שאלה

שאלה

האם זה נכון שאני (בתור נהג) חייב להביא לנהג אחר את הפרטים שלי, גם אם לא נגעתי ברכב שלו ולא ראיתי אותו בחיים שלי? בן אדם שאני לא מכיר יכול סתם לעצור אותי בדרך ולבקש פרטים ללא כל סיבה, ואני אהיה חייב לתת לו את הת.ז. שלי, את הרישיון שלי והכל? זה קרה גם לי וגם לחבר שלי. מקרים די מביכים ומוזרים עם נהגים שלא עשינו להם כלום וסתם הטרידו אותנו כי הם ראו שלט "נהג חדש" מאחור וכנראה קצת שיעמם להם באותו הרגע, אז הם אמרו לעצמם "בואו ניטפל לילד הזה". אם אכן קיים חוק כזה, זה חייב להיות בין החוקים המטומטמים ביותר. אנשים שאני בכלל לא מכיר פתאם מתקשרים אלי הביתה... הלו, על הכביש מתבטלת הזכות לפרטיות?

ChilD SouL

New member
זו חדירה לפרטיות מכאן נובע ש...

אפשר לתבוע אותם על הטרדה
אין כזה חוק
חוץ מאנשי החוק שהציגו לך תעודה שהם אכן כאלה, אתה לא צריך להראות לאפ'חד את הת.ז שלך וכן לתת פרטים עליך

אתה בטוח?

הוא אמר לי שיש חוק לפיו אני חייב להראות לו את הת.ז. והרישיון שלי אם הוא מבקש ממני. הוא בעצם שיקר לי?

ChilD SouL

New member
א. אני זה בעצם את...../images/Emo68.gif

ב. ממתי מראים לאנשים ככה סתם בכביש\ברחוב\בקניון\ביער ת.ז ומביאים פרטים על עצמך
כמו שאמרתי, אם זה לא איש חוק שהציג לך תעודה שהוא אכן כזה, אין לאפ'חד זכות לבוא ולבקש פרטים עליך

מצטער, את ../images/Emo98.gif

זה לא היה איש חוק, סתם איזה טמבל. אני חשבתי כמוך, שזה לא כל כך הגיוני שיהיה חוק כזה שאיש שלא קשור אלי בשום צורה ולא נגעתי לו באוטו פתאם יבקש ממני פרטים ואני אהיה חייב לתת לו (איפה ההיגיון?!). אבל לא יודע, זה לא היה נראה כאילו הוא משקר. אני צריך עוד לבדוק את הנושא הזה.

ChilD SouL

New member
אין היגיון...זה נקרא הטרדה ../images/Emo11.gif

זה כמו שאני אגש אליך באמצע הרחוב ואבקש ת.ז או פרטים אישיים
תמסור לי
לא
אותו דבר לגבי אותו "איש".

פששש העלתם לי שיטה חדשה ...

להתחיל עם בנות בכביש ... עוצרים מול איזה אחת חמודה , מבקשים את הרשיונות שלה ... ומשם העסק רק מלבלב

ChilD SouL

New member
../images/Emo32.gif תראו מי חזר לפורום....

ו...אם איזה נהג יעשה לי זאת הוא יקבל א. יריקה בפרצוף. ב. אצבע משולשת. ג. לא אתייחס. ד. קללות ברוסית.
ראו הוזהרתם
אבל הייי זאת רק אני
אגב, לא הייתה לך חברה בפעם האחרונה שדיברנו
חצוף

אבל אם הבחור היה אני ...

היית : א. מזיזה את הריסים בעקביות ב. מסרקת את שערות הידיים בחושניות ג. עושה מבטא אמריקאי כדי שאני ידלק ויזכר ב Home Sweet Home ד. מתפשטת כדי שאני (שוטר מתחזה כמובן
) יעשה עלייך חיפוש גופני

ChilD SouL

New member
U Wrong ../images/Emo3.gif

א. מזיזה ריסים - זה תמיד
ב. אני לא עד כדי כך שעירה בשביל לסרק שערות בידיים.
ג. הייתי עושה מבטא רוסי.
ד. מתפשטת
אני
חבל לגרום לאנשים סיוטים. שוטרים לא עושים עליי רושם ואפ'חד לא יעשה\עושה עליי שום חיפוש ולא משנה מיהו אותו אדם

תשובה:../images/Emo26.gif

עד כמה שאני יודע התשובה היא: לא. במקרה של תאונה - אתה כן חייב לתת לכל המעורבים את פרטי רשיון הרכב וביטוח החובה שלך. גם לשוטר (או לכל אדם אחר שהוסמך לכך - "נאמן ניקיון" למשל...) מותר לדרוש ממך להציג לו תעודה-מזהה, ואתה חייב לציית לו. אבל בכל מקרה אחר - אין חובה כזו. אם יש לנהג אחר רצון להתלונן על עבירה שעשית - הוא מוזמן לרשום את מספר הרכב ואת שאר הפרטים - ולהגיש תלונה במשטרה. אם החוקר יראה לנכון - אתה תזומן לחקירה בעניין. בכל מקרה, ככל הידוע לי - אין לו סמכות לדרוש ממך להזדהות בפניו. אם אתה באמת רוצה להיות בטוח - תרים טלפון לתחנת המשטרה באזור שלך ותשאל (רק רצוי לא לחייג 100 אלא למספר האזרחי הרגיל של התחנה).

ChilD SouL

New member
רק אל תגיד לי שיש פה מתנדב נוסף....

ו..אם אני לא טועה אתה חדש אז... ברוך הבא
תזדהה

אוֹריארד...../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

מה זאת אומרת מתנדב, מה זאת אומרת נוסף?...

ChilD SouL

New member
../images/Emo26.gif

זאת אומרת האם אתה מתנדב במשטרה\מדא\מכבי אש\שאר שירותי אדם
מה זאת אומרת נוסף, יש לנו פה כמה מצנדבים, האם אתה מתנדב נוסף.
אוריארד - זהו שמך
בן כמה
מאיפה
עם רישיון\בלי רישיון
ספר, אל תתבייש

OK... אז ככה../images/Emo26.gif

מד"א בעבר, משטרה בהווה. אוֹרי ארד - אכן שמי. בן 27. פעם מת"א - עכשיו מחיפה. עם רשיון. לא מתבייש בכלל...

ChilD SouL

New member
ידעתי../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

רואים עליך שאתה מתנדב ב-100
אני מריחה אתכם מרחוק
27
זקן
Welocme to CRAZY land
יש פה אנשים יפי נפש-אשכנזים כבדים-רקובים ולא זוכרת מה עוד
(בקצרה על הפורום שתתאקלם מהר) עומרי, יגאל (הרגוע) התייצבו
אגב
אנחנו לא אוהבים פה מתנדבים שחשים ת'עצמם ומרימים ת'אף יותר מדיי למעלה