שאלה

G_Roni

New member
שאלה

משהו ששמתי לב בפורום הזה ונורא מטריד אותי אני לא יודע איך בדיוק להגדיר את זה אבל בכל זאת אני אנסה... למה יש כאן אווירה של "אנחנו מבינים הכי טוב, אנחנו שומעים את המוזיקה הכי טוב וכל השאר סתם חרא" יש פה כאלה שחושבים שהסגנון שלהם הוא הכי טוב והאחרים לא מבינים כלום. וזה גם מתבטא בעוד צורה מכיוון שכל חברי הפורום חושבים שהסגנונות הכי יפים הם רוק ומטאל אז אפשר לרדת חופשי על כל אלה שלא חושבים ככה (אנשים שלא נמצאים בפורום הזה) מהזה ההתנשאות הזאת של "לחנך" אנשים לשמוע מוזיקה מסויימת? אתם יכולים להשמיע לאנשים איזה מוזיקה שבא לכם אבל הם לא חייבים לאהוב אותה, ואם הם לא אוהבים זה לא אומר שהם לא מבינים במוזיקה... זה אומר שזה לא הסגנון שלהם תראו גם אני אוהב רוק ומטאל (רוק בעיקר) אבל אני לא יורד על אנשים ששומעים מוזיקה אחרת... אלא אם כן זה בריטני ספירס או משהו כי זה כבר ממש מוגזם... לא יודע... אולי זה רק אני

Parksons

New member
G RONI

אתה צודק במה שאתה אומר , אבל את הקטע עם בריטני ספירס לא היית צריך לתקוע , גם אני שומע רוק (לא אני לא שומע מטאל , טוב נו קצת) ואני לא שומע בריטני , אבל גם אם מישהו אוהב בריטני זו זכותו יש אנשים שסתם אוהבים לשמוע את המוזיקה הזאת ולא צריך להגיד להם מה לשמוע , אני רק שונא את כל המפגרים ששומעים להקות של נאצים וזה כזה עלוב לשמוע להקות כאלה.

G_Roni

New member
בקשר לבריטני ספירס

צודק... אני לוקח את דברי בחזרה... ובקשר ללהקות הנאציות, זה מין דילמה כזאת לשמוע או לא לשמוע. כי אנשים אומרים לי "מה שמשנה באמת זה המוזיקה" וגם הם צודקים במובן מסויים, הם לא חייבים להסכים עם הדעות של הלהקה בכל אופן אני לא שומע להקות נאציות גם אם אמרו לי שהן ממש טובות אני פשוט לא טורח לשמוע אפילו שיר אחד שלהם כדי לא להסתכן ולהתחיל לאהוב את המוזיקה שלהם באמת... ד"א יש פה כאלה ששומעים להקות נאציות?

Parksons

New member
אנשים עושים את זה בשביל לעצבן

תמיד אנשים חייבם לעשות דווקא - "דווקא לשמוע להקות נאציות כי זה יפה" מתי שהם שומעים נאצים הם אומרים שזה המוזיקה , שזה מגיע ללהקה אחרת זה המילים , כולם סותרים את עצמם. כל מי שושמע את הנאצים עושה את זה דווקא בשביל להתלהב.

אוי נו באמת

דבר ראשון לא כל להקה שחבריה נאצים כותבת ליריקה נאצית. דבר שני דעותיו של האמן לא משפיעות על טיב היצירה.

פלונטר

New member
כלומר העובדה שהלהקות נאציות

רק מזמינה אנשים לשמוע אותם, כדי להתלהב? זה חדש לי, אני הייתי בטוח שזה דוחה אנשים. באמת, איזה קשקוש.

Parksons

New member
לא אמרתי דבר כזה..

לא אמרתי שלהקות נאציות מזמינות אנשים לשמוע אותם כדי להתלהב , אני אומר שמי שיהודי ושומע להקות נאציות עושה את זה דווקא כדי להתגרות בכולם ולהראות כל מני חירטוטים כמו שאמרו פה , "דעותיו של האמן לא משפיעות על היצירה" משהו כזה , פשוט לא שומעים את זה וזהו. בכל אופן זאת דעתי.

a_duck

New member
אמ...

אז בגלל שאני יהודי אני לא אשמע מוזיקה שאני אוהב כי מי שעושה אותה נאצי? וחוץ מזה אין לי כלום נגד להקות נאציות וגם כאלה שיש להם טקסטים נאציים...אני לא חושב שצריכים לצנזר אומנות או דעות של אנשים...

MuffinMan

New member
לא צריכים לצנזר כלום

ברגע שאתה נותן זכות לזה לשלול דברים מסוימם... אז אתה נותן לגימטציה לאסור להגיד דברים נגד נאציזם וגזענות למינהם...

a_duck

New member
זאת שטות...

אנשים לא שומעים להקות נציות בשביל להתלהב...הם שומעים כי הם אוהבים את המוזיקה...למשל אני שומע כמה להקות נאציות כי אני אוהב את המוזיקה...ויש גם להקות נאציות שאני שונא כי יש להם מוזיקה מסריחה...

Parksons

New member
אתה בדיוק האנשים שאני מדבר עליהם

אתה בעצם שומע מוזיקה של מישהו שרוצה להרוג אותך , אבל עזוב אותך מזה , הקטע הוא שאתה חייב לשמוע דווקא את הלהקות הנאציות האלה , אתה לא תחשוב לעצמך לא לשמוע אותם אולי בגלל שהם להקות נאציות אתה תשמע אותם "בגלל המוזיקה", יופי יופי זיבולי עולם.

a_duck

New member
אתה דווקא טועה...

אני לא ארוץ להוריד שיר של להקה נאצית שרק גיליתי אותה היום...אני אתיחס אליה בדיוק כמו ללהקות אחרות...ולא איכפת לי מזה שהם נאצים ושונאים אותי...אם אני אוהב את המוזיקה אני לא אפסיק לשמוע את זה בגלל עקרונות מסריחים...ואם אתה לא מאמין לי אז אתה טיפש...כי אמרתי לך כבר שיש להקות נאציות שאני לא שומע כי יש להם מוזיקה מסריחה ויש כאלה שאני כן שומע כי יש להם מוזיקה טובה... וכבר אמרתי לא מצנזרים אומנות...הם יכולים לכתוב על מה שהם רוצים ואף אחד לא מכריח אות להסכים איתם...

Parksons

New member
"עקרונות מסריחים"

איך אתה יכול להגיד את זה בכלל? לא אכפת לך לקנות דיסקים של להקות שיבזבזו את הכסף שלך על כרזות בשביל להרוג אותך? "לא מצנזרים אומנות" - אבל שמדובר בנאצים אז כן.

a_duck

New member
אמ...

נכון לבזבז כסף על להקה שצועק "מוות ליהודים" זה דפוק...אבל אם הלהקה הזאת גם עושה מוזיקה טובה חוץ מלצעוק מוות ליהודים אז אני זה דבילי לא לקנות אותו...ובדרך כלל הלהקות קצת יותר אינטלגנטיות ולא צועקות "מוות ליהודים" ומסבירות את עצמן בצורה נורמלי...למרות שאני לא מכיר הרבה להקות נאציות אני יודע שאם הייתי מכיר אחת שאני אוהב את המוזיקה שלה אז הייתי קונה דיסק שלהן...וחוץ מזה אני שומע בעיקר מטאל ולהקות מטאל בדרך כלל יותר חכמות מלצעוק "מוות ליהודים" אז...

Parksons

New member
a duck עשה טובה

פשוט תשתוק אתה אומרים דברים כל כך דבילים.

למה?

שמע אני לא יודע אם אני מסכים איתו או לא...אבל הוא לפחות נותן לך תשובות, ומה שאני מבין זה שלך אין מה להגיד...

a_duck

New member
RE : עשה טובה

אמ...זה לא דבילי כמו לא לשמוע מוזיקה שאוהבים רק בגלל הדעות של האומן...

לא "חייב"

עצם זה שהלהקה נאצית לא נותן לאף אחד מוטיבציה לשמוע אותה. אבל הדעות של חברי הלהקה לא גורמות ללהקה להפוך אוטומאטית לגרועה. יש להקות נאציות די מחורבנות (ולז, אבסורד), יש להקות נאציות עם מוסיקה מרשימה ביותר (בורזום). אני לא אשמע בורזום כי הוא נאצי, אני אשמע בורזום כי הוא עושה מוסיקה טובה ויחסית יחודית.

Parksons

New member
אבל נאצי זה משהו אחר...

אתה בעצם משלם למישהו ששונא אותך , הקטע הזה זה קטע דפוק בגלל שאתה יהודי אתה לא צריך לקנות דיסקים שלהם ובכלל להתייחס אליהם. זאת דעתי.

למעלה