שאלה.......

oduder

New member
שאלה.......

תשמעו...... בימים האחרונים קורה לי שכשאני מסתכל על הידיים שלי אני מרגיש בידיים כאילו נכנסות לי כל מיני אנגריות דרך קצות האבצעות והכף עצמה וזה לא משנה איפה אני יסתכל על היד אז עדיין ירגיש אנרגיות זורמות לי בכף היד........ אולי זה קרה פה למישהו?

ToryMaster

New member
כן

אני חשבתי שזה סתם חשמל סטטי, וזה הגיוני מאוד עקב מזג האוויר. מה שכן, זה סוג של אנרגיה שאפשר לתעל לדברים שונים (רייקי לדוגמה)

oduder

New member
זה הקטע תשמע\י

בזמן האחרון אני הרבה עושה הילינג ועכשיו אני אפילו לא צריך להסתכל רק שאני חושב על היד שלי אני מרגיש שהיא מוציאה\מקבלת אנרגיות אני לא מבין את זה... זה כאילו שבעזרת המחשבה בלי כלום אני יכול ככה להתחיל את ההילינג........ וגם לקבל אנרגיות.... ואחרי שכל זה הופיע היו לי כל מיני מצבי רוח... פעם אחת הייתי ממש היפר אקטיבי לא נחתי לרגע ופעם אחרת הייתי ממש עייף ולא היה לי כח לזוז........ לא יודע זה ממש מוזר

THE gray

New member
אנרגיה

לא משנה למה המטרה שלהן (הילינג\רייקי\כישוף\טיהור\ספורט) זזת ונשלחות רק בעזרת כוח המחשבה שלך.

oduder

New member
בל אף פעם זה לא היה ככה.....

תמיד שרציתי לעשות הילינג או משהו אז הסתכלתי הרבה על הידיים שלי וקירבתי אותן עד שזה התחיל עכשיו אני רק חושב על זה וזה פוף ככה מתחיל וזה לא אות חלש מרגישים את זה ממש זה מוזר.....

oduder

New member
מבחינת מה?

הרבה דברים קרו..... אבל מאיזו בחינה?

gwizard

New member
אני יכול להעיד

שמה שהוא מתאר הוא נכון מאוד. אני מכיר את התופעה הזו אישית. גיליתי שזה לאו דווקא קשור להתבגרות נפשית, אם לזה את חותרת, אלא פשוט לניסיון מסויים. זאת אומרת אם מאמנים את המוח לעשות את ה-switch הזה של "להדליק" ו-"לכבות" הזרמת אנרגיה, אז זה פשוט עובד. רק בגלל שנזכרתי בהרגשה הזו עכשיו ברגע שאני מקליד, כבר הפעלתי אצלי את הזרימה הזו. נ.ב. אני מתנצל אם המושגים שלי לא מובנים או להפך נשמעים ילדותיים, פשוט זו הדרך הכי פשוטה בשבילי להסביר.

THE gray

New member
אימון,אימון,אימון...

אני בדעה של ההתרגלות. אחרי כמה זמן שצריך לשפשף את כפות הידיים כדי להוציא אנרגיה אפשר רק מהמחשבה על זה לעשות כדורי אנרגיה. את היית צריכה עד היום תמריצים פיזיים ומזרזים כדי לתעל את האנרגיה שלך ואחרי תקופה מסויימת בגוף שלך והתודעה שלך והכוח מחשבה לשך מספיק חזקים כדי לעשות את זה בלי תמריצים.. וזה קורה לכולם ואפילו דיי מהר.. אז תמשיכי לתרגל את זה את בדרך הנכונה.

gwizard

New member
יפה, אך מתחמק

שטניסט רוצח חתולים זו גם דרך נכונה ?

THE gray

New member
אני...

רוצה להפנות אותך לחתימה שלי (תרגום) "אין שחור או לבן רק גווני אפור" דרך שלך נראית כמו סוף העולם לפעמים יכולה לעשות רק טוב לאנשים מסויימים. הדרך נכונה אך ורק אם אתה שלם איתה.

oduder

New member
עד היום באמת שיפשפתי את הידיים

ועכשיו אני רק חושב על זה וזה "פועל"

BlaT©

New member
הכל קשור באימון וניסיון... ../images/Emo41.gif

אימון עוזר לך לשלוט באנרגיות שלך בצורה טובה יותר, ולכן זה צפוי שעם הזמן היכולת תתחזק. ככה זה בכל דבר.

oduder

New member
תגידי לי אם הבנתי נכון......

התופעה הזאת קורה בגלל שבזמן האחרון עשיתי \תרגלתי הרבה הילינג אז עכשיו אני פשוט יכול לתעל את זה בצורה טובה יותר ו"להפעיל" אז בעזרת מחשבה בלבד?

BlaT©

New member
לדעתי - כן.

דרך התרגול והניסיון למדת לשלוט טוב יותר באנרגיות שלך. למה, זה נשמע מוזר?

oduder

New member
וואי זה בדיוק מה שקורה לי!!!!!

רק שאני נזכר בזה זה "נדלק" לי (אני מצתער אם מה שאני הולך להגיד ישמע מטורף אבל שיהיה....) לפעמים שאני מדבר אם אלוהים (או התת מודע שלי או שאני סתם מדבר אם עצמי) אז זה נדלק לי

oduder

New member
הרבה קרה

בתקופה האחרונה במיוחד קרו הרבה דברים בתחום הזה

למעלה