שאלה

Sensual Venom

New member
תחפש ב...

גוגל....תחפש: love spells זה כבר ימצא לך אתרים שיש בהם לחשי אהבה וכישופי אהבה...

ToryMaster

New member
הא

אני מתלבטת אם יהיה חכם להגיד את דעתי על העניין... למה אתה רוצה לעשות כישוף אהבה ולמה את החושב שזה יצליח לך?

ToryMaster

New member
למה?

כאילו... מה המטרה בלגפות על מישהו להרגיש משהו? תחשבי איך את היית מרגישה. ועוד לא ענית לי למה את חשובת שתצליחי

י

אני חושבת שהייתי מרגישה עם זה פסדר. ואני לא חושבת שאני יצליח אני לא יודעת אם אני יצליח או לא..

ToryMaster

New member
יקירתי

זה עלול להיחשב לאונס, את מדועת לעובדה? עצם זה שלא יהיו הוכחות כנגדך, לא ישנה את העובדה ששינית מהלך חשיבה של אדם, שכפית עליו לחשוב משהו מסוים, שכפית עליו להרגיש משהו, ושבמקרה הטוב זה יפגע רק בו, במקרה הפחות טוב זה יפגע בהרבה אנשים אחרים. תחשבי איך תרגישי אם תהיו ביחד, ותדעי שהוא אוהב אותך לא בגלל מ ישאת, אלא בגלל שהכרחת אותו לאהוב אותך. יש לך ניסיון קודם במאגיה? נדמה לי שלא, אם היה לך, לא היית שואלת אותנו את השאלה הזו. בלי ניסיון - לא תוכלי לעשות כלום, חבל על האנרגיות שלך. בכל מקרה, אנחנו לא נוטים חלק פה כישופים, מצטערת

MiSs FiZz

New member
ויקי יש לי שאלה אלייך

אתם כל הזמן אומרים אין לך נסיון במאגיה אין לך נסיון במאגיה איך בדיוק משיגים נסיון במאגיה חשבתי שתוך כדי שמתנסים בכשפים לא
גם את פעם היית חסרת ניסיון והתחלת לקרוא על מאגיות ואז עשית כישופים וכאלה נכון אולי הראשונים לא הצליחו לך אבל ככה רכשת תניסיון שלך לא

RainBird

New member
שאלה מצויינת! "ניסיון" במאגיה הוא אינו ניסיון בהטלת כשפים. כי מאגיה היא לא אמצעי, או כלי, מאגיה הינה דרך חיים, שדרכה כל אחד ואחת מאיתנו מגדיר/ה את עצמו. המאגיה מסביב תמיד. כן אפילו סביב אלו שלא רואים אותה ישירות. רוצים דוגמא? לכמה יש מזוזות בבית? מזוזה הינה קמיע הגנה וברכה שמצמידים למשקוף. למרות שביהדות תמיד מנסים להמיר את המושג כישוף במושג "סגולה" אפשר לראות את הסממנים הקבועים. לכמה בבית יש "חמסה"? זהו קמיע לשפע. מאוד עתיק. לכמה יש ספרי תהילים זעירים בתיק? ואלו רק חלק קטן. זה הכ-ל מאגיה. מכשף לומד את האמנות שגורמת לאותם אמצעים לפעול. ורק אחרי תקופה ארוכה של תאוריה (שנה ויום זה מסורתי משהו) הוא או היא מתחילים להטיל כשפים פשוטים. אחרי זה, נכנסים יותר עמוק, שוב, בהדרגה. ולזה מדובר, ניסיון במאגיה. ארדן

ToryMaster

New member
ובכן

מאגיה זה אל דווקא להטיל כישופים, מאגיה זה של כולל לכל העסק מסביב. כמו שארדן אמר, זו דרך חיים, זה משהו שנמצא מסביבנו, אני חושבת שצריך להשיג שליטה טובה בעצמך, באנרגיות שלך, בויזואליזציה, וזה רק חלק קטן מהרשימה. כל זה לפני שמטילים כישוף ראשון. שנה ויום נחשבת לתקופה החניכה המסורתית בוויקה, אם אני לא טועה.

Tatu4Taty

New member
הנסיון לא מגיע

מהנסיון לעשות ישר כישוף כלשהו, זה טיפשי וזה כמו לקפוץ למים בלי לדעת לשחות - אתה פשוט תטבע. מה שצריך לזה ללמוד לאט לאט ולעבור תיאורתית על הכל ואח"כ מעשית מהבסיס והתרגולים הבסיסיים אל המאגיה עצמה, בהדרגה.

ToryMaster

New member
דברים חכמים נאמרים כאן

אהבתי את ההשוואה מעלי. אני פשוט מאמינה שזה לא יעבוד

lilit jam

New member
../images/Emo11.gif

תעשה/י טובה... תסתכל/י בהודעות הקודמות על הנושא הזה ותראה מה הרוב חושבים על זה בכלל...

למעלה