שאלה

ChilD SouL

New member
את טועה....

חוקי המשטרה הם אלה השומרים עלייך בכבישים
אם אנשים ידעו ת'חוקים ויפעלו מדיי פעם לפיהם אחוז התאונות ירד, אולם לא בהרבה אבל ירד. בתור נהגת חדשה לעתיד, את אמורה לדעת את החוקים לפעול לפיהם בין אם את אוהבת אותם או לא
מה שאבא של חברה שלך עושה זו עבירה על החוק ובתור אחד שאמור לאכוף ת'חוק זו פשוט בושה לשמוע על כאלה אנשים
לכאלה שוטרים\מתנדבים אני בזה
אבל מתנדבים כמו הבחורצ'יק הזה שמנסים לעזור וללמד אותך את החוקים, שאנשים לא ירמו אותך בכביש - את צריכה להיות שמחה שיש מישהו כזה בפורום. ורק שתדעי - אנשים פה בפורום לא רושמים מה שבא להם, זה פורום שקשור לנהיגה, זה לא משחק זה אומר שלמישהו יש היכולת להרוג אותך בין רגע ולכן רוב הדברים שנאמרים פה הם דברים רציניים ולא רק זיוני שכל מדיי פעם כמו שאת יכולה לראות.

2sexy2b true

New member
גם את נכנסת לדיון?

קיבלתי את זה שהתעצבנת עליי כי את חושבת שאני חדשה אז התחלתי לכתוב כדי להראות קצת נוכחות
... א. תרגעי כי אני בסה"כ רמתי מה שבא לי מסיבה אחת פשוטה מעצבנים אותי כל המתנדבים האלה שחושבים שזה שהם מתנדבים הופך אותם ל- all that... ב. ממממ זאת לא את שרשמת: "גב אנחנו לא אוהבים פה מתנדבים שחשים ת'עצמם ומרימים ת'אף יותר מדיי למעלה ראה הוזהרת" אבל אמרת שאנשים לא צריכים לכתוב מה שהם רוצים... ג."אם כזה "אזרח" יגיש אליי וינסה להפעיל עליי כוח, הוא יגמור בבית חולים" אבוי איך אמרת דבר כזה אנשים יכולים להתחייס לזה ברצינות! ד. אם לא שמת לב לא הצדקתי את כל הקטע של אבא של חברה שלי נתתי דוגמא של מה זה השוטרים של היום לפחות חלקם כי חוששני שהוא לא היחיד... ה. בואי אני יספר לך סיפור קטן אם תסתכלי בדברים שרשמתי למעלה א-נ-י הייתי מתנדבת במשמר האזרחי כל האחראים עליי היו פשוט סלחי לי על המלה "זונות" הם זלזלו בנו מאד ובגלל שהם היו מתנדבים מבוגרים או סתם שוטרים מתוסכלים האף שלהם היה בשמיים שפשוט גרמונו לקחת את הרגליים ולעוף, וזאת הייתה מטרת העצבים שלי כלפיי המתנדב החביב... כן גם אני הייתי מתנדבת מוזר אה?! ו. לארה, חיבבתי מאד את כתיבתך עד שהתחלת לעקוב אחרי ולשאוף לקטול אותי את נראית לי חביבה חסכי נא במילים ואם לא נאות לך דעותיי בעיניך תגיבי בצורה מכובדת, ודרך אגב יש לך אחלה של סבלנות ואני מעריכה את זה כי את תמיד מקבלת כאן אנשים בברכה ועונה על כל שאלה.... יום טוב שיהיה לנו...

ChilD SouL

New member
לא נכנסתי ולא נכנסת לשום דיון....

א. גם אותי מעצבנים מתנדבים שמרימים ת'אף למעלה ואפילו ראית הודעות שלי לגבי העניין. ב. גם אני התנדבתי במשא"ז, אולם התייחסו אליי יותר יפה מאיך שהתייחסו אליך אבל עצם העובדה שאמרתי שהתנדבתי אומרת הרבה, אנשים שם פשוט ח_א, למה לפרט יותר מדיי כמוך
ג. אני לא עוקבת אחרייך ולא מנסה לקטול אותך, פשוט תקנתי כמה דברים שרשמת, אין לי שום עניין לקטול אותך, זה פורום חופשי וזכותך להביע דעה כזאת או אחרת. ד.
על המחמאות.
ה. אם כבר אז לילה טוב שיהיה לנו.

לי זה לא ממש מזיז...../images/Emo26.gif

מה שחבל לי זה שכמו שאמרת - את הפורום הזה קוראים נהגים דנדשים... קוראים את השגיאות שאת דוחפת להם - ומחר הם יעשו שטויות על הכביש בגלל זה. את רוצה לעצבן אותי? סבבה. תכתבי לי מסר. למה להטעות כאן פורום שלם??

Krishi

New member
אני לא יודע באיזו ליגה אבא שלך נמצא

אבל אני מרחם עליו שיש לו בת כזאת...

2sexy2b true

New member
יווואוו אתה פשוט מצחיק ../images/Emo91.gif

להתעצבן= פירושו להעניש את עצמך אל טיפשותם של אחרים, שקול מילים להבא אינך מכיר אותי וטוב שכך, בטוחני שאם הייתי אחד ממכריי לא היית מוציא מפיך הבלים שכאלו... כריש שכמותך... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Krishi

New member
טוב אם נכנסו לקטעים של נשיקות וכאלה

תשמעי.. בין אם יש לך שנאה או לא כלפי מתנבים במשטר זה לא סיבה להוציא את זה על גבי הפורום... מה גם שמתנדבים תמיד מקובלים פה בברכה... הידע שלהם אכן יכול לעזור לנו... מה שאני מניח שלארה התכוונה אליו "שלא ירימו את האף" זה שאין בעיה שיהיו פה מתנדבים רק שידברו בגובה העיניים.. יסבירו במילים פשוטות מה חוק כזה אומר ומה חוק כזה אומר.. ולא ידלקמו לנו ויצטטו חוקים כיזה באמת קצת מעצבן.. דרך אגב... מתנדבים אשר עונים פה על שאלה מן הסתם שהשפה שלהן תהיה יותר רשמית, אני לא רואה בזה שום התנשאות וחבל שאת כן... נ.ב. אם תשימי לב טוב טוב אז בסיפור שסיפרת על זה שנסעת עם חברה שלך ועצר אתכם מישהו לא היה שום דבר שיאמת את מה שאת טוענת... אלא ההיפך...

ChilD SouL

New member
יפה דיברת בשמי ../images/Emo9.gif ../images/Emo45.gif

אתה מייצג אותי בכבוד

2sexy2b true

New member
...........

מתי ראיתי בשפה שלהם התנשאות? לרגע לא אמרתי את זה... ואני רוצה להבין למה אתה חושב שבסיפור לא היה שום דבר שאימת את מה שטענתי?

Krishi

New member
........... .

בזה שאמרת שאת לא אוהבת מתנדבים שמרימים ת'אף וחושבים שהם יודעים הכל.. ואיפה? אני אסביר לך.. השוטר שבא אמנם היה לבוש מרושל או לא יודע מה.. ובלי כובע... והוא היה חוטף על זה.. אבל את הדו"ח הוא עדיין יכול לתת...

לא צריך להתרגש...../images/Emo26.gif

אבל מה שאת אומרת זה טעות. "אגף" במשטרה הוא תחת המטה-הארצי, לא ברמת מחוז. אין דבר כזה "אגף תנועה" במחוז. יותר מזה - גם אין מחוז "אזור השרון"...
יש 6 מחוזות במשטרת ישראל: צפון, מרכז, דרום, ת"א, ירושלים וש"י (שומרון ויהודה). זהו. בקיצור... מה שאת אומרת לא ממש מסתדר עם העובדות... דבר שני - תקראי מה שכתבת!!! כתבת: "יש חוק שאומר ששוטר בלי מדים לא יכול לעצור אותך" נתתי לך קישור לפקודת משטרה שאומרת בדיוק להפך. הבעיה עם הטעויות שאת כותבת היא שאם מחר יבוא שוטר על אזרחי ויעכב או יעצור מישהו מקוראי הפורום - הוא עלול להתנגד למעצר בגלל שהוא קרא אתמול בערב שטויות בפורום!!!! (כמו שאמרתי - מקרה דומה קרה ביום שישי האחרון) בקיצור - להמנע מלכתוב כאן שטויות! שוטר שלא חבש כובע עבר עבירת משמעת - זה לא מבטל את עבירת-התנועה שאת עשית. יש סעיף בפקודות המשטרה שמדבר על לבוש הולם של שוטר, אבל בכל מקרה - לא די בכך בשביל לבטל דו"ח!!! הכי הרבה תוכלי להתנקם בו ולהתלונן עליו על כך. אני מתקשה להאמין ששופט ביטל לך דו"ח בגלל שהשוטר היה ללא כובע. ונשמע לי מאוד תמוהה שזה הגיע אלייך בדואר - למה השופט לא פסק מיד בבית-המשפט? למי כתבת? מה כתבת? מי שלח לך את המכתב?.... כל מה שאת אומרת נשמע המצאה מנותקת מהמציאות, או שאת פשוט מאוד לא מדייקת בעובדות...

2sexy2b true

New member
חחחחחחחח יוווואווו אתה רציני איתי?!

אוקיי אם לא הבנת אז כל מה שאמרתי לך זה היה על מנת לעצבן קצת ... לא שלחתי מכתב ולא אבא שלי לא שוטר ולי אין רישיון עדיין אחרת מה הייתי עושה פה?! חחחח.... מה שהיה זה היה כך: אני וחברה שלי נסענו יום שבת לפני איזה חודשיים שלושה (ודרך אגב אבא שלה כן שוטר איזה אלף שנה והוא היה מלא שוטר תנועה והיום הוא חוקר פלילי בכפ"ס שזוהי תחנה מרכזית של אזור השרון אם אתה לא מאמין אני גם מוכנה לתת לך את הפרטים שלו בפרטי ותראה שהוא אחד החזקים) בקיצור היא דיברה בפלאפון מישהו נסע לידנו ודפק על החלון שלו וסימן עם היד שתוריד את הפלאפון היינו בטוחות שהוא רוצה להתחיל איתנו אז התעלמנו הוא צפצף שנעצור בצד הסתכלתי על הלוחית רישוי שלו וראיתי שהיא נגמרת ב- "15" אז הנחתי שהוא איזה "מדורניק" או פאקינג "סמוי", היא עצרה והוא יצא מהרכב בלי כלום רק עם פנס (והוא היה מבוגר ומנייאק כזה רואים ששעמם לו) שאל אותה למה היא מדברת בפלא והיא בתגובה ענתה לו שהיא מתנצלת ובקשה תעודת זיהוי הוא אמר שהוא לא חייב לה כלום לקח את הרשיון נכנס לאוטו דיבר בקשר שלו וחזר מפה לשם הוא הבין מי זה אבא שלה הסכים להראות לה תעודת שוטר ואז היא אמרה לו "לפי הידע הכללי שלי שוטר ללא כובע מבייש את מדינת ישראל" (אגב, הוא היה עם מדים אבל עם חולצה בחוץ ממש מרושל כזה לכן לא שמנו לב שהוא היה בתוך האוטו) אתה יודע מה הוא אמר לה?? במילים האלו "אתם חוצפניות אני יכול לעצור אותכם על התחצפות לשוטר במילוי תפקידו אבל אתן צודקות סעו לשלום" אתה קולט?!?!? הוא בעצמו הרגיש לא נעים!!! לא קיבלה שום דו"ח ושום נעליים ואבא שלה שהוא כל הזמן מבטל לעצמו דו"חות (רק שתבין מה זה שוטרים) אמר לה שיש לה מזל כי הוא בחיים לא היה מבטל אבל שהיא צודקת... חחחחח וגם אני יודעת להדגיש קבל לינק, או שבעצם אתה צרך להכיר אותו...

2sexy2b true

New member
תיקונים והוספות...

*מלא זמן שוטר תנועה *הסתכלתי על האוטו מדגם "מזדה לנטיס" שהלוחית נגמרת ב-15

ChilD SouL

New member
הסיפור שלך רק מראה ש....

א. אלה הם אנשי החוק השומרים עלינו. ב. האנשים שיש להם כוח והם בעלי מעמד גבוה פטורים מלשלם את מה אנשים בעלי מעמד נמוך יותר משלמים. (דבר שהיה ידוע קודם) ג. ועל התחצפות שוטר רשאי לעצור בנאדם.

הופה הופה...../images/Emo26.gif

עכשיו לסיפור שלך יש קצת יותר הגיון... חברה שלך נהגה ודיברה בפלאפון תוך כדי... שוטר עצר אתכן... רצה קצת להבהיל אתכן... במהלך העניין חרג בעצמו מאיזה 1001 נהלים - "התקפל" והלך. את חייבת להבין 2 דברים: 1) אם הוא היה מחליט לרשום לך דו"ח על הפלאפון - לא היה לך הרבה מה לעשות לגביו... 2) בלי קשר לדו"ח - את תמיד יכולה להתלונן על ההופעה או על ההתנהגות שלו. רק חשוב להבין שאין קשר בין הדברים. אגב - אם שוטר עוצר בצד נהג והנהג מבקש לראות תעודת-שוטר השוטר חייב להציג לו אותה!

2sexy2b true

New member
תגובה לסטלה..

יש חוק שאומר ששוטר בלי מדים לא יכול לעצור אותך או לקנוס אותך הוא יכול לרשום את המספר שלך ולהתלונן כמו אזרח רגיל אבל ברגע שהוא לא בתפקיד אין סיכוי שהוא יכול לעצור אותך, אלא אם כן הוא סמוי... דבר שני, גם אם שוטר בתפקיד ויוצא מהניידת ברגע שהוא בלי כובע הוא לא יכול לקנוס אותך מבחינה חוקית....

Testify

New member
הוא התקשר אליך הביתה!?!?!?!?

מי זה הבן-**** הזה???? ומה הוא אמר לך בטלפון??? בפעם הבאה שהוא מתקשר תגיד לו שזאת הטרדה ושאתה מגיש תלונה במשטרה....

למעלה