שאלה

ReisTlin1

New member
שאלה

אגדות רומח הדרקון הן ההמשך לרשומות רומח הדרקון או העבר?
 

midnight dragon

New member
ההמשך.. אם אתה רוצה לדעת את הסדר

המדוייק של כל הספרים לחץ על סדר הקריאה שמופיע באדום בראש העמוד.. אין לי כוח לסקילה.. בואו נעזוב אותו..
 

midnight dragon

New member
זה לא חד משמעי אם קוראים את הרשומות

או את האגדות קודם?? אני חושבת שכולם מסכימים שהרשומות זה לפני האגדות.. לא?
 

python 4

New member
לא הבנת.

הוא שאל "אגדות רומח הדרקון זה ההמשך של רשומות או העבר?" והתשובה היא גם וגם - זה ההמשך של רשומות, אך חלק גדול ממנו מתרחש בעבר..
 

python 4

New member
ולא כולם יסכימו איתך שיש לקרוא

את הרשומות לפני אגדות. יש פה אנשים (אני לא יזכיר שמות *שיעול*מארק*שיעול) שקוראים את הספרים כרונולוגית, ואז הם אמורים לקרוא קודם את מלחמת התאומים, אז את כבשן הנשמה ואחים לנשק, אחר כך את רשומות ואז את הספר הראשון והשלישי של אגדות.
 

Guy24Gold

New member
אז הם טיפשים

אולי נקרא קודם את דרקונים של להבת קיץ ואחר כך את אגדות ואז את רשומות ובסוף בסוף צריך לקרוא את דרקונים של דמדומי הסתיו. מה הם אהבלים? אפילו כרונולוגית רשומות בא לפני אגדות. זה שבאגדות הם חוזרים בזמן לא אומר שזה קורא לפני רשומות.
 

python 4

New member
אני בכלל בדעה שקודם כל צריך לקרוא

את דרקונים של להבת קיץ, אח"כ את אגדות, אח"כ את העונות ובסוף את נשמות. זה הסדר הכי הגיוני - ככה קוראים מהמתרגם הגרוע ביותר למתרגם הטוב ביותר, ומי שקורא ככה יוכל להגיד לעצמו "הממ.. הסדרה הזו משתפרת מספר לספר".
 

Guy24Gold

New member
מזה העונות?

וזה לא שהתרגום של דרקוני להבת קיץ כל כך טוב. דמונים? שדים?
 

python 4

New member
אוףףף, לא הבנת...

לא חשוב. טרילוגית העונות זו הסדרה הראשונה של הרומח. כל הזכויות שמורות לאיזה מישהו נסקל ששאל מה קוראים קודם - את זה עם התאומים או את זה עם העונות. עקבותיו נעלמו מאז.
 
*אהם*מה אתה דפוק?!*אהם*../images/Emo54.gif

אופס, התבלבלתי בניק......
נראה לך שככה אני קורא???????? כרונולוגית לא אומר לפי הזמן של המקום, אלא לפי ההתפתחות של הדמויות, אז די כבר לעוות לי כל הזמן את הדברים, כי זה מראה שתי אפשרויות: או שאתה שקרן, או שאתה קשה-תפיסה. תבחר את המועדף עליך... מאיפה קיבלת את הרעיון הצולע של לקרוא את אגדות קודם?????? אני חושב שצריך לקרוא את רשומות רייסטלין לפני טרילוגיית העונות, כן, בגלל ששם הדמויות מוצגות בצעירותן, ואתה יכול להבין מי הן לעזאזל ומה הקשר לשבועה ההיא של הפגישה בעוד חמש שנים שמוצגת בתחילת דמדומי סתיו. זה היה מספיק ברור כדי שתוכל לקלוט את זה, או שאני צריך לחזור על זה לאט וברור, במושגים פשוטים יותר בשבילך......?
 

midnight dragon

New member
לא צריך להתעצבן ככה...

הוא אמר את זה בצחוק אני חושבת כדי שאני לא אצא צודקת מזה........ כן פייטון כמה בוגר מצידך... חחחחחח
 

python 4

New member
הממ... שקרן, קשה תפיסה...

שקרן.. קשה תפיסה... ואוו, זה בחירה ממש קשה. אני מעדיף ציני. זה היה מספיק ברור, מרקו יקירי?
 
למעלה