שאלה

KaUrO DoNo

New member
זה מה שגם אני רציתי לשאול..

לפי דעתי צריך לבקש מהנהלת תפוז לשים מנהל חדש זה לא הולך ככה... יש מתנדבים....אני אשמח לקחת את התפקיד אבל אני לא יודעת אם אני מתאימה... מי שרוצה לנהל או להגיד לפי דעתו מי צריך לנהל שישרשר!! זה כבר מתחיל להימאס הקטע הזה
לא חושבים?

Shaib17

New member
../images/Emo45.gif

אבל אין לי ממש מושג מי כדאי שיהיה המנהל...אבל בגלל שקאורו סאמה התנדבה אז כל הכבוד ^_^

Shaib17

New member
אני יודע...

חחחח הילית, אני אפילו קורא נלהב של הבלוג שלך, שאני לא אדע את השם שלך? באקה @_@

Deore

New member
בלי קשר לשרשור...

שמתי לב שכתבת "קאורו סאמה" ועלתה לי המחשבה שאוליי אני חובב אנימות יפניות... אני צודק?

DreaDLorD

New member
../images/Emo32.gifדרך אגב..

עברתי היום טסט ראשון!!!!!
נכון אתם גאים בי?

olly v

New member
קולה כבוד!!!../images/Emo65.gif

ואנו זקוקים למנהל דחוףףףףף

ממממ..

אני יודע שזה אולי כי אני חדש והכל... אבל בכל זאת אני מוכן לקחת על עצמי את המשימה של ניהול הפורום. רק מכיוון שיש לי נסיון בתחום [אומנם לא בתפוז..] ובגלל שיש לי את הזמן האהבה, הבגרות והיכולת.. [חיחי איזה קמפיןן בחירות עשיתי לעצמי.. אבל באמת שאני לא מתכוון להתשחצן או משו..].. בכלאופן רק שתדעו שזה דיי פשוט, פשוט תקיימו הצבעה מי לדעתכם הכי מתאים לנהל את הפורום תגישו בקשה לתפוז, הוא יבוא אליהם לעזריאלי יסבירו לו כמה דברים וברגע שהוא ימצא יתאים הוא יהפוך למנהל... [זה נכתב בלשון זכר אך ורק בגלל נוחות..
] והכי כדאי שזה יבוא ממכם שלא ימנו לכם מנהל שאתם לא מכירים ו\או לא אוהבים מאחר ואתם כבר לא פורום חדש אלא פורום מגובש. זהו מצטער על החפירה.. :)

Hurakano

New member
חחחח הקטע הוא

שזה לא משנה שיש לך ניסיון בתחום ההנהלה, אתה צריך ניסיון עם האנשים בפורום

למעלה