כן, שחכתי לספר על עצמי שאני נוטה לקרוא לאנשים שקוראים לי קשה-תפיסה בשמות של דמויות מסדרות מצויירות.
P python 4 New member 2/4/04 #15 כן, שחכתי לספר על עצמי שאני נוטה לקרוא לאנשים שקוראים לי קשה-תפיסה בשמות של דמויות מסדרות מצויירות.
מ מארק מג הקלשון New member 2/4/04 #21 ברור?../images/Emo54.gif לא כל כך... בדרך כלל אני נוטה לייחס ציניות להערות שנונות, לא מטומטמות. פעם הבאה, נסה את הבדיחות שלך על מישהו אחר, חוש ההומור שלי לא תואם לשלך, בסדר בינקי-ביל (דב קואלה לא רגיל )
ברור?../images/Emo54.gif לא כל כך... בדרך כלל אני נוטה לייחס ציניות להערות שנונות, לא מטומטמות. פעם הבאה, נסה את הבדיחות שלך על מישהו אחר, חוש ההומור שלי לא תואם לשלך, בסדר בינקי-ביל (דב קואלה לא רגיל )
P python 4 New member 2/4/04 #25 המממ... חוש ההומור שלי בהחלט לא תואם לשלך. לי יש כזה דבר, זה ההבדל. יו, איזה יופי של ויכוח. תורך.
U Uzumaki Naruto New member 4/4/04 #26 זריז כמו תן, חזק כמו פיל. כולם עם בלינקי ביל, הי הי או משהו כזה.
M midnight dragon New member 2/4/04 #20 בואי נצביע ונצחק עליו ביחד ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif *מצביעה וצוחקת*