שאלה

שאלה

ספרו מה היה הבילוי הכי מהנה שאיי פעם ביליתם עם החברים שלכם ? (לאו דווקא חברים רומנטיים אפילו ידידים נכללים בהגדרה זו) איפה הוא היה? כמה זמן ? ממה הכי נהנתם שם ? איך הייתם ממליצים לחברי הפורום כשמשעממם להם או סתם בא להם לצאת לאיוורור, לבלות עם החברים שלהם ?

sh53

New member
טיול לפראג עם 2 אחיות שלי ../images/Emo9.gif

היינו שם 5 ימים, לא הלכנו מטעם טיול מאורגן, אלא קנינו ספרים, עשינו לנו תוכנית באיזה מקום בפראג לבקר בכל יום (יותר נכון אחיות שלי ארגנו את זה, אני עשיתי קצת רוח, כדי לעשות רושם שאני עוזרת
). היינו שם באיזור בית הקברות היהודי, היינו באיזור הגטו היהודי, קנינו כרטיס אחד שמאפשר כניסה ל-3 בניינים, בכל מקום היה משהו אחר ומיוחד לאותו מקום. היו שם ספרי תורה, בית כנסת, טליתות וכו' (בקיצור כל מה שקשור לדת), במקום אחר היה את המורשת היהודית, על אנשי המקום שעברו את השואה, על הציורים שילדים ציירו אז ונשארו מהם לזכרון, על הספרים שנשארו מהתקופה ההיא, על המורשת שלהם וכמה שהם היו קשורים לדת. ביקרנו בבית הקברות היהודי. הדבר (למעשה כמה דברים) שהכי נהניתי בו זה: א. לראות את הגטו היהודי ולראות איך שימרו את המקום, רק חבל שמי שמקבל את הכסף עבור ניהול המקום זה דווקא כאלה שפגעו בעם היהודי בשואה. ב. הצטלמתי עם הגולם מפראג, גולם כזה מעפן ברחוב, ראינו בובה בצורת גולם, לא זוכרת אפילו אם היה ליד זה כיתוב, זוכרת שזה היה קרוב למקום של הגטו היהודי. אז הצטלמתי עם גולם אדום-כתום חמוד. ג. קניתי לאמא שלי 2 כוסות קריסטל דקיקות ועדינות, ממש קטנות וחמודות. בכוס אחת היתה בתחתית מודבק דובדובן מפלסטיק ובכוס השניה היה מודבק לימון מפלסטיק. מצטערת שלא קניתי יותר כוסות כאלה, כי אחד מהם נשבר
והם לא עלו מי יודע מה.
איך חברי הפורום יכולים להתאוורר? קודם כל לעשות רק מה שאוהבים ומה שעושה לנו טוב. יש כאלה שמוסיקה רועשת, עושה להם את זה, הם אוהבים להתפרק, לקפוץ ולרקד. יש כאלה שלהוציא אנרגיה עושה להם את זה, פתאום מסדרים ומנקים את הבית. יש כאלה שלדבר/לטייל עם חברים עושה להם את זה. יש כאלה שלצייר עושה להם את זה, הם מביעים רגשות דרך הציורים. יש כאלה שהם כותבים, כותבים וכותבים. הם כותבים מה שהם מרגישים, וכך הם מוציאים החוצה את מה שהם מרגישים מבפנים. בקיצור - עשו רק מה שטוב לכם ומקל עליכם.

loving angel

New member
עונה ../images/Emo42.gif

הבילוי הכי מהנה שהיה לי עם כל החברה שלי היה בקיץ שעבר באילת. זה היה למשך שבוע. והיה כיף לא נורמלי
הדבר שהכי נהנתי ממנו שם (חוץ מהמסיבות,הים,האנשים שפגשנו) זה שכולנו ממש התחברנו, ממש התקרבנו אחד לשני, מה שהעמיק את הקשר של כולם
ואני ממליצה כשמשעמם לכם תקבעו עם החברים שלכם, תצאו לטייל (העולם יפה) קראו ספר מעניין, תשמעו מוזיקה ותשירו (אז מה אם אתם מזייפים)

למעלה