אני חושבת... שהיא צריכה לעשות דואט עם הזמר הזה ששר את השיר a dios le pido מכירים?
° ° Glow Girl ° New member 30/1/04 #20 ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gifאני חושבת... שהיא צריכה לעשות דואט עם הזמר הזה ששר את השיר a dios le pido מכירים?
../images/Emo42.gif../images/Emo23.gifאני חושבת... שהיא צריכה לעשות דואט עם הזמר הזה ששר את השיר a dios le pido מכירים?
B backstreet girl New member 30/1/04 #21 סליחה שאני מתפרצת אבל אם היא תעשה דואט עם מדונה או קיילי מינוג אני חושבת שזה יהיה להיט.......
Q QueIronia New member 30/1/04 #22 אני מכיר../images/Emo70.gif Juanes../images/Emo70.gif הוא זכה בגראמי הלטיני... גם עם מיסי אליוט יהיה שווה
אני מכיר../images/Emo70.gif Juanes../images/Emo70.gif הוא זכה בגראמי הלטיני... גם עם מיסי אליוט יהיה שווה
ו ועיR New member 31/1/04 #24 לדעתי אם ג'ניפר תמשיך לעשות שירים עם ראפרים שחורים, היא תבנה לעצמה קהל מסויים - שאם היא תנסה אח"כ לשיר שיר לטיני, פופ או דאנס כלשהו הוא ייכשל. אז שלאאא תעשה שום דואט שחור יותר!!! באלבומים הקודמים זה היה מספיק ואפילו יותר מדי!
לדעתי אם ג'ניפר תמשיך לעשות שירים עם ראפרים שחורים, היא תבנה לעצמה קהל מסויים - שאם היא תנסה אח"כ לשיר שיר לטיני, פופ או דאנס כלשהו הוא ייכשל. אז שלאאא תעשה שום דואט שחור יותר!!! באלבומים הקודמים זה היה מספיק ואפילו יותר מדי!