זה נשמע מזה לא נוח
לשים על החולצה.. לי יש רק קטנים כאלה מהחופש הגדול.. רק אחד.. אבל אני רוצה לקנות עוד.. לא יודעת.. אני לא אוהבת את הגדולים... אבל זה מגניב כזה זה נורא פוזאיסטי...
בגלל שמתקרב הקיץ אני אקנה אחד גדול (לא גדול כזה כמו שראיתי.. גדול נורמלי שאני איכשהו יאהב) ואלך לבצפר וישאלו אותי אם אני "וואנה בי פריקית" ואני איגד "כה!" חחח סתם.. נו לא יגידו כלום רק ירכלו מאחורי הגב
זה הכי מעצבן כי אני רואה אנשים (שבאתי לראשונה לבצפר עם הניטים) בוהים בזה כזה.. ויענו כזה לא רציתי להסתיר את זה אבל לא היה נעים.. אני רוצה לראות את התגובות
זה נחמד להביך אנשים כזה שבוהים כזה להסתכל עליהם.. אבל לפעמים זה לא נחמד כי היה מישהו שבהה ולא רציתי להסתכל עליו (
) כי הייתי מסמיקה... טוב נו אני גם ככה מסמיקה בקלות.. בלעט למה אני מספרת לכם את זה? אולי כי לא דיברתי יומיים ואני שרה עכשיו בקולי קולות כי אני לבד בבית יאייי (*אתם מוזמנים.. אבל לא עכשיו.. רק קמתי!*) הממ... תנו לי רגע להתלהב (אתם בטח חושבים לעצמכם- "מה זה לא מה שעשית עד עכשיו?!
) ::: אנ יעומדת לסיים את הארי פוטר החמישי והתחלתי אותו לפני יומיים!! נשארו לי עוד מאתיים עמודים!!!
וישנתי מלאא זה היה כזה כיףףףףףף
בכולופן אצלנו לא ראיתי מישו אחד (לפני שהיה כל הקטע של הניטים מהפלסטיק וכל זה שניטים נהיה משו אממ.. שהרבה הולכים איתו) עם ניטים וראיתי אצל כמה אנשים ניטים מפלסטיק וכזה הוא שואל אותי אם הוא כריש.. לא ידעתי מה לעשות.. זה היה מצחיק
והוא שאל אותי משו על גוד שארלוט ומאיפה לעזאזל הוא יודע?! כאילו כל מי שאני מכירה יודע שאני אוהבת אותם אבל אני לא מכירה אותו.. כאילו שם והכל אב לאני לא מדברת איתו.. אני יודעת שהוא חבר של ילדים מהקיבו שלו.. אבל מה אין להם על מה לדבר שהם מדברים עליי?! (*אני לא מעניינת.. לצערי*) ולמה דמט אף אחד לא עונה לי בטלפון?! טוב אני כותבת פה כי אןי לי אל מי לדבר זו התחלה של שיגעון מוחי+נפשי.. אני משתגעת.. חפשו אותי בתל ברוך