שאלה

avisegev

New member
שאלה

נתנו לי כישוף אהבה (לא לדאוג, אני לא אפרסם אותו) זה כישוף שעושים בעזרת 2 עליי רוזמרין. הכישוף הזה עובד?

Envenom

New member
הכל עובד.

בתנאי שיש בו היגיון מאגי, ומי שמבצע אותו הוא בעל ניסיון. (כשאני אומר היגיון מאגי אני מתכוון לא להשתמש בצבע שחור, למשל, כדי למשוך אהבה)

Envenom

New member
סולח

במאגיה, עד כמה שהיא נראית "מופשטת" לכאורה, יש חוקים מסוימם. לכל זרם במאגיה יש חוקים משלו, בדרך כלל. לדוגמא רונות: אי אפשר להשתמש ברונה שמסמלת מעבר בכתב רוני להשגת כסף. "היגיון מאגי" אולי זה לא הביטוי הנכון.. יותר "נכונות מאגית" אני חושב.

P o M i K i

New member
?

אם שחור מסמן בשבילי אהבה אז ה"הגיון המאגי" (ממש לא אהבתי את המילה הזאת) הוא להשתמש בשחור... לא קיים כזה דבר... אין בזה אמת אבסולוטית

jock

New member
אני באמת לא חושבת שזה נכון

אם אתה מאמין שצבע שחור עוזר למשיכת אהבה, אז ככה זה יהיה. נראה לי שפשוט יותר קל לאנשים להאמין במה שמפורסם ו"כולם" מאמינים בו.

RainBird

New member
אבל אתה באמת מאמין ששחור מושך אהבה? אנחנו יודעים שיש סמלים שמשתנים אינדבידואלית, אבל יש כמה מוסכמות שכבר מתוכנתות בנו בצורה מוכנית. וורד תמיד יסמל אהבה, ותפוז תמיד יראה כמו השמש. לא יעזור לנו יותר מידי לחפש תחליפים קשים ומסובכים במקום אחר. אבל זה באמת גם תלוי איפה גדלת, ומה היא הסביבה שלך: אם גדלת באפריקה, אז הוורד היחיד שראית היה בסרט, ואז הוא יוחלף ביסמין, בהודו בפרח הצ'אמפאו, ועלה הטיל. חלק מהשמות זרים, אבל באמת הסמלים משתנים.

למעלה