שאלה...

meindelbium

New member
אוקיי, כונעפות לא שומעות GNR

כונעפות שומעות שרית חדד GNR זה כונעפות מטאליסטיות מאגניבות ואני לא יודע מה יותר טוב האמת....

ganooov

New member
אתה טועה. ../images/Emo13.gif

בזמן פרוייקט אלבומי החובה, ניתן אישור, על ידי הניבלונגים דאז (שאין ספק בקשר לדעתו על מה הן אגדות רוק), לאחראי על כל שרשור בחירת קטגוריה, להחליט למי הוא קורא אגדת רוק ולמי לא. אם TheFly החליט (בצורה מאוד לגיטימית) ש-U2 הם להקת רוק (ויש על זה חולקים בפורום), אני החלטתי שנירוונה הם לא (ועוררתי בכך זעם גדול). הנהלת הפורום דאז נתנה גיבוי מוחלט להחלטת כל אחראי, אין קשר ל-"הפורום עדיין לא גיבש החלטה מי נחשבת לאגדת רוק ומי לא...", כי אז ההגדרה שתור הזהב היה בין שנות ה-60 לשנות ה-70 (כולל), אך באותה מידה - ישנן גם להקות אחרי ולפני התקופה הזאת שהינן בגדר אגדות רוק, קלושות או לא (דייר סטרייטס מצד אחד, ואלביס מצד שני {השוואה מוזרה}). לגבי גאנז אנד רוזס, מדובר במקרה מסובך, מכיוון שהמוזיקה שלהם מאוד שנות שמונימית, הרבה יותר מאגדות רוק שמונימיות אחרות.

TheFly

New member
הגנה עצמית

את הפתיחה של הפרוייקט השאפתני שלנו "פרוייקט המאה" אני ליוויתי, את ההשתחלות של מוניקה סקס לרשימה אני מייחס כהלם ראשוני, לא זכרתי שבתדרוך למלווה השבועי המתחיל נאמר כי אני זה שמחליט מי לשבט ומי לחסד. בדיבעד תיקון עיוות היסטורי אני מכריז קבל עם ופורום שאם הייתי יודע זאת הם לא היו נכנסים פנימה.

noosh

New member
רשימות כטבען של רשימות

הן אף פעם לא מושלמות, ותמיד יהיו כאלה שלא יאהבו או לא יסכימו לאלבום אחד או שניים את האלבומים האלה בחרנו בפרוייקט ענק וארוך, ואני משערת שגם מורכב, ואני חושבת שמבחינת דרכי ההצבעה והבחירה, אי אפשר פשוט להוציא כמה אלבומים ולהכניס אחרים במקומם לארגן עוד פרוייקט כזה יהיה מיותר, לטעמי, לפחות בשלב הזה של הפורום כי סה"כ רוב הרשימה תהיה זהה, חוץ משניים או שלושה אלבומים אני משערת שהיה לאחראי על בחיות הרוק הכבד את שיקול הדעת שלו והוא החליט מה בפנים ומה בחוץ. בכל מקרה, זה שיש אלבום אחד שהפורום ממליץ עליו ברישמה שלו לא אומר שהלהקה שייכת לפורום. גאנז לא עמדו במבחן הזמן עדיין, ואין לנו שום בעיה עם אף מעריץ שלהם, אנו פשוט מבקשים שבפורום ידברו על הנושאים של הפורום. מעריציהם מוזמנים לדבר על שאר הלהקות של הפורום ללא הפרעה

OzzzzzY

New member
...

"לארגן עוד פרוייקט כזה יהיה מיותר, לטעמי, לפחות בשלב הזה של הפורום כי סה"כ רוב הרשימה תהיה זהה, חוץ משניים או שלושה אלבומים" נראה לי שכמה פה לא הבינו אותי נכון...חלקכם מכנה את הרעיון הזה במילה "פרוייקט" , וזאת כאמור לא המטרה... הכוונה לא הייתה לארגן עוד פרוייקט שבו יבחרו שוב כל אלבומי הרוק הכבד! (וגם לא משהו בסדר גודל דומה) סה"כ הכוונה שלי הייתה שכל אחד יבחר אלבום רוק כבד אחד , שלדעתו ראוי להכנס במקום "תאבון להרס"...זה הכל! לבחור אלבום אחד זה עניין פשוט ולא מסובך , שלא מצריך זמן ואנרגיות דומות לזו שמצריך פרוייקט...ככל הידוע לי זה לא כ"כ קשה ומסובך לספור איזה אלבום קיבל את רוב הקולות...

אבל\ לדעתי, מה שהאחרים פה מנסים

לומר, זה שלדעתם אין צורך בלהוציא אלבום כזה או אחר, רק כי הוא לא תואם את השנים המוגדרות, או כי הלהקה המבצעת אותו לא מוגדרת כ"אגדת-רוק". זה מה שמנסים להגיד. על הטיעונים אין צורך לחזור.

zoebass

New member
../images/Emo31.gifאקסל רוז??

הוא דיי פאסה אבל גאנז הם אחלה.. חוץ מזה היית צריכה לראות איזה פאדיחות הוא עשה לעצמו בפסטיבל לידס באנגליה... הוא מגוחך,חבל שהוא לא פרש בשיא... את יודעת מה זה בשבילו לחזור ולהופיע בכאלה פסטיבלים? זו בושה!

למעלה