שאלה...

שאלה...

איזו תוכנית הייתם מעדיפים שתחזור בעונה חדשה? -"ארץ נהדרת" -"החטא ועונשו" - "חלומות בהקיציס" אני לא זוכרת אם היה סקר כזה כאן אבל התשובות ממש מעניינות אותי...

greeneye

New member
חלומות בהקיציס,

אחרכך החטא ועונשו ואז ארץ נהדרת. למרות שהסבירות הכי גדולה היא ההפוכה ממה שהייתי רוצה.

Kido2222

New member
סקופ...(בקשר לחטא ועונשו..)

שמעתי אתמול את קיציס אומר למישהו שהוא לא חושב שהחט ועונשו תחזור לעונה שלישית, כי אין להם זמן... וזה בכלל לא מתוכנן, והוא הוסיף שאם יהיה להם זמן(לו ולטל פרידמן...) אז יכול להיות שהם יחזרו בעוד עונה...

lishhhh

New member
חלומות!!!

אין יותר טוב מזה!!! אחרי זה החטא ועונשו אחרי זה ארץ נהדרת ומה עם ציפורי לילה?

kfm

New member
אני../images/Emo26.gif

חלומות בהקיציס,הכי הכי חשוב לי שתחזור.. אחורי זה החטא ו וארץ נהדרת.. (שלא תבינו לא נכון..אנ"ה תוכנית מעולה..אני פשוט רוצה משו של קיציס ופרידמן..)

לוּבּה

New member
אמממ..

הכי הייתי רוצה שאנ"ה תחזור.. בגלל אלי ומריאנו
ואז חלומות בהקיציס ואז החטא ועונשו

luli pop

New member
../images/Emo26.gif

אנ"ה
החטא ועונשו
חלומות בהקיציס <לפי הסדר>

metl

New member
../images/Emo26.gif

חלומות בהקיציס
אנ"ה
החטא ועונשו

Testicles

New member
חלומות

אח" החטא ועונשו ובסוף ארץ נהדרת, או שלא תחזור..

mati88

New member
הו, את באמת צריכה לשאול?

חלומות. ברור. ומצידי שהאחרות לא יחזרו בכלל אף פעם אם חלומות חוזרת... אבל אם היא לא- אז אחריה החטא ועונשו ואחריו ארץ נהדרת...

bubaale

New member
חלומות בהקיציס!../images/Emo80.gif

אין ספק בכלל. הכי מטורף ומצחיק ו...קיציס ופרידמני שיש. חוץ מזה, כשהתכנית שודרה אמא לא הרשתה לי לראות אותה, כי היא אמרה שאני קטנה ותמימה וזה לא לגילי. אומנם ראיתי אותה בהחבא והרגשתי נורא פרועה ומורדת [פליפה תעשה לי ילדדד!!11], אבל עדיין- הסיכון היה גדול מדי, ולא יכולתי לצפות בה בשלווה בלי לבדוק כל הזמן אם עוקבים אחריי. אם היא תחזור לעונה חדשה זה יהיה באמת...מוי כיף!

../images/Emo20.gif

חלומות בהקיסיצ ששששששששששהההההההההההההההההההההההה ואזזז החטא ועונשו ובסופ ארצ נהדרת

פIלי

New member
כמו הרוב ../images/Emo164.gif

חלומות בהקיציס, כמובן עדיפות ראשונה. זה שולט. אחר כך החטא, ובסוף אנ"ה... אה כן, וצפ"ש אחרי חלומות. זה גם שולט.

People

New member
חלומות בהקיציס אבבבבבלללל

אם היא תשודר כלייט נייט כמו בהתחלה!!! (11 וחצי עד אחד וחצי!!!) כי ברגע שהיא משודרת בעשר ולעיתים בתשע וחצי (כמו בעונות האחרונות) לא מרשים להם להתפרע כמו פעם!! בגלל זה העונות הראשונות טובות מהאחרונות. ואם כבר מדברים- שמתם לב שאין אף לייט נייט מוצלח?!?!?!? לפני כמה שנים - הלהיט הגדול ביותר בטלוויזיה היה הלייט נייט. התחיל עם פרפר לילה, המשיך עם חלומות והתוכנית של דנה מודן, ואחרי זה עוד כל מיני לייט נייטים שונים ומשונים היום- רק שידורים חוזרים של תוכניות ישנות משודרות בלילה... שיעמום.

"עונות" אחרונות?

רק העונה האחרונה, העונה הרביעית, שודרה מוקדם יחסית לעונות האחרות ככה שאתה לא יכול להגיד ש"העונות הראשונות יותר טובות מהאחרונות", כי עונה 3כן הייתה מעולה. טוב, זו דעתך אז בעצם אתה כן יכול להגיד אבל עונה 3 הייתה באמת ממש טובה לפי דעת חצי המדינה. ואני מסכימה שעונה 4 באמת הייתה פחות טובה, כנראה שבעיקר בגלל שעות השידור. וחוץ מזה...זה ממש נכון מה שכתבת לגבי הלייט נייטים למינהם.

Yuvalenko

New member
אני חושב שראבית ראויה לשבח כאן.

היא נאמה בצורה נפלאה, והביעה דעתה באופן נחרץ ביותר. שלא לדבר על העברית המיוחדת והמדובללת היטב שלה - "...עונה 3 הייתה באמת ממש טובה לפי דעת חצי המדינה..." דעת חצי המדינה. יפה..

למעלה