שאלה

neko

New member
באהבה - לפי שיטתך כל דבר הוא

פוטנציאל - אם זרע הוא פוטנציאל לעץ, גם אדם הוא פוטנציאל לתינוק, וגם אבן היא פוטנציאל למוות של חייל צה"ל שבראשו היא תפגע. זה יפה פילוסופית, אבל די חסר תועלת בעולם האמיתי.

בּאהבה

New member
מה עשיתי לך??? מה אתה רוצה ממני?

סה"כ אמרתי שהיו זרעים שעוד לא צמחו! מה עכשיו? אבן? תינוק? מה עשיתי לך???

neko

New member
לי לא עשית כלום,

אבל קראת לDARK MUSE שטוף מוח מכיוון שאינו מכיר ב"בריאת פוטנציאל", אז החלטתי להסב את תשומת לבך לחוסר התועלת של המונח "בראית פוטנציאל".

בּאהבה

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo11.gifאתה לא קולט? האנטישמיות חוגגת

תגובותיכם המהירות ממהירות האור נובעות משנאת החרדים שבוערת בדמכם!!! לכן כיניתי אותו שטוף מוח... הוא אפילו לא ניסה להבין...

neko

New member
שנאה לפרזיטיות אינה אנטישמיות.

אף אחד בפורום הזה אינו שונא אף אדם אשר ממלא חובותיו האזרחיות, ואינו חי על חשבון משלם המיסים, ולא משנה אם הוא חרדי, ערבי, יגוסלבי, סיני או אסקימואי.

גוססי

New member
לא נכון, הם לא

1. תלמד קצת היסטוריה 2. כבר מזמן הפסקנו להתרשם מהשימוש החרדי האינפלציוני במונחי נאציזם ושואה. אם תרצה, אוכל להוכיח לך כי יש קרבה גדולה בין היהדות לבין הנאציזם.

בּאהבה

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo150.gifגם את זה אמרו הנאצים...

שהיהודים "גזענים" ו"מתנשאים" וכו'... בסוף ראינו מי גזען ומתנשא... מעניין למה החרדים לא עשו אף פעם לחילונים מה שהם עשו לנו... בין אם זה לחתוך הפאות לילדים הקטנים!!! או לא לתת עבודה למי שמתעקש לשמור שבת ומצוות!!! או לתת ליהודים למות בשואה כשיכלו להצילם...

סליחה אבל כיצד אפשר שלא להתנשא

מול פיגור שכלי כשלך ? מה שלום יהוה וזונתו אשרה ? האם הפסיק סוף סוף יהוה המלוכלך לסרסר בה ?

Lu Tze

New member
הנאצים גם אמרו "אני רוצה חביתה

לארוחת בוקר". אז?

neko

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הנאצים אמרו מה? שאין להם בעיה עם יהודי כל עוד הוא לא פרזיט?

L7

New member
חרדי שיהפוך חילוני יזכה לכבוד

וליחס שוויוני מצד החילוני. אנטישמיות רודפת את היהודי ללא קשר למעשיו או מינהגיו.

neko

New member
אפילו בכך אין צורך -

חרדי שיתגייס לצבא, ואח"כ יעבוד וישלם מיסים, יזכה מרובם המוחלט של החילונים לכבוד רב, ואצל חלקם אפילו ליותר כבוד מאשר חילוני שעושה אותו דבר (מכיוון שלחילוני לא הייתה ברירה אלא להתגייס ולעבוד).

Dark Muse

New member
אני מבין יותר טוב ממך

לי נראה שאתה לא מבין מה אתה אומר... מאחר ואתה ועוד סתומה פה לא יודע מה זאת אנטישמיות... בלי קשר לדת שלך, אנשים כמוך זה קל לשנוא

MaddyD

New member
ההבדלים בתורה.

תורת המקורות טוענת כי התורה נכתבה ע"י מקורות שונים בתקופות שונות בעלי אדיאלוגליה שונה לכן יתכנו אי התאמות [אנימקשיבהבתנך]

dinarzi

New member
תשובה

בפרק ב' מובא סיכום של בריאת העולם. אין שם שום סתירה לטענה שהצמחים היו לפני הכוכבים, כפי שאכן מתואר בפרק א'. "למילה אלוהים 2 פירושים: 1. אלוקים! 2. אלילי עבודה זרה!!! " אז איך אתה מבין את הפסוק "וַיִּרְאוּ בְנֵי-הָאֱלֹהִים אֶת-בְּנוֹת הָאָדָם, כִּי טֹבֹת הֵנָּה; וַיִּקְחוּ לָהֶם נָשִׁים, מִכֹּל אֲשֶׁר בָּחָרוּ" ??

בּאהבה

New member
שאלה...

1. סיכום??? כתוב שלא היו צמחים!!! איך זה סיכום??? (גיחוך) 2. בפס' שהזכרת מדובר במלאכים... מה ניסית להוכיח ממנו??? לא ירדתי לסוף דעתך...

למעלה