שאלה

preacher

New member
אין שום רמיה

אכן, 40% מסך כל המדענים בארה"ב מאמינים, ו-60% לא מאמינים. הדגימה שהבאת עם אחוזי האמונה היותר נמוכים היא מה-NAS בלבד - כלומר רק המדענים היותר "נחשבים".

בּאהבה

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gifחרתה ברתה ושווארמה...

האתר שהצגתי הוא דיסקברי!!!!! אתר מקובל על כולם!!! מסיון??? חרתה ברתה ושאוורמה!!! לעומת זאת האתר שאתה הצגת הוא של נציגה הראשי של האבולוציה!!!!!! אתר בכלל לא ניטרלי!!! אבל לא דחיתי אותו על הסף בגלל דיעותיו... ובדקתי... ו... סילופים!!! הסקר שהצגת נערך רק בתוך האקדמיה (n.a.s)!!! עם בערך 260 משתתפים ("slightly over 50%")!!! סקר בכלל לא מייצג!!! הסקר שאני הצגתי נערך על כל המדענים החשובים באמריקה!!! עם 600 משתתפים (יותר מ-פי 2)!!! תחשוב על זה...

בּאהבה

New member
אתה יודע להזיז העכבר???

אז תזיז אותו ל-Nature.com ותעשה חיפוש עם המילים: scientists ו- god...

Governor

New member
המאמר שלך התעלם, אולי במכוון, מן

התחקור של מדענים מובילים, והענין _לא_ נזכר בו ולו במלה אחת המאמר שלי, שהוא המכתב המקורי של החוקרים, אל עורך Nature, סקר גם את המתרחש בקרב מדענים מובילים, ושם התמונה חד-משמעית - דחיית אלהים מתפשטת השמטת תוצאות הסקר בקרב מדענים מובילים, במאמר שלך, היינו, צטוט סלקטיבי, עולה לגדר נוכלות, וצווחות כרוכיה, לא תעזרנה טעיתי בחשבי כי האתר בו מופיע מאמרך הוא אתר מסיון. כל היתר נכון... ______________________________________________________________ 0284392570 בּאהבה

preacher

New member
גוברנור... קצת תשומת לב...

המאמר שהוא ציטט הוא מ-1997, ופורסם אחרי החלק הראשון של המחקר, שבוצע ב-1996. הוא לא היה יכול לצטט מהמחקר "שלך" - השלב השני של המחקר - כי זה בוצע רק ב-1998... אם אתה רוצה להאשים מישהו בעיוות תאשים את "באהבה" ולא את דיסקאברי!

Governor

New member
כן, OK, המאמר של Discovery נכתב

לפני הערך הסקר בקרב מדענים מובילים סכום סופי בהחלט: דחית אלהים בקרב מדענים מובילים - עלתה...

בּאהבה

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gifשקרים שקרים שקרים

הסקר שאני הצגתי נעשה על המדענים המובילים!!! תקרא בדיסקברי: They selected scientists from "American Men and Women of Science" רשימה של המדענים המובילים ביותר!!!! "Today's Leaders"!!! הסקר שאתה הצגת נערך אך ורק במוסד אחד!!!!!!!! ועם בערך 260 משתתפים!!! (just over half) הסקר שלי עם 600 משתתפים!!! ולכן דיסקברי לא פירסמו את הסקר שלך!!! וכן האתר הניטרלי "גרדיאן"!!!!! שפירסם ב-ספטמבר 2003 את הסקר שנעשה בין כל המדענים ולא הסקר שלך!!! והאתר שהצגת הוא אתר אתאיסטי לא ניטרלי ולא מקובל על כולם!!!!

Governor

New member
שקרים, צווחות חמס ודמעות תנין אינם

מרשימים אותנו. המאמר שלי הוא מכתב של Larson & Witham אל עורכי Nature ובו הם מדווחים על תוצאות סקר דו-שלבי שבצעו. המאמר שלך פורסם באפריל 1997 ומנתח את תוצאות הראשון מבין שני שלבי הסקר שערכו Larson & Witham, כיוון שהשלב השני נערך ב- 1998 גם אם Discovery נקי-כפיים, מן הסבה שלא יכול היה אלא להתיחס לממצאים הידועים ברגע כתיבת המאמר שבו, הרי אתה red-handed וחסר תום-לב מכיוון שכבר היה ידוע לך על הסקר הדו-שלבי במאמר שלי אסכם, ולא יעזרו לך הצרחות: המאמר שלך לעיל מתיחס לשלב הראשון מבין שנים, במחקר דו-שלבי שנערך ע"י Larson & Witham דומה שהמאמר ב- Guardian מאזכר את הסקר של Larson & Witham אם כי אינו נוקב בשמם, ולפי האחוזונים המצוטטים - הכוונה לשלב הראשון בלבד. שורה תחתונה: מדענים מובילים דוחים את אלהים יותר מאשר אי-פעם. הגיוני! ______________________________________________________________ 0284392570 בּאהבה

preacher

New member
נו? 40% כן מאמינים...

כלומר 60% לא מאמינים... כלומר רוב המדענים לא מאמינים. על מה אתם רבים? אתם טוענים את אותו הדבר...

preacher

New member
מסתפקים? מסופקים, אולי.

אגנוסטים לא מאמינים באלוהים. אגנוסטים גם לא מאמינים שאלוהים לא קיים - אין להם דעה בנושא. אבל מה שכתבתי נכון - 60% לא מאמינים.

בּאהבה

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gifואתם נטפלים ל-IQ150...

אתה טוען מצד אחד שהם מסופקים!!! ומצד שני שהם לא מאמינים!!! פירוש: לדעתם אלוקים לא קיים!!! פשוט חזק!!!

preacher

New member
אתה מעוות את מה שאמרתי

לא אמרתי שלדעתם אלוהים לא קיים. אמרתי שהם לא מאמינים. זה לא אותו הדבר.

dinarzi

New member
מה אתה רוצה?

אתה כתבת בעברית שהלינק שלך מספר על "מאמינים מתפללים". עיון בלינק מראה שהשורש "pray" כלל לא מופיע בו. על כן כתבתי שתדייק. "על אלה שמאמינים בתורה!!!" הראה היכן זה כתוב בלינק. תאולוג: פילוסוף בתחום הדת והאמונה (מילון רב מילים) ומהגדרה זו לא מוכרח כלל שתאולוגים חייבים להאמין בתורה כדי להיקרא תאולוגים. לכן דרישתי כלפיך: "אנא דייק" רק מקבלת חיזוק מהודעתך זו.

Governor

New member
אכן עד אחרי אמצע המאה שעברה שררה

הדעה כי היקום קדמון וסטאטי. ממצאים סותרים הלכו ונערמו עד שהצריכו הצעת הסבר חדש. ההסבר כונה בלעג Big Bang, ע"י פרד הויל המנוח, שהיה חסיד תאורית Steady State. התאוריה שלו חלפה. ה- Big Bang נשאר עדכון תאוריות מדעית אינו מושפע מספורי המיתולוגיה האמונית, ועדיין דברי תקפים. המדענים אינם חולקים שימת לב ולו זעומה למעשיות המיתולוגיה. מי שפותח כל בקר בחרדה ובמצוקה את מדורי המדע בעתונות הם המאמינים המתגוננים. והם מתישבים מיד לעשות אחת משתים: להוכיח באותות ובמופתים שהיקום בן 6000 שנה, או לטעון שמעשית הבריאה ניתנת להצגה כעולה בקנה אחד עם התאוריה, תלוי ברמת הפגור השכלי של המתגונן משמע, ברור מי נושא עיניו אל מי לענין Robert Jastrow האיש הוא מדען אסטרונום ועמד בראש מכון Goddard של NASA. כל שאמר בציניות הוא שמסתבר שליקום יש התחלה, כמו שחשבו תיאולוגים, לא יותר מזה, ובזאת מסתים הדמיון הקלוש של תאוריה מדעית כלשהי למיתולוגיה אמונית כלשהי. אנו יודעים שאלהים היא הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית (ולהלן הנפא"כ, AKA יהוה) המצויה אך בתבן אשר בין אזני המאמינים... ______________________________________________________________ 0284392570 בּאהבה

Justin Angel

New member
שאלה בקשר למדען הגדול...

אני במקרה את האיש המדובר, איך הגעת למסקנה שהוא "מדען"? ואם כבר "מדען גדול"? אני במקרה קראתי את ספרו "kindle a soul". אז אני מכיר את הסופר לא כ"מדען" אלא כרבי שהוא גם סופר ניו-אייג'י קשקשן. אתה חושב שייתכן ודעותייך ודעותיו דומות ומשלימות ואף נתמכות הדדית מכיוון ושניכם מגיעים מאותה צד של היהדות? (כלומר, היהדות המיסיונרית). לסיכום, מדען הוא לא, רבי הוא כן, שניכם מיסיונרים.

למעלה