך אותו??? אים אפשר לשלוח כאן קליפים....
כן הוא ממש יפה ויש אותו בדיסק J To The LO שיר 11 רוצה שאני אשלח לך אותו??? אים אפשר לשלוח כאן קליפים....
L Lopezit New member 6/5/04 #5 ../images/Emo2.gif את לא מכירה תשיר\קליפ?! איך לא?! וזה באמת נמצא בדיסק של הרמיקסים
E Efrat44 New member 6/5/04 #6 זה השיר מהסרט "עד כאן"..... ויש אותו בדיסק J TO THA L-O... והוא שיר מהמם ויש לו גם קליפ..
G GuItAr2 New member 6/5/04 #7 יש אותו בדיסק??????? אני לא ממאמינה!! ואם כן, את יכולה לשלוח לי אותו?...
E Efrat44 New member 6/5/04 #8 כן... ברור שיש אותו..... אני יכולה לשלוח לך אותו... אבל לאייסיקיו!! אם את רוצה... תרשמי את המס' אייסי שלך ואני אשלח לך..
כן... ברור שיש אותו..... אני יכולה לשלוח לך אותו... אבל לאייסיקיו!! אם את רוצה... תרשמי את המס' אייסי שלך ואני אשלח לך..