שאלה..

מממ לדעתי

תקח קורס.. מחקרים הראו שמשפרים ב30 נקודות. זה שטות גדולה, לא אכפת לי מה מחקרים מראים, לשפר ב30 נקודות זה מאוד קצת. למרות שעצוב ככל שיהיה, אני חושב שאני לא ישפר אפילו ב30 במועד הזה, כי היה מאוד קשה. אבל זה לא הנקודה. לדעתי כל אחד צריך לקחת קורס פעם ראשונה, הרבה יותר קל ככה. אבל לדעתי לא צריך ללכת לקידום אישי, הם סתם מגזימים, המורים שם מאוד משקיעים , אבל למה ? אתה צריך להשקיע לא הם, הם כבר קיבלו את הציון שלהם. לדעתי , הכל תלוי בך , ואופן יותר קיצוני, הכל בסוף יהיא תלוי במילון, כמה שיותר תלמד אותו תקבל יותר. כי לקראת סוף הקורס, כולם כבר מגיעים ל135 בכמותי, ולידע שלהם באנגלית (כל אחד והידע שלו), רק במילולי יש פערים עצומים, וזה כי חצי למדו מילים וחצי לא. בקיצור , קח קידום חיילים, קידום תיכון או כל דבר שזול יותר. אם אתה לא יכול , אז נסה להתקבל מועדון 700 , בהתחשב בכך שאתה חושב שאתה מתאים לשם

theezway

New member
תלוי למה אתה שואף

יש מקום אחד שמתחייב להחזיר חצי מהמחיר לתלמיד שלא עובר את ה- 700 ובמקביל גם מספק מדריך פרטי צמוד לאורך כל הקורס שמטרתו הוא להבטיח שהתלמיד אכן יעבור את ה- 700 בסופו של יום. לי זו נראית הבחירה הטבעית.

א ד ו ש

New member
למכון הזה קוראים The EZ Way

ואם אתה כבר עושה פרסומת סמויה למכון כלשהו, לפחות שהיא תהיה באמת סמויה
ובשביל לאזן את הפרסום: מכון שמבטיח 700 לאנשים הוא לא רציני. אני מאמין שהם בונים על זה שאנשים פשוט ישלמו חצי מחיר מלכתחילה, לא שהם באמת יוציאו יותר מ700. אל תלכו לשם.

זה לא היה סמוי בכלל

הניק שלו הוא the ez way ונראה לי שזה מספיק כדי להפוך את זה לפרסומת גלויה.

theezway

New member
זהירות - פרסומת גלויה וניפוץ דעות

מוקדמות. ראשית, כבר הקדימו אותי וענו לך שזו לא פרסומת סמויה. יוצא לי לקרוא פה דברים שברור לי שהם פרסומת סמויה ואין לי כל כוונה להכנס למשחק הזה - לכן שם המשתמש הוא גם שם המכון. שנית, תרשה לי להסביר לך עקרון מאוד פשוט. בתור מי שכבר כמעט עשור מכין תלמידים לפסיכומטרי אני יכול לומר לך שכמעט כל שאלה שאתה רואה בבחינה כבר הופיעה בוריאציה זהה או דומה מאוד בבחינה קודמת (לעיתים בפיילוט ולעיתים בפרק בחינה רגיל). אם אתה דואג שתלמידים יתרגלו כמות היסטרית של חומר שהופיע בבחינות אלו, אז אתה כמעט ומבטיח את המוכנות שלהם. ברור שלא כל אחד יכול לקבל 700 אבל ההנחה שציון 700 שמור לגאונים בלבד שגויה מיסודה. מה ההבדל בין מי שקיבל 600 לבין מי שקיבל 700? ע"פ ההתפלגות 70% מקבלים פחות מ- 600 ואילו 95% מקבלים פחות מ- 700. בפועל, הרבה מאוד פעמים ההבדל הוא לא כמה אתה "חריף", אלא עד כמה אתה "סגור" על כל החומר. מדריך פרטי מבטיח שהתלמיד מגיע לבחינה סגור על החומר כמו שצריך וללא "שטחים מתים" שהם גורמים לאובדן הנקודות. ברור שלא כל תלמיד עובר את ה- 700, אבל גם ברור שאנחנו לא רוצים להיות במצב שאנו מחוייבים להחזיר כסף לתלמיד ולכן אנחנו משקיעים בו יותר מאשר בכל מכון אחר, בכדי לדאוג שהוא יעבור את רף ה- 700. אתה יודע שבין הבחינה של יום חמישי לבחינה של יום ראשון ערכנו מפגש עם התלמידים שלנו (3 וחצי שעות ביום שישי) ועברנו איתם על 100 שאלות שהיו בבחינה של יום חמישי (אחת מהן חזרה באופן זהה, שלוש כמעט זהות). אף אחד לא משקיע את זה בתלמידים ובעוד שמכונים אחרים מדברים ללא התחייבות על הציונים הגבוהים והיחס האישי - אנו היחידים בשוק שמתחייבים במסגרת הסכם ההרשמה גם על תגבורים אחד על אחד ללא הגבלה וגם על החזר חצי מהכסף של כל תלמיד שלא עובר את ה- 700. שלא תבין אותי לא נכון - יש מכונים אחרים שעושים עבודה מאוד יפה, לצד כאלו שעושים עבודה בינונית, אבל ההנחה שלך שמכון שמתחייב על החזר כספי זה טריק - מראה שככל הנראה היה לך ניסיון לא כ"כ טוב בחיים ואני מאחל לך שמעתה זה רק ישתפר. ונקודה אחרונה, אם זה באמת "שומר נפשו ירחק" אז למה המכינות הקדם אקדמיות של אוניברסיטת בר אילן, המכללה למנהל, מכללת רופין, מכללת וינגייט, מכללת סמינר הקיבוצים, מכינת הבוגרים של האוניברסיטה העברית... עובדים איתנו שנה אחר שנה ואנו מכינים את התלמידים שלהם לקראת הבחינה הפסיכומטרית? אדוש, אם התגובה שלי קצת חריפה, אל תיקח את זה אישי, אבל כשאומרים משהו לא יפה על החברה - אני מקבל את זה באופן אישי.

אתה מדבר על המכינה של העברית?

כי אם כן ,אז אתה טועה, וקידום עושים שם את הקורסים לפסיכו

theezway

New member
יש באוניברסיטה העברית כמה מכינות

מכינה קדם אקדמית, מכינת עיוורים, מכינת בוגרים. קידום עושים למכינה הקד"א, נדמה לי שאנקורי עושים למכינת העיוורים (אבל אינני בטוח לגמרי) ו-The EZ Way עושים למכינת הבוגרים. מבין המכינות - המכינה הקד"א היא הגדולה ביותר.

למעלה