שאלה

אוקיי זה לא הרוח...

א. סביר להניח שלא עובדים איתם במסגרת במימים האחרונים אז יש להם מרץ. ב. ברוח דברים עפים יכול להיות שהם יבהלו. ג. אנחנו פוחדים מהאמירה הזו והסוס מרגיש אותנו. ד. תאוריה אישית: אולי קר להם?

זה לא הרוח....למעשה אם יש רוח ממש

חזקה הם לא רוצים לעבוד....זה המזג אויר הגשום\הקר....הסוס פחות מתאמץ ופחות מזיע....זה כמו שבקייץ לכולם חם אז הם נשארים בבית המזגן מול הטלויזיה....ואם טיפה מתקרר כולם יוצאים פתאום מהבית לחברים....אז ככה גם הסוסים...נשמע הגיוני לא?! חחח

צודקת.....

ברגע שהסוס רואה שיש מזג אוויר נעים.. זה מחרפן אותם הם פשוט רוצים לרוץ מהסיבה הפשוטה שבדר"כ המזג אוויר שהוא חם אז קשה להם יותר, הם מתאמצים, מזיעים אבל שהמזג אוויר משתנה הם מרגישים אחרת.. לא חם.. נעים להם והם מרגישים ערניים ובעלי מרץ והם גם לא מזיעים בכל כך קלות בחורף שקר....חוץ מזה שכל דבר קטן מפחיד אותם שיש רוח וקר... כי הם נורא ערניים וסקרנים... והם בדר"כ ינסו לעשות שטויות ולהתלהב..

MorH

New member
מי כמוני יודעת

אחת הסיבות ששברתי את הכתף... חחחחח

MorH

New member
סיפרתי את זה כבר - לא נורא כיף לספר

פשוט הסוסה שרכבתי עליה היא קצת במרץ בחורף ועשינו אימון לתחרות קפיצות אז קיררתי אותה על מושכות ארוכות ולחברה שלי הסוס סרב לפני המכשול והוא הפיל את המכשול אז הסוסה שלי נבהלה והתחילה לרוץ , העיפה אותי על התחת שלה ( כי לא הייתי מוכנה ) ונפלתי כי לא היו לי מושכות כי הלכתי איתה על מושכות ארוכות ( כדי לקרר אותה )... חחחחח

TauraMan

New member
חח גם לי זה קרה!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אבל אני הייתי בטיול קירור לבד על סוס צעיר ונפלתי על אבנים כאלה חדות ששרטו לי את כל הגב, לא שברתי כלום אלא חטפתי זעזוע מוח.. אבל אנחנו רגילים

LeAnNe

New member
גמני הגעתי איכשהו לתחת של סוס

*אהמ*רום המנייאק התפרע*אהמ* אבל נשארתי שם
ד"א זאת שחר(אאא...ציידק) בניק של ליאן כי המחשב הנאצי לא מוכן לקבל ת'סיסמא שלי (או ששחכתי אותה...
)

S H I L G I

New member
אני פשוט מניחה ש..

כשחורף יש בעיה של מזג אויר והם לא עובדים הרבה ופשוט כשהם עובדים הם בעלי מרץ

barakcastro

New member
יש שני סוגים!!

יש את הסוסים שכשיורד גשם ויש רוחות אז כל דבר קטן מבהיל אותם כי הכל עף והם מרגישים לא בטוחים, אז הם עירניים יותר.. ויש את הסוסים מהסוג השני, שכשיורד גשם ויש רוח הם יותר שמחים.. כי הם מבינים שעכשיו יהיה יותר גשם מה שאומר שיהיה יותר דשא ועשב ודברים לאכול.. אהה ושכחתי עוד סוג יש את הסוג של פאראל! שאגב נפלתי ממנו אתמול אחרי איזה משהו כמו שנה, אולי יותר... בקיצור, אז הסוג שלו מאופיין בזה שכשהוא רואה שיש רוח\יורד גשם, אז הוא צריך להיות שמח שזה אומר באקינג!!!! ועמידות על 2 וכאלה.. וגם הוא מאופיין בזה שהוא מפחד מדברים ממש מפחידים כאלה כמו שנגיד הדשא אתמול היה ירוק מידי אז זה הפחיד אותו... בקיצור אחרי איזה מכשול קטן הוא החליט לעשות באקינג ונפלתי.. שלא חשבו אבל, הוא עושה בכל השיעורים באקינג המניאק הזה.. אבל אתמול הוא עשה את זה מיוחד.. בדרכ' אני לא נופל!! אבל היה כיף להזכר בטעם של החול...חחח סתם..נפלתי על הרגליים.. מקווה שאם לא למדתם כלום, לפחות נהנתם מהסיפור שלי...
יום טוב, ברק

S H I L G I

New member
ממש הפכת תסוסים לחכמים...

תיכף תגיד לי שהם יודעים גם מה זה פוטוסינטזה..

barakcastro

New member
זה נכון!!!!!!../images/Emo6.gif

גם אני בהתחלה לא האמנתי עד שראיתי את זה כתוב באיזה מאמר... השמחה שלהם מטבטת בבאקינג ומרץ וכל זה... פוטוסינתזה לא ניראה לי שהסוסים יודעים.. אולי בכלליות אבל לא ברמה התת-מולקולרית...
טוב יאללה אני ילך לישון אני יותר מידי מדבר שטויות...כרגיל
לילה טוב

זה נכון...

שהסוס נותן באקים ויש לו מרץ והוא עושה שטויות זה מראה שהוא שמח ושהוא נהנה.. זה באמת ככה... המאמן שלי גם אמר לי את זה.. אם נגיד את נותנת לסוס לרוץ בחופשיות והוא נגיד מקפץ כזה זה אומר שהוא שמח..

עוד משו.....

תחשבו שהאוזנים של הסוסים זה כמו צינור..... ותנשאו לינשוף על צונור ... הפלא בפלה תגלו שיוצאת שריקה..... סתם עוד נקודה למחשבה..

למעלה