שאלה...

nepthys

New member
שאלה...

בלימוד המאגיה, מה השלבים שלדעתכם אדם צריך לעבור? כלומר, האם התאוריה תבוא ביחד או לפני הפרקטיקה? האם בעבודה עם אלים חייבים לבצע מדיטציות רבות על קנקנם לפני שבכלל מתחילים לעבוד אותם בפולחנים? כמה לדעתכם צריך ללמוד לפני שמתחילים בשיטות המעשיות? מה השלבים של הלימוד? הנושאים?

wicca_sphere

New member
תשובה אישית

קודם כל, כל תשובה שמישהו ייתן פה היא לעולם לעולם לא תהיה מדוייקת כי לכל אחד יש אמונה משלו וצורת פעולה משלו. אני ארשום את הדעה שלי: לדעתי חובה קודם כל ללמוד את התאוריה, למרות שזה לפעמים מרגיז בהיסטריה (במיוחד אם את מחפשת כוח כמוני) בגלל שזה יעזור לך בלהאמין שהכישוף יפעל כי את מבינה למה הוא אמור לפעול. רק אחר כך מומלץ ללמוד את הפרקטיקה. בענייני אלים וישויות אמורים לעשות מדיטציה כדי להתחבר למישורים הגבוהים שבו הם שוכנים וככה ליצור איתם קשר יותר טוב ורק אז להתחיל בפולחן (אבל שוב, זה הדעה האישית שלי, לכל אחד יש את הדרך האישית שלו) לדעתי לפני שמתחילים בפרקטיקה חובה ללמוד: מה זה בעצם כישוף? איך הוא פועל? במה זה כרוך הטלת הכישוף? מה הם הנתיבים בכישוף? (הכוונה האמונות השונות ו"דרכים" השונות) אחר כך יש ללמד שליטה בדמיון אחר כך יש ללמד את הענין של העבודה האנרגטית (כי את לא יכולה לעשות עבודה אנרגטית בלי לדמיין את האנרגיה) אחר כך אם את מכשפת טקסית את הענין של האלים הישויות ואז את יצירת המעגל. ואחר כך לחשים והדרכה לבניית לחשים בעצמך. זה לפחות הדעה האישית שלי (השלבים הנ"ל כך גם סידרתי אותם באתר שלי, לדעתי זו הדרך הטובה ביותר, יש לכם דרך אחת שנראת לכם יותר?)

nepthys

New member
העניין הוא

שאני לומדת את התאוריה כבר כמה זמן, עושה פרקטיקה מאוד פשוטה (פולחן פגאני ללא ישויות פשוט), ונדמה לי שכבר הגיע הזמן לעבוד עם אלים (למרות שבאמונתי, אלים לא נמצאים מחוץ לי אלא בתוכי), ועדיין - יש לי חוסר ביטחון עצום בנוגע לעניין הזה.

wicca_sphere

New member
אלים וכישוף

קודם כל את צריכה לענות לעצמך על השאלה: למה את רוצה להתחיל לעבוד עם האלים? (אם את אני, היית אומרת כדי להשיג תוצאות יותר חזקות בכישוף ולהשיג יותר כוח, מה התשובה שלך?) ואת צריכה להיות מודעות שאת לא מטרידה גורמים עליונים בשביל כל כישוף כל-שהו.. רק אם זה משהו שאת באמת צריכה עזרה בכישוף כי הוא מאוד חינוי ואת ממש צריכה את הכישוף עצמו. חוסר הבטחון כנראה נובע מלחץ או הרגשת לא מוכנות... נסי לעשות מדיטציה כי על-פי זמן הנסיון שלך ועפ"י הידע שברשותך את כבר יכולה לעבור צעד קדימה. שוב, עפ"י רצונך האישי שלך wicca sphere

nepthys

New member
יש לי את הדחף - אין לי את הבטחון

מבחינתי אלים הם לא יישות חיצונית. אלים הם הפנים שיש לנשמה שלי, התכונות שלי. אני רוצה לעבוד איתם כדי להכיר את עצמי טוב יותר. חוצמזה, בכישוף לדעתי אין כזה דבר כמו "להטריד אל". מכיוון שהוא חלק ממני, מה שמפריע לי הוא מה שמפריע לו.

wicca_sphere

New member
אז הפתרונות לא אצלי...

מכיוון שאני מכשף שדעותיו שונות מדי בנושא הזה, אני לא יכול לעזור לך יותר מדי לצערי..
פשוט תנסי לעשות תרפיה ומדיטציה ותראי אם זה עוזר לך... שלך wicca sphere

white crane

New member
והשאלה הנשאלת היא

מה היא מאגיה בעייניך, האם את מדברת על טכניקות לשיפור איכות החיים או על התפתחות של המודע ושל העצמי. כי כאשר יודעים מה רוצים אפשר לדעת מה השלבים. ולדעתי האעישית וכבר כתבתי על כך - השלבים למודעות עצמית הם אישיים וכול אחד צריך לעבור את המסלול שלו.

למעלה