שאלה..

blabla 14

New member
שאלה..

תשובה.... סתם.... אני מבינה את עצמי זה כבר טוב.... טוב... אז שאלה לי אליכם... מאיפה אני יכולה להשיג בגדים של גוד שארלוט???? או כל אביזר אחר שלהם??

אינטרנט, ../images/Emo25.gif

או חו"ל. אני בספק אם יש בארץ...

KaUrO DoNo

New member
זה בת"א..

בדיזינגוף סנטר...יש שם חולצה של גוד אבל היא לא משו והיא עולה 80 שקל..והיא באמת לא כ"כ יפה =/

EleVaTioN

New member
ממממממממממגניב../images/Emo129.gif

תמיד רציתי להיות שם
הממממממ וכה רק באינטרנט אפשר חוץ מדיסקים לא ראיתי כלום בארץ ואיי אני מתה איזה כאב ראש תפס אותי

blabla 14

New member
היא לא כל כך יפה...

והיא עולה מלא כסף... יוווווווווו אתם חייבים לשמוע משהו... הלכתי היום לרופא... כדי לבקש אישור שאני לא הולכת להיות בבצפר חמישי ששישי ... כי אני נוסעת לטיול בצפון.... ואני מרגישה מצויין...... אני לא חולה או משהו... לפחות ככה חשבתי.... נכנסתי לרופא... כמובן נדחפתי בתור.... הגעתי לרופא אמרתי לו שאני צריכה אישור שאני לא מגיעה חמישי שישי לבצפר כי אני לא מרגישה טוב.... והוא אמר לי שהוא רוצה לבדוק אותי... ןאז הוא בדק לי את הגרון ואמר לי שהוא מבין למה אני לא רוצה ללכת לבצפר... ולמה שאני לא מרגישה טוב..... אז אני כזה..." באמת???? מה יש לי???"* פרצוף של שוק.* לא מצחיק... הרגשתי ממש טוב... ואז הוא אמר לי שיש לי דלקת חמורה בגרון... ומזל שבאתי עכשיו... אחרת זה היה הופך להיות יותר גרוע.... ובסוף... קילתי את האישור שלי.... אני חולה... אבל...... אני נוסעת מחר לצפון!!!!!!!! ד"א תודה על האינפורמציה....

LuvBenJi

New member
חחחחח

אני עשיתי את זה, הרופא כל הזמן נותן לי אישורים לא לבוא, הוא אומר "בית הספר של היום הוא לא מה שהוא היה פעם. לא שווה." אז אני לא הולכת חחחח אגב, אתמול אני וחברה שלי חרשנוווו על תומר, ומאחר שראינו רק חולצה צעקתי על המוכר "מתי אתה מביא דברים GC???" אז הוא ניבהל ואמר עוד שבועיים..אני רצההההה חחחחחחחח ושיזהר שאני לא אתקע בו את הניטים שלי...

S m e l l y Cat

New member
חיח המוכר שם חביב../images/Emo108.gif

היה שם פוסטר של חבריםםםםםםםם:( לא קניתי כי קניתי בסוף של רוקי אצל החנות בת של תומר:]

EleVaTioN

New member
ואי ניטיםםםם../images/Emo129.gif

איזה יש לך? יש תמונה שלהם?
*מתלהבת מתלהבת* חחחחחחחח ניסית להתקע פעם בפרחות עפ ניטים???? זה משעשע...אפעם לא ממש הצלחתי
אבל זה מצחיק לראות את חברה שלי קופצת מזה כאילו איזה תינוקת זה אפילו לא כואב...כואב בקושי.

LuvBenJi

New member
יווווווו חחחחחח

יש לי ניטים די גדולים יחסית אבל אני רוצה את הארוכים ארוכים, לא אבל עליתי פעם לאוטובוס ובטעות ניתקעתי בנהג והוא חייב אותי להיכנס בלי לשלם...חחחח...ואני אומרת לו בבקשה הינה החמישהב שקלים והוא לא לא זה בסדר עלי עלי כולו מזיע כמו מטורף.. גם אני יושבת ליד חברה שלי ובאמצע השיעור היא :שיררררר תעיפים תניטים ליד השניה.. חחחחח אני היום מקבלת מצלמה אני אראה לך

EleVaTioN

New member
מגניבבבב../images/Emo129.gif

זה גם מה שחברה שלי תמיד אומרת אבל בחורף לא נוח לי לשים אותם כי כל השרוולים שלי יותר ארוכים מהיד

אני שמה על השרוול, ../images/Emo25.gif

שיבלטו וזה
אבל ישלי רק שטוחים. רציתי לבקש מאבא שייקח אותי לשוק[קיבלתי מידע ממקורות מהימנים ביותר שישם ניטים מכל הסוגים.
], אבל שכחתי. והיום רציתי לבקש שייקחו אותי לב"ש, אבל גם שכחתי
לונורא, ביומשלישי אני אלך לנתיבות. ואם לא, אז למחרת לאופקים. ואם לא, אז לב"ש.

the z girl

New member
זה נשמע מזה לא נוח

לשים על החולצה.. לי יש רק קטנים כאלה מהחופש הגדול.. רק אחד.. אבל אני רוצה לקנות עוד.. לא יודעת.. אני לא אוהבת את הגדולים... אבל זה מגניב כזה זה נורא פוזאיסטי...
בגלל שמתקרב הקיץ אני אקנה אחד גדול (לא גדול כזה כמו שראיתי.. גדול נורמלי שאני איכשהו יאהב) ואלך לבצפר וישאלו אותי אם אני "וואנה בי פריקית" ואני איגד "כה!" חחח סתם.. נו לא יגידו כלום רק ירכלו מאחורי הגב
זה הכי מעצבן כי אני רואה אנשים (שבאתי לראשונה לבצפר עם הניטים) בוהים בזה כזה.. ויענו כזה לא רציתי להסתיר את זה אבל לא היה נעים.. אני רוצה לראות את התגובות
זה נחמד להביך אנשים כזה שבוהים כזה להסתכל עליהם.. אבל לפעמים זה לא נחמד כי היה מישהו שבהה ולא רציתי להסתכל עליו (
) כי הייתי מסמיקה... טוב נו אני גם ככה מסמיקה בקלות.. בלעט למה אני מספרת לכם את זה? אולי כי לא דיברתי יומיים ואני שרה עכשיו בקולי קולות כי אני לבד בבית יאייי (*אתם מוזמנים.. אבל לא עכשיו.. רק קמתי!*) הממ... תנו לי רגע להתלהב (אתם בטח חושבים לעצמכם- "מה זה לא מה שעשית עד עכשיו?!
) ::: אנ יעומדת לסיים את הארי פוטר החמישי והתחלתי אותו לפני יומיים!! נשארו לי עוד מאתיים עמודים!!!
וישנתי מלאא זה היה כזה כיףףףףףף
בכולופן אצלנו לא ראיתי מישו אחד (לפני שהיה כל הקטע של הניטים מהפלסטיק וכל זה שניטים נהיה משו אממ.. שהרבה הולכים איתו) עם ניטים וראיתי אצל כמה אנשים ניטים מפלסטיק וכזה הוא שואל אותי אם הוא כריש.. לא ידעתי מה לעשות.. זה היה מצחיק
והוא שאל אותי משו על גוד שארלוט ומאיפה לעזאזל הוא יודע?! כאילו כל מי שאני מכירה יודע שאני אוהבת אותם אבל אני לא מכירה אותו.. כאילו שם והכל אב לאני לא מדברת איתו.. אני יודעת שהוא חבר של ילדים מהקיבו שלו.. אבל מה אין להם על מה לדבר שהם מדברים עליי?! (*אני לא מעניינת.. לצערי*) ולמה דמט אף אחד לא עונה לי בטלפון?! טוב אני כותבת פה כי אןי לי אל מי לדבר זו התחלה של שיגעון מוחי+נפשי.. אני משתגעת.. חפשו אותי בתל ברוך

blabla 14

New member
חחחחחח...

סתם זונות שם... אני וחבר שלי ועוד כמה ידידים שלי וחברה שלי היינו שם... וידיד שלי התחיל לצעוק עליה... והתחיל לזבל לה בשכל... הקיצר היה ממש מצחיק.... הלכתי ללמוד ... בהביי

EleVaTioN

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחחחחחח הרסת אותי עכשיו!!!!!! לפחות יש לך דלקת ואת לא מרגישה אותה!! חחחח לאדעת אבל יש מצב שהוא אמר את זה סתם? כי הוא ראה שהכל בסדר ואת סתם מבקשת אישור?
אניווי תהני בצפון

blabla 14

New member
חזרתי!!!!!!!

והיה ממש סוף.... אבל היום.. כאילו ביום האחרון היה משהו ממש מוזר.... ממש ממש ממש ממש ממש ממש מוזר... טוב שניה אני כבר יגיע אליו.... בקיצור היה ממש כיף בטיול... ניסינו להגיע לחרמון... משהו שלא כל כך הלך.... אבל בכל זאת מצאנו קצת שלג ושיחקנו.... אני אחר כך הייתי לבנה לגמרה כי כל הילדים הקטנים מילאו אותי בשלג... וראיתי את החברה הכי טובה שלי שגרה בצפון.... עכשיו נגיע ליום האחרון... היינו במסעדה בצומת גולני.....\והיה שם איזה מלצר אחד.....(תחשבו שהמסעדה היא של ערבים ... אז מן הסתם הוא יהיה ערבי...) לא משנה ... אז הוא היה כל כך חמוווווווווווווווווווד (יש לי חבר למי שלא זוכר...) וסתם הוא כל הזמן עשה לי עיניים.... ואני כזה....*נמסה...* בקיצר אחרי זה הוא ביקש את המספר שלי.... והיו 4 סיבות שבגללן לא הבאתי לו... 1. הוא היה ערבי.... מה לעשות כמה שיש כאלה נחמדים וחמודים... אני לא יוצאת איתם... 2. יש לי חבר ואני אוהבת אותו מאוד... 3. ההורים שלי היו שם.... 4. לא היה לי עט... ד"א בקשר לדלקת... אז ממש הרגשתי אותה בטיול... והיינו גם במרכז קנדה אז יש לי גם יבלות... בקיצור חולה אבל מאושרת... ואני לא יכולה להמשיך לפרט כי אני הולכת ללמוד למבחן מחר.... אוהבת אותכם... טולה...

MMR

New member
אני מהשם של אח שלי...

אמממממממ......... בכפות רגליים.... איכסה.... זה כל כך כואב ללכת.... משהו מפחיד.... וגיליתי שגם הרגל שלי תפוסה......

למעלה