שאלה

Ever ~After

New member
תתפלא..יש גם אנשים שהם חושבים

שהם מגניבים, אז דווקא הם ישמעו להקות נאציות... זה לא חדש בכלל

Ami15il

New member
ammm....

Im s sorry for my english... im in Holand, in a internet coffy... I just have to say... in Rock and Metal, its really importent what the word of the song saying... its really bad to hear some song with not listining to the song word´s... well... I dont know what u r doing when you listining rock, but i do listining to the word of the song, its doing the song to a better song... and again: Im sorry for my english error.. Im not so well... Ami (kibutznik in holand)

Metal_F

New member
ראשית, אתה סותר את עצמך

שנית, כמו שכבר אמרתי, אין דבר כזה "לחנך", אבל למרבית האוכלוסייה אין אופצייה ממשית לבחור בין פופ לרוק/מטאל, הם הולכים עם המיינסטרים בגלל אלף ואחת סיבות. לפעמים, אם אתה מרגיש שלבנאדם שאיתו אתה מדבר יש מספיק אינטלקט כדי לקלוט את המוזיקה הזאת - אם יש לך תחושה כזאת, שווה לנסות.

G_Roni

New member
תיקנתי את עצמי...

אם לא שמת לב... וכמו שאמרתי, אתה יכול להשמיע לאנשים מה שבא לך אבל מותר להם לשנוא את זה ומותר להם לחשוב מה שבא להם. אם בנאדם אומר לך שזה שיר מגעיל (מה שאתה משמיע לו, שזה כנראה אחד השירים האהובים עליך) אז תקבל את זה ותעזוב אותו בשקט לא הטעם שלו... ומה הקטע שצריך אינטלקט בשביל לקלוט רוק או מטאל? אני מכיר לפחות עשרה אנשים חסרי שכל לחלוטין ששומעים רוק ומטאל וידידה אחת שלי למשל שומעת מוזיקת פופ בעיקר והיא הרבה יותר אינטלגנטית מחלק גדול מהפורום הזה...

a_duck

New member
מטאל

אני חושש בהאנשים הטיפשים שאתה מכיר ששומעים רוק ומטאל הם שומעים מטאל כמו לינקין פארק...או אולי משהו יותר רציני אבל עדיין לא ממש מטאל...וכל האנשים שאני מכיר ששומעים מטאל הם אינטלגנטיים...ובכלל בשביל ליצור מטאל צריך להיות חכם כי הכתיבה שם גבוהה והרמה של המוזיקה...ובשביל להתחבר לכתיבה או בכלל להבין מה הם רוצים או להתחבר למוזיקה צריך להיות חכם...ואנשים ששומעים בריטני בדרך כלל לא אנשים שממש מתים על מוזיקה...הם שומעים סתם כשמשעמם להם...אנשים ששומעים מטאל הקטע של המוזיקה אצלם יותר רציני...למשל איזה אחד חבר שלי ששומע טראנסים כשהוא בא הביתה הדבר האחרון שהוא יחשוב עליו זה לשים איזה שיר...אצלי זה יהיה אחד הדברים הראשונים... ואני לא מנסה להגיד שמי ששומע בריטני טיפש...פשוט זה לא מישהו שממש אוהב מוזיקה...

V.W

New member
לי מותר לדבר ככה

כי אני בלאקר קשוח וחסר רגישות KILL POZERS!!! או איך שלא אומרים את זה... וחוץ מזה אני הכי מאגניב בפורום

epitaph

New member
רק אני חושב שהקטע הזה מתחיל להימאס ../images/Emo35.gif

נראה לי שעוד מעט אני אצטרך להתחיל להיות טרו מנהל ורייר...

V.W

New member
אתה סתם היפי קומוניסט...

אבל אני ינסה להרגיע.... במיוחד בשבילך... (ולא בשביל לירן שמשחק אותה לא רואה את ההודעות שלי)

MuffinMan

New member
דווקא אותי זה מעודד

לראות שיש פה אנשים שלוקחים את החיים קצת בצחוק...

G_Roni

New member
שאלה לאוהבי להקות נאציות

לא אכפת לכם שאנשים מבזבזים את הכסף שלכם על הפצת דעות נאציות או ניאו-נאציות? איך שאומרים את זה

גילי16

New member
בולשיט

אוי איזה בולשיט! "לא שופטים אמן בגלל הדעות שלו" במקרה הזה, כן שופטים למה שבנאדם יהודי שפוי ישמע "יצירה" "נאצים שבעצם שונאים אותו ואת כל הגזע שלו? לדעתי זה פשוט דוחה.... ןבקשר להודעה הראשונה, הספקתי באמת לקרוא כמה מההודעות פה ואנשים פה בהחלט נורא מקובעים בקשר להעדפות שלהם... אני ממש לא מבינה מה הקטע מוסיקה לא אמורה להיות אידיאולוגיה....וזכותו של כל בנאדם לשמוע מה שהוא אוהב. אז יש אנשים שאוהבים את בריטני ספירס? so what´s the fucken deal?!?!!? אם זה עושה להם טוב, אחלה.

MuffinMan

New member
דוחה?!

אוקי מה לדוגמה על אריאל זליבר, אולי הוא לא אומן ברמה בין לאומית אבל בשביל אמן ישראלי הוא יחסית מעולה, אבל בגלל שהוא הומופוב אני לא ישמע אותו? וזה לא משנה נאצי או הומופוב, או סתם שונא כל מה שזז

את צוחקת, נכון?

את לגמרי סותרת את עצמך. כתבת שלדעתך מוזיקה לא אמורה להיות אידאולוגיה, כלומר שבעצם אין קשר בין האידיאולוגיה הפרטית של היוצר למוזיקה עצמה. אני באופן אישי לא מאמינה בזה, אבל זה מה שאת אמרת, ואני פשוט לא מבינה באיזו דעה את מחזיקה.

BlackShadow

New member
אממ...

כשאני שומע להקה לא אכפת לי מהחיים הפרטיים של החברים שלה. שיהיו קומוניסטים, גזענים, הומואים, לסביות או whatever. אבל אם הדעות הגזעניות של הלהקה יתבטאו גם בשירים שלהם אז אני אפסיק לשמוע אותם.

Metal_F

New member
מה השאלה?

חשבתי שזה מונולוג שכולל כמה שאלות רטוריות בתוכו...

למעלה