שאלה...

האחמית

New member
שאלה...

קודם כל המון זמן שלא כתבתי פה!! מה זה התגעגעתי!! ועכשיו לשאלה-עד כמה לחברות\חברים יש מעורבות במערכת יחסים?

enjoi butterfly

New member
אני לא בטוח שיש להם כוח כל שהו...

כאליו לא חושב שזה צריך להיות ככה..כי הם לא צריכים להיות מעורבים במערכת היחסים של החברים שלהם.. ועם כן אז אני לא יודע אולי הם רק נותנים טיפים או משהו כזה תפרתי יותר באיזה מובן..כי זה לא ברור כל כך...
)

בוקר טוב לכולם!

שלום שלום וברוכה השבה והשווה :) גם אני התגעגעתי מאוד... ולשאלתך.... לדעתי הם צריכים להיות מעורבים רק אם שואלים אותם... נגיד אם את צריכה עצה ושואלת את חברה שלך... אז היא תעזור... אבל מעבר לזה אני לא חושבת ובטח שלא על דעת עצמה...

תות15

New member
לדעתי..

זה מאוד חשוב שהחברה תכיר את החברים שלי ואני אכיר את החברים שלה..אבל מעבר לזה- ממש לא צריכה להיות להם מעורבות.. אפילו לא הכי קטנה

sh53

New member
אני מחליטה מתי וכמה הם יתערבו

אם אני צריכה שיתערבו (כמו עצה או לקבל דיעה ממי שלא מעורב רגשית), אז נחוצה לי הדיעה והעצה שלהם, אבל אם אני מסתדרת לבד, טוב לי עם הבחור ואני לא צריכה או לא ביקשתי עצה או עזרה, אז לא אבקש אותה, ואם יאמרו לי משהו רע על מישהו שאני אוהבת, אפילו שלא ביקשתי את דעתו על הבחור, אז אני אומר לו/לה שהעיקר שאני מסתדרת איתו נפלא וזה העיקר מבחינתי.

נינושש

New member
אין להם!!

פשוט לא... אני יודעת שברגע שמתערבים לך במערכת יחסים הכל יכול לההרס..... אז פשוט לא מערבים אותם... כן סבבה שהחבר מכיר את החברות ולהפך ואפשר לצאת ביחד והכל.... אבל הם לא צריכים להיות מעורבים במה שקורה בינכם... זה בינכם וזהו!!!! בייוש נינושש

האחמית

New member
הקטע הוא..

ששתי החברות הכי טובות שלי לא מתות על חבר שלי בכלל...=\

ל י ס ו ש

New member
אז זה לא אמור לעניין אותם!!!

הכי חשוב שאת אוהבת אותו לא?! אז אם הם לא מבינות את זה בעיות שלהם...!!

נינושש

New member
תאמת זה לא צריך לעניין אותך..

כאילו אם את אוהבת אותו אז זה לא חשוב מה הן אומרות.. אלה אם כן יש להן סיבה לא לאהוב אותו... סיבה מוצדקת.. דברי איתן על זה... אבל אם זה סתם אז אין לך מה לעשות והן יצטרכו להתמודד בייוש נינוששש

ל י ס ו ש

New member
שלומלום!!

גמאני התגעגעתי...! מוואהה טוף אז לדעתי לחברים צריכה חהיות מעורבות אחת-עצות... מקווה שעזרתי לך!

למעלה