שאלה

שאלה

שלום, אני חדשה כאן ונכסתי כי בזמן האחרון אני מרגישה שיש עלי העין הרע. מה עושים... הכל פשוט לא הולך... בכל תחום...

Esmerallda

New member
שאלה:

האם נתת למישהו אי פעם סיבה להטיל עלייך עין הרע? האם פגעת במישהו או כל דבר מהסוג? אם לא, מעטים הם הסיכויים שיש עלייך עין הרע, ויש סיכוי גדול שמדובר בגישה שלילית שאת צריכה להיפטר ממנה. -הצוענייה.

לא סיכמה

תאמיני או לא, אבל אין לי גישה שלילית וגם לא נתתי לאנשים סיבה , לצערי מנסיון שלי בחיים גילתי שלא צריך ממש להתאמץ בשביל שאנשים ימצאו סיבות נגדך ולו רק הצלחה או האושר שלך... די בכך שאנשים ירצו שתכשלי בדרך... השאלה מה עושים... זה ממש נראה כמו עין רעה...

BlaT©

New member
במקרה הזה...

כדי שאדם ישקיע את האנרגיות הדרושות להטלת "כישוף שחור" עלייך, הוא צריך ממש *ממש* לשנוא אותך. זה לא עניין של מה בכך.

Esmerallda

New member
אני הייתי רצינית ב-110%

(וכן, ה110 זה בכוונה). אמרתי לה מה דעתי, אנשים לא הולכים ומטילים סתם ככה כישוף או עין הרע בגלל קצת קנאה על הלב. צריך רגש שנאה ממש חזק ואדם עם ידע וניסיון להפוך את השנאה הזו כנגדך. אז לכן אני שואלת, האם נתת למישהו סיבה להטיל עלייך עין-הרע? כי למען האמת, אני סבורה שלא. -הצוענייה.

P o M i K i

New member
לא...

יכול להיות שהם שולחים לך אנרגיות שליליות. גם יכול להוצר מצב של מיגנוט אבל לא נראה לי... הבנאדם צריך ממש ממש ממש לרצות שהיה לך רע בשביל שהיה מיגנוט בכל מקרה, למה את חושבת שעשו לך את זה?

לא יודעת למה

כי אני בן-אדם טוב ורק רוצה לעזור תמיד היחידה שאני יוכלה לחשוב עליה , זו מישהי שהייתה מעוניינת בבעלי... ואולי לא הלך לה אז אני ה"קורבן"

כי כל מה שאני עושה

ולאן שאני פונה יש מחסומים, הכל הלך חלק עד לפני חודש חייתי את החיי בשלווה , ואז זה התחיל פתאום... בדברים קטנים וגדולים כאחד... רוב ה"תקלות" זה לא משהו שנגרם עקב התנהגות או מעשים שלי, ויותר מיזה כל מה שאני אומרת "רק שלא"... או כשמדברים על דברים...כמו תאונות, או פשלות או כל מני כאלה, זה בדיוק קורה... ממש "פה לשטן"

ToryMaster

New member
היי

את יכולה לתת לנו דוגמאות? מעניין אותי איך הגעת לרעיון שזה כישוף, את מוכנה הלסביר? ואסמרלדה המלכה - לא אמרתי שאתם אל רציניים - אני פשוט במצב רוח מאוד לא רציני כרגע

לדוגמא:

שלשום נסעתי עם חברות ברכב שלי ודיברנו על תאונות הנסיעה, ותוך כדי הדברים אני שומעת תיקתוק בגלגל, מיד האטתי ובמהירות דיי נמוכה התפוצץ לי הגלגל והרכב התחיל להסתחרר... לפני שלושה שבועות דיברתי עם הבוסית שלי על הפצה מאוד גדולה של חומר ודנו ב"מה היה קורה אם היינו מוצאים טעות בהפצה" (שהיא הפצה התדירות של אחת לחודש ומעולם לא היו לנו טעיות בה כבד 3 שנים). מחרת שניה לפני שלוקחים את החומר מאיתנו אני מגלה טעות קריטית שגררה אחריה את כל העבודה מחדש (שבוע עבודה) וככה זה הולך כבר חודש.. מדברים על משהו.. וזה קורה... (כמובן רק אסונות או כמעט אסונות)

P o M i K i

New member
את יכולה להסתכל על זה ככה...

אבל לדעתי הדברים האלו היו מתרחשים גם אם לא היית מדברת עליהם אם האנשים האלו ולהפך, זה שאמרת את זה אולי יותר "הכין" אותך לתעונה או לטעות בהפצה... הכל בדרך שאת מסתכלת על הדברים:)

ToryMaster

New member
נכון

אני דווקא הייתי רואה את זה ככשרון ניבוי בלתי ידוע (נו מה אתם רוצים? לא ישנתי מאתמול בלילה)

האמת...

שאם מסתכלים על זה כך... היו לי תקופות בחיים בו הצלחתי לנבע את העתיד, אבל אף פעם זה היה תופס לגבי רק לגבי הסובבים אותי. יותר מיזה לרוב זה התלווה שתחושה מיקוד שאותה אין לי היום וגם ההרגשה היתה שונה. היום אני מרגישה חוסר שליטה במצב בניגוד לתקופה ההיא...

P o M i K i

New member
יכולות כאלו מתפתחות

אם פעם היית יכולה לנבע את העתיד לאנשים אחרים את יכולה לעשות את זה גם עכשיו. וזה טבעי שבהתחלה היה לך מצב של חוסר שליטה על זה, ככה זה. תלמדי לנצל את זה לטובתך...

שנים שלא התעסקתי בזה

אני יודעת שבזמנו "הנחו" אותנו לשנים האלו 2005-2007... כבר משהו כמו 10 שנים שאני לא בתוך כל הסיפור הזה... מה פיתאום עכשיו חזרו לי היכולות האלו... יכול להיות שכל זה קורה לי על מנת למשוך את תשומת ליבי.. אז היו לי התגלויות בחלומות , עכשיו שיש לי ילדה קטנה אני לא ממש ישנה.. אולי זו איזו דרך להגיד לי משהו?

P o M i K i

New member
יכול מאוד להיות

אבל אנחנו לא יכולים להגיד לך מה זה מנסה להגיד לך התשובה לזה רק את יכולה באמת לדעת:) מה את חושבת שזה יכול להגיד לך? יש לך אולי רעיון כללי מה?

אולי

שאני צרכה לחזור לכל הדברים האלו, לשפר את היכולות שלי לפנ 10 שנים , החשפו בפנינו כל מני נבואות על מלחמת דת גדולה שתהיה בשנה 2005-7... וכשיצאתי מכל זה (בכוח) אזהמסר האחרון היה שיקראו לי שיהיה בי צורך, מאז היו לי קריאות ברורות לפני תחילת האינטיפדה השניה (והתעלמתי מהם) והיו לי קריאות לפני 3 חודשים, אבל לא הצלחתי להבין מה המטרה שלי...

למעלה